Dodaj do ulubionych

procenty z histori sztuki

11.07.06, 16:22
kurcze jestem ciekawa jak wam poszlo. Wybiera sie ktos na historie sztuki?
Jak tak to gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: page Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:28
      nie mialam woku w szkole, uczylam sie na dwa dni przed egzaminem [zdarzylam
      dokladnie tylko malarstwo renesansowe i barokowe przerobic] plus czytanie
      wielkich malarzy - dalo mi to 61% i 66%
      skumajcie?
      a wzielam sobie ten przedmiot just for fun :D:D
      • goszarda Re: procenty z histori sztuki 11.07.06, 16:30
        wow gratuluje! swietny wynik, w tamym roku srednia byla jakos 54 % chyba
    • Gość: Staschkowskey Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:01
      ej no ludki piszcie jak tam historia sztuki bo sam jestem ciekaw - w necie na stronie cke nie ma karty wynikow wiec nawet nie wiadomo jak czlowiek wypadl na tle innych, no :)
      • mirhun Re: procenty z histori sztuki 11.07.06, 20:24
        to ja napisze, bo sama jestem ciekawa jak innym poszło. mam 88 z podstawy i 78
        z rozszerzenia.
        • Gość: Jasmine Re: procenty z histori sztuki IP: *.kl / 80.50.214.* 11.07.06, 23:13
          Mirhun, ładny wynik. Startujesz na Historię Sztuki? Po mojemu mieliście o
          stopień trudniejszy ten egzamin niż w ubiegłym roku.
          • Gość: zdziwiona Re: procenty z histori sztuki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:38
            hej, ja na h sztuki zecydowalam sie dnia ostatniego, nie uczylam sie prawie w ogóle, bo na h sztuki sie nie wybieram ( wole stos.miedzyn.) a wynik mnie baardzo zdziwił:
            79%-podstawa
            100%-rozszerzenie(SIC!)
            pozdrawiam przyszłych studentów:)
            • Gość: amb Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:37
              podst. 96%
              rozsz. 94%
          • mirhun Re: procenty z histori sztuki 12.07.06, 20:52
            tak, startuje na historie sztuki na UG. a Wy?:)
            • Gość: kena Re: procenty z histori sztuki IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 12.07.06, 22:32
              podst.80% a z rozszerzonej miałam 76% narziie historia sztuki na KUL trudna
              byla matura z tego przedmiotu
              • Gość: hulla Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:53
                • Gość: hulla Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:54
                  p-88
                  r-86

trudna? może pojedyncze zadania
    • Gość: up Re: procenty z histori sztuki IP: *.man.busko.pl 13.07.06, 10:46
      up
      • Gość: Jasmine Re: procenty z histori sztuki IP: *.kl / 80.50.214.* 13.07.06, 12:42
        No widzę, że poszło ładnie :) Gratuluję :) Ciekawi mnie jednak pewna kwestia...
        Gdy czytałam przykładowe prace z poziomu rozszerzonego, w jednej z nich były
        ujęte nazwiska takie jak Wolfflin, Winckelmann, itd. Zwracam się do osób które
        podjęły ten temat: czy wspominaliście o owych badaczach i ich koncepcjach?
        • Gość: a Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:08
          / niet ;)
          • accro Re: procenty z histori sztuki 13.07.06, 13:34
            Gdzie się wybieracie na historię sztuki????
    • Gość: gosc Re: procenty z histori sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:20
      a podobno az 15% oblalo historię sztuki !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka