k871 11.07.06, 11:30 piszcie kierunki na jakie skladacie podania i punkty rekrutaczjne na AGH ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zizou Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:48 hey, załozyłes wątek, który chciałem załozyć, hehehe. mam 741 pkt rekrutacyjnych i wybieram sie albo na geodezje i kartografie albo na geologie na GGiOŚ.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arson Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:58 wybieram sie na telekomune na agh, punktów mam 901. Piszcie swoje wyniki to porównamy jakie mamy szanse. :) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina96 Re: Kto i na co na AGH!!!! 11.07.06, 17:05 HEJ A WIESZ COS MOZE O TEJ SOCJOLOGI NA AGH?? W SENSIE CZY JEST BARDZIEJ NAKIEROWANA NA PRZEDMIOTY SCISLE CZY NIE ?? BO TO PZRECIEZ AGH. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_kapturek1 Re: Kto i na co na AGH!!!! 12.07.06, 13:01 To przedmiot humanistyczny, ale od podobnych mu kierunków różni się tym, że (moim zdaniem) przygotowuje lepiej do pracy w reklamie, HR, PR itp. Nauczysz sie trochę o mediach, czego nie ma np w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasztel-anka Re: Kto i na co na AGH!!!! 11.07.06, 12:55 ja też na geologię mam 733 :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziola Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:15 napisz mi jak możesz czy dostałaś się na tą geologię, bo ja mam 728 i nie wiem czy mam jakąś szanse jeszcze podczas rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:49 no to ładnie na telekomunie na aghu widzę przepełnienie co najmniej 10 moich znajomych się tam wybiera i mają średnio ponad 900/1000 czyli nikłe szanse dla takich jak ja (860) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:09 871-matematyka stosowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchiko Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:19 860 - Matematyka Stosowana. Jak zanosilam dokumenty i widzialam wyniki inncyh ludzi to byly bardzo dobre, byly ososby ktore mialy 100 z maturki. Ktos jeszcze wybiera sie na MS?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:25 ja miałam wynik 100%:) z ale tylko z podst, rozsz 88%. angielski słabiej, Gościu który przyjmował moje podanie mówił że z moim wynikiem spokojnie sie dostane. Jeden wynik widziałam 100%i 98% a tak to wcale nie tak dużo.. Bedzie dobrze:) Do zobaczenia w paźdsierniku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jay Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:43 933 na telekomunikacje wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athrandir Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:46 No to teraz ja: 849 pkt....myślę o telekomunikacji...w sumie to już razem ze mną chyba trzecia osoba z tego forum...nie wiem czy mam szansę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.68.73.179.debica73.tnp.pl 11.07.06, 18:56 Witam! Widzę, że wiele osób na Elektronikę i Telekomunikację- też tam idę jeśli nie dostanę się do SGSP w Warszawie, więc może się spotkamy(choć wolałbym NIE i dostać się do stolicy).Punkty rekrutacyjne; nie wiem- mam wejście kuchennymi drzwiami ;-) POWODZENIA DLA WSZYSTKICH (a dla absolwentów technikum szczególnie) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_kapturek1 Re: Kto i na co na AGH!!!! 11.07.06, 13:56 Socjologia, 754 punkty, myślicie ze mam szanse:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:04 Geodezja - mam 767pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:20 fizyka - 734 okt, wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorrow16@wp.pl Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 217.96.36.* 11.07.06, 16:04 AGH to moja ewentulanosc..... alternatywa chce jakby co na telekomunikacje a mój wynik to : 870 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 11.07.06, 16:07 852, geodezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00zy Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:11 No to spoko widze ja bede mial kolo 780 ale widze ze na telekomune szans nie ma. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rincewindthemage Re: Kto i na co na AGH!!!! 11.07.06, 18:22 944 informatyka na aeie. Chyba powinno wystarczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 89.174.250.* 11.07.06, 19:38 hmm myślałem o ... telekomunikacji:) albo AiR Ale mam tylko 827, więc chyba AiR na IMI-rze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frod Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:19 741-geologia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:32 703 zarzadzanie.. i jak? ktos na zarzadzanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:58 inżynieria biomedyczna 874pkt, czy ktoś jeszcze jest wogóle zainteresowany tym kierunkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:59 przepraszam, dwa razy mi sie wysłało :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco we wsi do asio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:13 he, asio, a ta inżyniria biomedyczna to jest na jakim wydziale?? Może tam bym się popchnał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio do disco we wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:48 jest to międzywydziałowa szkoła inżynierii biomedycznej prościej mówiąc poprostu kierunke międzywydziałowy i możan składać w takim wypadku tylko na ten jeden kierunek :( niestety, ale mimo to ryzykuje, mam nadzieje że się dostane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco we wsi do asio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:35 Hmm, gorące dzieki, a co myslisz?: jest sens ryzykowac jak mam 741 pkt rekrutacyjnych? W ogóle to sie boje, że mógłbym odpaśc z tych studiów - nie jestem turbołeb (moja matma: 96/50)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: do disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:17 hmm...ciężko mi powiedzieć, mam wrażenie że jest dość małe zainteresowanie tym kierunkiem ponieważ tak naprawde nikt nie wie do końca co to jest (pierwszy raz otworzą w tym roku), więc myśle że można spróbować a jeśli by Ci się nie powiodło to możesz przecież potem złożyć na wolne miejsca na AGH, zawsze jest wiele do wyboru do koloru tylko musisz być świadomy że oprócz matmy i fizy to będzie tam troszeczke chemii i biologii, zresztą możesz to sprawdzić dokładnie na stronie www.biomed.agh.edu.pl pozdrawiam a tak poza tym, to gdzie jeszcze skłądasz papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco we wsi do asio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:30 Złozyłem jeszcze na Polibude krakowska na wydział mechaniczny. Tam kierunek się wybiera po pierwszym roku, no i własnie druga opcja to jest agh, na agh pewna ewentualnością jest geologhia na wydziale GGiOŚ, myslałem równiez powaznie o geodezji a efekt całego myslenia jest taki, że nic nie wymysliłem, więc dalej nie wiem gdzie sie znajdę. Pozdrawiam i życze miłej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: do disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:35 ja właśnie dziś wróciłam z AGH-u, moja koleżanka składała na GGiOŚ i musze powiedzieć że kolejka była straaaaaaaasznie długa, potem ja poszłam złożyć na inżynierie do innego budynku i tam przede mną było tylko 6 może 7 osób, za mną 3 osoby, dlatego wydaje mi się że są tu większe szanse, chociaż w przypadku GGiOS można wybrać kierunek alternatywny, (ja niestety nie moge) zrobisz jak uważasz, ale masz czas tylko do przyszłego tygodnia pozdrawiam P.S. możesz podać swój numer gg, to pogadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco we wsi Re: do asio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 08:26 Do przyszłego tygodnia rozumiem że znaczy, że również W CIĄGU przyszłego tygodnia, nie? UUUU zaliczyłem stresa przez moment. A gg spoko moge podac tylko żadko jestem bo mam wiele roboty, no ale może sie uda zgadać więc podaję 4334860 i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: do disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:11 oczywiście chodzi chodzi mi o cały przyszły tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco we wsi Re: do asio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 21:30 No tosmy sie elgancko zgadali, na Twoja prośbę piszę cokolwiek, by podbic wątek, w końcu AGH to Twoja wymarzona uczelnia, a moja wymarzona??? hehehe, długo by pisać, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio do d.i.s.c.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:23 no to napisz, mamy dużo czasu, a przynajmniej troche sobie poczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disco we wsi do asio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:18 No jak może sprawdziłaś na gg to moja wymarzoną uczelnią był (ważny czas przeszły!!!) UJ, a widzę, że na forum sie udzielasz, ja co raz rzadziej i ciesze sie z tego bo swego czasu stwierdziłem ,że jestem od forum uzalezniony, na szczęscie przypuszczenia okazaqły sie błędne. Pozdrawiam, 3maj się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: do disco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:52 ja ostatnio zaczęłam wchodzić na forum tylko dlatego żeby zorientować się gdzie składają papiery inni, ile mają punktów itp., jak tylko skończy się ten cały koszmar z rekrutacją, to pewnie przestane wogóle tu wchodzić, więc daleko mi do uzależnienia hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolciax Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 23:30 749 - budownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
who_i_am_inside Re: Kto i na co na AGH!!!! 21.07.06, 15:04 Mój chłopak też złożył na budownictwo, ale ma 660 pkt. mysllicie, że ma szanse???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:56 522-metalurgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:48 Nie wiem co wy piszecie ze 800/1000 punktow to jest malo na telekomune... Przeciez jest az 210 miejsc, a w tamtym roku w ktorym byl latwy test predyspozycyjny wystarczylo miec tylko 78% wszystkich punktow. A z odwolania dostawali sie ludzie ktorzy mieli po 70%. Patrzac na srednie wyniki w POLsce z matematyki to w tym roku bedzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athrandir Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:44 wiesz...mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz i że z moimi 849 punktami na telekomunikację dostanę się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:18 tylko że w tuym roku na AGH liczą praktycznie sam wynik z matematyki, a rok temu taką samą wage miała matematyka i np.fizyka - a nie wierzę ze oba te przedmioty maturzyści zdali na 80-90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athrandir Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:43 ...coś mało osób się wpisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:24 Na pewno sie dostaniesz... Widziales statystyki z MAtematyki? Sredni wyniki jest w granicach 26-40% z Rozszerzonego wiec nie masz sie czego obawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 12.07.06, 15:38 oby rzeczywiście tak było, że 800 starczy. mam 827 i przeczuwam, że to będzie za mało... na czym polaga odwołanie jeśli sie ktos nie dostał od razu? to jest podanie na wwolne miejsca czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:22 W tamtym roku za fizyk bylo tylko 200 punktow za matematyke 400, 200 za angielski i 600 za test predyspozycji, ktory bardzo ale to bardzo zawyzyl wyniki (duzo osob mialo ponad90%) wiec nie piszcie, ze w tym roku bedzie tak ciezko, bo tylko sie straszycie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:13 hej, mam 918 punktow i chciałbym iść na infe (mata 96/92 i ang 96/70). Wystarczy mi? Z waszych postów wnioskuję, że wszyscy idą na telekom. Nie wiem czy alternatywnie jeszcze gdzieś skladać papiery. Marzyłaby mi się infa na UW, ale nie zdawałem 3go przedmiotu, ktoś się orientuje czy mam szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchiko Matematyka Stosowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:27 Witam. Zachecam, aby osoby wybierajace sie na ten wydzial wpisywaly swoje wyniki tak dla porownania i ocenienia mniej wiecej( raczej mnie) swoich szans. Moj wynik to 860. Pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziama Re: Matematyka Stosowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:50 959 ale jeszcze sie zastanawiam nad telekom/inf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athrandir Re: Matematyka Stosowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:35 ...szczerze mówiąc, ja planuje iść na telekom i mam 849...wiesz, zostań przy matematyce stosowanej:)...nie myśl o telekomunikacji:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziama Re: Matematyka Stosowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 22:51 oki:p zlozylam na mate wiec jako konkurencja na telekom juz odpadlam:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:03 Ja mam 778 poktow i chcialem isc na IMiR na robotyke. Myslicie ze sie dostane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalej Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:27 dalej..dalej sie wpisujcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mało nas mało nas Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:27 no ludzie , dalej wpisywac sie! Bedziemy mieli lepsze porównanie, szczególnie interesuje mnie kierunek : telekomunikacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:33 855 telekomuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojbest Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 82.160.57.* 13.07.06, 21:55 ja na Informatykę Stosowaną 770 pkt - zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio mieszkanie w miasteczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:40 może to to troche nie ten temat, ale widząc wiele kandydatów na AGH mam pytanie do przyszłych studentów, jeśli się dostaniecie to czy zamierzacie starać się o akademik w Miasteczku, czy raczej wolicie mieszkać ze znajomymi i wynajmować mieszkanie? dzięki za opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out Re: mieszkanie w miasteczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:30 pierwszy rok chciałbym spędzić w akademiku. Chociaż ponoć trudno dostać :/ Słyszałem wiele opini, że dopiero tam poznaje się prawdziwe życie studenckie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puchiko Re: mieszkanie w miasteczku 14.07.06, 10:29 W miasteczku studenckim jest to 'studenckie zycie' czyli przewaznie wiecznie imprezy. To zalezy od Ciebie jak traktujesz studia, jesli glownie chcesz imprezowac, idz do akademika jeslii chcesz sie uczyc wynjamuj mieszkanie ze znajomymi, tam raczej bedzies zmiec warukni do nauki a w wolnych chwilach wybierzesz sie ze znajmomymi na jakas impreze. W akademiku raczej sa warunki tylko do imprez. Ja szukam mieszkania uwazam, ze to jest wygodniejsze dzielic lazienke i kuchnie ze znajmomymi:PP :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha__ Re: mieszkanie w miasteczku IP: *.166.wmc.com.pl 15.07.06, 19:38 Jeśli się dostanę liczę na miejsce w akademiku (jestem znad morza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: mieszkanie w miasteczku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:01 a nie wiecie jak to jest, jeśli stara się o akademik pierwszoroczniak to czy przydzielą go do pokoju z innymi "kotami" czy może do jakiś "starszaków", szczerze mówiąc wolałabym meiszkać z ludźmi z mojego roku, a nie ze straszymi :( Odpowiedz Link Zgłoś
ania.grzanka Re: Kto i na co na AGH!!!! 21.07.06, 17:17 te punkty liczy sie procentowo czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:41 860- Geodezja, ale jeszcze sie zastanawiam nad budownictwem na pk........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:20 kontynuacja wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha__ Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.166.wmc.com.pl 15.07.06, 19:40 Ja złożyłam na Informatykę Stosowaną na EAIE ( 936 pkt). Ktoś wybiera się na to samo? Chętnie pogadam gg: 1577261 Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: Kto i na co na AGH!!!! 16.07.06, 15:25 Mam 860 i składam na (i tylko jeżeli chodzi o agh) fizykę techniczną. Z tego co wiedzę, jedna osoba się tu jeszcze na to deklarowała, :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 18:15 No owszem deklarowałam się na fiz tech, ale jak patrzę na Twoją ilośc punktów t zaczynam wątpić w siebie... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aerial dream Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.ust.tke.pl 16.07.06, 18:26 Hmm... między nami Kitty fizyka poszła mi średnio :) punkty wezmą mi z chemii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:00 To mi poprawiłes humor:) Bo już myślałam, ze składają tam sami zapaleńcy albo "mózgi". Mam nadzieje, że się spotakamy w październiku. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.07.06, 15:03 754 - /nie zdawałem rozszerzonego języka/ - Fizyka Kobieta w komisji mówiła coś o progach w zeszłym roku. Nie wiem jak to wyliczali rok temu ale jest jakieś porównanie między kierunkami: 700 - inf. stosowana na wydziale fizyki itd. 400 - Fizyka Techniczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 17.07.06, 18:13 923 i inżynieria biomedyczna. <850 i na telekomunikację? a ja słyszałam, że to 'elitarny' kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:25 pytanie do "ja", co pisałaś(eś) na maturze? i czy składasz jeszcze gdzieś oprócz AGH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 17.07.06, 20:47 pisałam matmę i fizykę. składam jeszcze na biofizykę na UJ. trochę się boję tej inżynierii, całkiem nowy kierunek, mam nadzieję, że nie okaże się niewypałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:29 no ja też się wybieram na tą inżynierie, ale ciesze się że jesteś mat-fiz, bo jak byłam składac papiery to były osoby tzw."medycy", czyli biol-chem-fiz ja mam troche mniej punktów od ciebie ale mam nadzieje że się dostane (874), a nie wiesz może ile mieli punktów inni kandydaci na ten kierunek? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:43 heh, ja z biologii i chemii jestem zielona ;) Medycy, mówisz? pewnie kolejność u nich jest taka: 1. medycyna 2. biotechnologia 3. inżynieria biomedyczna... a Ty jako "pierwszy" kierunek wybrałaś agh? nie wiem, ile mieli punktów, bo nikogo zainteresowanego tym kierunkiem nie znam, a na agh jeszcze nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:46 AGH to mój pierwszy kierunek i w zasadzie wymarzona uczelnia, licze na to że nie będzie tłumu kandydatów ze względu na to że to nowy nieznany kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:50 myślę, że tłumów nie będzie, a poza tym 120 miejsc to bardzo dużo. gdzie jest siedziba IB? przy czarnowiejskiej na przeciwko parku krakowskiego? długo sie czeka? a i jeszcze jedno, czy wystarczą mi badania okresowe, dla pielęgniarki szkolnej (ale od lekarza), jest tam napisane "zdolny/a do podjęcia pracy i nauki"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 11:57 to jest budek C3, przy ulicy Czarnowiejskiej, przy wejściu jest ogromny bilbord INŻYNIERIA BIOMEDYCZNA, napewno znajdziesz czekania długiego nie ma, ja byłam w czwartek i przede mną było tylko 6 może 7 osób ja miałam od lekarza zaświadczenie że moge dalej się uczyć czy coś takiego, podbite i podpisane prezz lekarza, takiego zwykłego rodzinnego a jeśli chodzi o miejsca to wtedy w czwartek (był to trzeci dzień skłądania po wynikach) ja byłam już 121, więc boję się troche że może być za dużo chętnych chociaż z drugiej strony to chyba większość była już w tamtym tygodniu zaraz po wynikach Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: Kto i na co na AGH!!!! 18.07.06, 13:19 Inżynieria biomedyczna, ciekawie brzmi :) Patrzę sobie teraz na ich stronę i widzę, że tu dużo informatyki... Ja sam złożyłem na fizyke techniczną i na moje nieszczęście tam też jest jej dużo. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 19.07.06, 13:56 Właśnie wróciłam z agh. hmm, czy to jakiś babski kierunek? przede mną było z 6 panienek... wyniki raczej kiepskie po 600-700. ja byłam 235. szczerze mówiąc myślałam, że będzie większe zainteresowanie tym kierunkiem. dziewczynie, ktora miala 740coś pkt, facet powiedział, że powinna się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:58 byłaś dziś i 235, to chyba nie tak źle i mówisz że same panienki? kurcze....a może i dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 23.07.06, 11:35 A nie zdaje ktos na automatyke i robotyke na AEIE? Ja mam 877 i boje sie, ze nie wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) co tak mało wpisów...kandydatów rok temu było 4000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: co tak mało wpisów...kandydatów rok temu było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 13:07 666 na socjologie myslicie ze sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojbest Re: co tak mało wpisów...kandydatów rok temu było IP: 82.160.57.* 19.07.06, 13:31 raczej chyba troszkę mało, jest tam chyba już 5 osób na miesjce wiec będzie Ci bardzo cieżko :) ale zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: co tak mało wpisów...kandydatów rok temu było IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 19.07.06, 13:51 z TAKĄ liczbą nie ma szans, Giertych osobiście dopilnuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esta33 Re: co tak mało wpisów...kandydatów rok temu było 19.07.06, 14:08 NO nikt nie idzie na informatykę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,., Re: co tak mało wpisów...kandydatów rok temu było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Socjologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:14 nie zna ktoś ubiegłorocznego progu punktowego? mam 762 punkty..tak bardzo bym chciała, żeby wystarczyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
esta33 Informatyka stos. AGH 20.07.06, 11:48 Czy ktoś się orientuje od ilu punktów przyjmują w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 12:04 mnie też by to bardzo interesowało ale niestety nie mam takich informacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:18 na geodezję podobno w ubiegłym roku przyjmowali od 600 pk.... pozdro ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:57 na geodezje przyjmowali od 500 a nie 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: Informatyka stos. AGH IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:56 w 1 rekrutacji napewno powyzej 800 pkt, bardziej szczegolowych informacji agh nie podaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: Informatyka stos. AGH IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:48 mozliwe :) a jeszce wieksze sznase z odwolania, ja mam 864 i tez tak na 2 razy mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojbest Re: Informatyka stos. AGH IP: 82.160.57.* 20.07.06, 19:49 o której piszecie Informatyce stosowanej tzn na którym wydziale bo ja dałem na stosowaną ale na Wydział Fizyki i Informatyki Stosowanej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: Informatyka stos. AGH IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:00 caly czas o wydziale Elektrotechniki Automatyki Informatyki i Elektroniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Informatyka stos. AGH IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 20.07.06, 20:48 oj to tam juz we wtorek bylo 130 osob majacych powyzej 900pkt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: Informatyka stos. AGH IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 21:43 na informatyce tak, ale nie na informatyce stosowanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arson Re: Informatyka stos. AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:39 przyjęty 901pkt na telekomunikacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Informatyka stos. AGH IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 20.07.06, 20:23 inżynieria środowiska na GGiOŚ. Mam 786 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Informatyka stos. AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:52 A o co chodzi z tym odwołaniem? To jest złożenie podania na wolne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r+ Re: Informatyka stos. AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 14:58 ja na elektrotechnike idzie tam kto??? 800 p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Informatyka stos. AGH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:08 Czy ktoś składał na Energetyke. Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka stos. AGH 23.07.06, 11:39 Automatyka i robotyka EAIE, 877. Chyba troche malo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Czy ktoś idzie na WIMiIP na Infome stosowaną? IP: *.ds3.agh.edu.pl 23.07.06, 12:45 mam 736 punktów i lcze że sie dostane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Czy ktoś idzie na WIMiIP na Infome stosowaną? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:57 ja mam 734 i liczę tak samo jak Ty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojbest Re: Czy ktoś idzie na WIMiIP na Infome stosowaną? IP: 82.160.57.* 23.07.06, 16:00 ja też sie wybiram i mam 754 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:47 jakbyście nie wiedzieli to tylko informuje że wyniki będą dziś o godzinie 15 szkoda że tak późno, liczyłam ze będą rano, no ale trudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: wyniki dziś IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 11:24 wie ktoś jak wyglądała sytuacja z ilością podań na telekomunikacje w czwartek albo piątek? We wtorek jak byłem to mieli wywieszone statystyki ile osób w jakim przedziale pkt złożylo, wtedy chyba pow. 900 około 50, a 800-900 170 Odpowiedz Link Zgłoś
esta33 Re: wyniki dziś 24.07.06, 12:44 Ama ktoś takie statystyki dot. inf.stos.na WEAIiE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:09 sa juz te wyniki? bo u mnie na koncie nic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wyniki dziś IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.07.06, 15:11 u mnie też nic, k..a, co za organizacja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: wyniki dziś IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 15:16 u mnie tak samo nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:19 u mnie sie strona nie chce zaladowac:/ jak ktos bedzie wiedzial jakie sa progi to dajcie znac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wyniki dziś IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.07.06, 15:22 pewnie za jakieś 3h cos się pojawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebir Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:23 coś mi się wydaje że jeszcze się naczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:26 a kto z was bedzie rezygnowal jesli sie dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j wyniki -ciekawe kiedy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:33 udało mi się wejść na swoje konto o 15;20 nie było żadnych informacji!! niewiem co się dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:34 a może ktoś z was tam dzwonił i dowiedział się o której będą faktycznie te wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: wyniki dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:38 wyniki będą OD 15 tak jest napisane na stronie (wiadomość dzisiejsza) szkoda że nie podali do kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:42 ja wiem że miały być od 15! tylko ze jak narazie to żadnych wyników nie ma, i chyba się szybko nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: wyniki dziś IP: *.korbut.pl / *.korbut.pl 24.07.06, 15:46 ja juz bylem na aghu iwidzialem listy, z 864 punktami znalazlem sie tylko na rezerowej liscie informatyki stosowanej na wydziale EAIiE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:49 a nie wiesz jakie progi na matmie stos.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: wyniki dziś IP: *.korbut.pl / *.korbut.pl 24.07.06, 15:52 skad? patrzylem tylko na swoj kierunek na swoim wydziale ;) a mat stos to inny wydzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: wyniki dziś IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 15:56 rozumiem, ze tylko na swój:) ale może coś słyszałes ile na telekomunikacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesko Re: wyniki dziś IP: *.korbut.pl / *.korbut.pl 24.07.06, 15:58 w tym problem ze listy byly wywieszone alfabetycznie...nie wiadomo ile komu braklo ile mial najlepszy a ile ostatni z listy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55 Re: wyniki dziś IP: 212.244.6.* 24.07.06, 16:02 Na wyniki w zajefajnym systemie ERK to poczekamy do jutra pewnie... skoro 864 było za mało na jednym z wydziałów, to zaczynam się obawiać co bedzie na innych. Ja mam 860. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: wyniki dziś IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.07.06, 15:50 Może mają tak zautomatyzowany system, że muszą wyniki ręcznie z kartek na drzwiach wywieszonych przepisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:54 Ok luzik nerwy robią swoje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:05 No i le mozna czekać?!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:13 mogli by sie pospieszyć, bo już ponad godzina minęła od 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: wyniki dziś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:14 kto był na uczelni osobiście niech napisze ile ma punktów i czy go przyjęli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: wyniki dziś IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.07.06, 16:16 własnie, raaatunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjola Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 195.136.67.* 24.07.06, 16:17 mam pytanie co do odwołania. mozna pisac go tylko o przyjęcie na wolne miesca na innych kierunkach niz na poczatku chcieliscie? a np socjologia. na wydziale nauk społecznych nie ma juz innego kierunku, wiec nie moge składac odwołania na wypadek gdyby duzo osób z tych co sie dostali zrezygnowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:19 Normalnie zaraz wsiądę w samochód przejade te 200 km i im naklepę w tym Aghu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:21 przed chwilą udało mi się zalogować na konto ale jeszcze nic nie ma na temat wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Kto i na co na AGH!!!! news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:30 "Od godziny 17:00 dnia dzisiejszego na kontach rekrutacyjnych kandydatów sprawdzić można wyniki postępowania kwalifikacyjnego. Kandydatów, szczególnie tych, którzy nie uzyskali kwalifikacji, zachęcamy do złożenia podania na wolne miejsca."[dodano 2006-07-24] fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Informatyka IP: *.lerkins.com 24.07.06, 16:34 Próg na iformatykę wyniósł 910 pkt a na Elektronikę był trochę mniejszy niż 900 ale dokładnej wartości nie pamiętam więc nie chce was wprowadzać w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka 24.07.06, 16:38 Chodzi o elektronike i telekomunikacje czy elektrotechnike? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O ja pie.. Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:39 No ku.. te progi to z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdA Re: Informatyka IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:40 elektronika to elektronika i elektrotechniką byc nie moze raczej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka 24.07.06, 16:41 Ale elektronika sama nie wystepuje tylko z telekomunikacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Informatyka IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:55 wiem wiem ale to był skrot jak sadze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esta33 Re: Informatyka IP: *.bie.lama.net.pl 24.07.06, 16:39 Ale na jaką informatykę? Ogólną czy stosowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Informatyka IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.07.06, 16:41 a na geodezję?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:43 POwiem jedno..l. Zaje... progi.... Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka 24.07.06, 16:45 Spoko, spoko. Ja sie pocieszam, ze dla niektorych to tylko kierunki rezerowe i sobie pojda gdzie indziej a ja sobie zajme wolne miejsce:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojbest Re: Informatyka IP: 82.160.57.* 24.07.06, 16:48 zna ktoś próg na Infe Stosowaną na wydzale FMiIS???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitket Re: Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:53 Pojęcia nie mam, ale w zeszłym roku był 700, z tym, że był inny przelicznik, więc nic Ci to nie da. Ale na pewno jest niższy próg niz na infę na tym drugim wydziale. Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: Mam dość tego czekania !!! 24.07.06, 16:54 dostałem się na fizyke techniczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Mam dość tego czekania !!! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:55 w necie sprawdzales czy na aghu ? Odpowiedz Link Zgłoś
aerial.dream Re: 24.07.06, 17:01 na uczelni ktos mi sprawdził, zły tytuł (z innego wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerkan Re: Mam dość tego czekania !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:02 nie wiecie ile musze miec pkt na zarzadzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Mam dość tego czekania !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.07.06, 17:02 I jaki wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa b. Re: Mam dość tego czekania !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:21 i jaki prog na f. technicznej/???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Informatyka IP: *.net129.okay.pl 24.07.06, 17:02 nie przesadzajcie ludziska, ze na EAIiE wysokie progi sa, bo jesli ktos jest dobry z maizy to matura jest bardzo prosta dla niego, a jak ktos nie jest dobry z maizy to bedzie mial bardzo ciezkie zycie tutaj, moze poza elektrotechnika mowie to jako student teraz juz drugiego roku elektoniki i telekomunikacji PS. wysokosc progow i tak nie oddaje tego, jak tu jest ciezko, ale jaka potem satysfakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:05 no i co? I Gó**o! w kulki sobie leca! jak ktos zna prog na socjologie prosimy o podanie Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka 24.07.06, 17:10 Problem w tym, ze nikt nic nie wie, bo nikt nie moze sie dostac na swoje konto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:11 Robią nas w balona noramlnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haah Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:11 haahah kpina, zaraz napisza ze wyniki o 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Informatyka IP: 195.116.43.* 24.07.06, 17:13 Ja weszlem ..... ale wynikow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka 24.07.06, 17:13 Nie wiem czy tak zaraz, poprzednio przesuniecie godziny zajelo im 2h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:21 ha ha racja! z 2 ha napiszą, że wyniki beda o 21, a potem, ze jutro po południu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Informatyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.07.06, 17:27 Coś sie ruszyło. Trochę tekstu w "Przebiegu rekruracji" się pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Informatyka IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.07.06, 17:30 hehe, no też to zauważyłam, po oni tym się zajmują:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasisko Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:36 słuchajcie ba ja zaczynam świrować,co wy tam macie w przebiegu rekrutacji>>>status bo ja mam nieprzyjęty nie pamiętam czy to było wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Informatyka 24.07.06, 17:38 Ja mam uparcie "zlozyla podanie", wiec to raczej, biedactwo, Twoj wynik rekrutacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasisko Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:41 świetnie 2,5h czekałam na jedno słowo,jakieś konkrety by się przydały,które miejsce itp,denerwują mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka:) Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:38 PRZYJĄĘTA :)) no to juz gdzies studiuję:) ale moze jeszcze zwoknię miejsce na fizyce. 944pkt. sprawdzcie w przebiegu rekrutacji powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Informatyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.07.06, 17:36 ok. 750 - Fizyka Techniczna - przyjęty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! Re: Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:39 a masz to napisane w przebiegu rekrutacji czy informacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Informatyka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.07.06, 17:41 W przebiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Informatyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:43 ku... Pzreyjęli mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprawdzajcie w przebiegu rekrutacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojbest Re: Informatyka IP: 82.160.57.* 24.07.06, 17:41 Informatyuka Stowana wydział FMiIS miałłem 754pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_kapturek1 Socjologia 27.07.06, 23:40 oj bardzo przepraszam, coś pokopsałam :P W każdym razie na socjologie najniższy przyjety wynik to 717 punktów, tak mojemu znajomemu telefonicznie przekazała pani z dziekanatu. Ja mam 754 i jestem zaje**** szczęśliwa :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.veo.pl 24.07.06, 17:45 a jak mam to rozumiec, na jeden kierunek jestem przyjeta a na glownym mam wpisane lista rezerwowa? co mam teraz robic Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 17:47 Najprawdopodobniej napisac podanie na wolne miejsca. Zawsze mozesz wyslac meila do komisji z pytaniem. Albo zapisac na kierunek na ktory jestes przyjeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on20 Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 82.160.57.* 24.07.06, 17:48 chyba podanie na wolne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:49 No i jaki jest prog na EIT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 17:51 mam 827 i pisze: przyjęty, czy to napewno oznacza, że jestem przyjęty na studia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 17:52 z tego wszystkiego zapomniałem napisać, że składałem na EiT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:54 haha masz 827 i serio pisze przyjety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:55 no przyjety znaczy ze jestes przyjety;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 17:59 Jakis frajer pisal ze progi po 900 punktow, ale to tylko bajki z tego co widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Progi IP: *.lerkins.com 24.07.06, 18:17 Nie obrażaj mnie. Napisałem że na elektronikę jest poniżej 900 - nie pamiętałem czy dużo czy mało więc nie pisałem. Natomiast na informatykę (wszystko oczywiście na EAIE) na która sam składałem więc wiem dokładnie jest 910. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januu Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.interkonekt.pl / 89.174.250.* 24.07.06, 17:59 serio!!! też nie moge to uwierzyc, bo byłem pewny ze szanse będe miał dopiero w drugim naborze:) Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Automatyka i robotyka 24.07.06, 18:02 Dostal sie ktos na automatyke i robotyke na EAIE? Jesli tak, to ile masz punktow? Bo moje konto wciaz sie nie chce uaktualnic i mam status "zlozyla podanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Automatyka i robotyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:03 830 pkt. przyjeta Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: Automatyka i robotyka 24.07.06, 18:05 Na ta bardziej oblegana? Nie na ta na Mechanicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
gucia13 Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:05 Ja jestem przyjęta na matme stosowaną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:08 Można wiedzieć ile miałaś punktów na matme stos.? Odpowiedz Link Zgłoś
gucia13 Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:11 821 Też się może tam wybierasz?(matma stos.) Ile masz pkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:17 No też się tam wybieram ale miałem 780 i się nie dostałem, niezła faza;) Odpowiedz Link Zgłoś
gucia13 Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:19 A jesteś na liście rezerwowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athrandir Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:00 Ja mam 849 na telekomunikacji i też jestem "przyjety"...więc chyba wszystko oczywiste..oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:02 855 i tez jestem przyjety na EIT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:24 Matematyka Stosowana - 777 - nieprzyjęta :D (uff na szczęscie przyjęli mnie na AE :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
gucia13 Re: Kto i na co na AGH!!!! 24.07.06, 18:26 Mnie też przyjęli na AE na IE. A ciebie na jakikierunej na AE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto i na co na AGH!!!! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:38 Gucia na IE :) Odpowiedz Link Zgłoś