29.04.06, 19:17
Czy teraz sie jeszcze uczycie czy już tylko powtarzacie? Gdzie chcecie sie
dostać i jakie testy robicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja;;))) Re: Chemia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:28
      chemie juz dawn powtorzylam,przez ostatne 2 miesiace robilam tylko matury,
      zrobilam chyba z wszystkich wydawnictw+ stare matury, wybieram sie na
      medycyne:)))a TY?
      • meredianna Re: Chemia! 30.04.06, 11:46
        ja na farmacje :) Tam praktycznie sama chemia na 1szym roku! Ja tez teraz jade
        testami -może sobie jeszcze powtórze przed samą maturą elektrochemię bo mi
        średnio ten dział pasuje. pozdrawiam, życzę wysokich wyników i łatwej fizyki :)
        • Gość: ja;;))) Re: Chemia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:15
          a jak Ci ida te testy, tak procentowo. Ja z podstwowego ok 90% z rozszerzonego
          podobnie;)))
          • Gość: <lol2> Re: Chemia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 23:54
            ja mam 5 dni na nauczenie sie chemii między maturami i czuje się na siłach że to
            całe przerobię :)
            • Gość: domi Re: Chemia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:05
              hmm... mój kolega pomiędzy angielskim a geografią uczył się właśnie gegry i
              potem miał coś koło 90% ;P nie pamiętam ile to było dni, ale 'naumiał' się :D
              • Gość: xxx Re: Chemia! IP: *.icpnet.pl 01.05.06, 10:00
                jak rzerobiliscie testy z wydawnictw to pelen spokoj,ja sie uczylem chemi 6
                miechow do matury,wszystko co bylo do przeliczenia przeliczylem i mialem 100 i
                92% nic innego niz tam jest sie nie pojawia,ew inaczej sforulowane a sama czesc
                rozsz trwala moze z 30 min ps nie patrzcie po maturze na klucz w necie;]
    • Gość: M>K Re: Chemia! IP: *.stegny.2a.pl 01.05.06, 11:42
      hmm ja sie jedynie biore ze sie zestresuje i nie bede mogla myslec.NIe wszystko
      umiem , jeden dzial wychodzi mi lepiej drugi gorzej. jak rozwiazuje testy
      wyniki sa bardzo roznorodne i tego sie obawiam! z próbnej mialam 82pkt z podst
      w domu jak rozwiazywalam jakas mature jedynie 68%...A Wy zdajecie tylko chemie
      czy jeszcze inne przedmioty, jak inne to czego sie wiecej uczycie chemii czy
      tego drugiego?
      • Gość: 555 Re: Chemia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:21
        ja jescze biole i fize...oczywiście medycyna. teraz najbardziej sie wzięłam za
        biole(fize przez cały rok pwtarzałam) bo z chemii juz zrobiłam wszystko co było
        do zrobienia;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka