aniik 12.07.06, 19:36 kto składa na fizjoterapie na AM do poznania. Jaki macie wynik?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superkoala Re: Fizjo w poznan AM 13.07.06, 10:44 ja składam i mam 162 średniawka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizjoterapeuta Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:51 ja studiuje na AWF poznan fizjo! tam jest 3 razy lepiej niż na AM POZNAŃ! polecam tę uczelnie też tym co czują trochę ducha sportu !!!! jet zajebista!!! Ni e wiem jak z egzaminami ale moż euda się jeszcze coś załatwić z papierami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnozyk Re: Fizjo w poznan AM IP: *.asta-net.com.pl 14.07.06, 01:07 obawiam sie ze juz nic nie zrobi. termin skladania dokumentow byl 31 maja, a egzaminy na fizjo 26-28 czerwca. 17 mają byc wyniki rekrutacji. pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Fizjo w poznan AM IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 16.07.06, 01:19 1300 osób zarejestrowało sie na fizjo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Fizjo w poznan AM IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 14.07.06, 20:32 154 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnozyk Re: Fizjo w poznan AM IP: *.asta-net.com.pl 14.07.06, 01:09 a swoja droga moze na AM tez zloze (na awf juz zlozylem) a mam 156 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Fizjo w poznan AM IP: *.icpnet.pl 14.07.06, 09:32 mozna jeszcze skladac na AM w Poznaniu ? bo w necie minal juz termin rejestracji :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tnozyk Re: Fizjo w poznan AM 14.07.06, 12:17 warunkiem przyjecia na AM poznan byla rejestracja internetowa (bodajze do 30 czerwca) oraz zlozenie dokumentow (do 17 lipa) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 23:32 napiszecie ile macie punktow! ja mam 165 i nie wiem czy to wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:09 176, ale na fizjoterapie skladam awaryjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Fizjo w poznan AM IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.06, 09:25 Ja wlasnie tez mam 176 i skladam na lekarski. Moze Ty tez tam skladasz nieawaryjnie? Jak myslisz, wystarczy nam te 176? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:46 skladam na lekarski i pare innych kierunkow nieawaryjnie :). ale niestety tam moja punktacja jest nizsza, bo liczy sie biologia rozszerzona (u mnie 76) i chemia rozsz (78 :/) co daje razem 154 :/. no i jesli chodzi o lekarski to licze jedynie na cud. a to moj wymarzony kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Fizjo w poznan AM IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.06, 11:04 No wlasnie lekarski to jest tez moj nieawaryjny i wymarzony itd. Czekajmy wiec na wyniki, chociaz szczerze mowiac (piszac) to ja juz jestem na krawedzi mojej psychicznej wytrzymalosci... Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Fizjo w poznan AM IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.06, 11:07 Jeszcze jedno, taki malutki PS :) Radze nie przejmowac sie za bardzo pierwsza lista, ktora dadza 25 lipca, bo moze byc kosmiczna ze wzgledu na mozliwosc skladania na wiele akademii (chociaz ja skladam na przyklad tylko do poznania)... To tylko takie moje wolne rozwazanie, bo ostatnio nie robie nic innego niz myslenie o progu itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:19 tez tak mysle. rozwazam na wszelkie sposoby te punktacje, wlaze non stop na forum, co chyba jest zgubne, bo udziela sie tutaj tylko ta czesc maturzystow z najwyzszymi wynikami. takze jak sie czyta to mozna sie jedynie zalamac. pozdrawiam. oby sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś