Dodaj do ulubionych

Fizjo w poznan AM

12.07.06, 19:36
kto składa na fizjoterapie na AM do poznania. Jaki macie wynik??
Obserwuj wątek
    • superkoala Re: Fizjo w poznan AM 13.07.06, 10:44
      ja składam i mam 162 średniawka :/
      • Gość: fizjoterapeuta Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:51
        ja studiuje na AWF poznan fizjo! tam jest 3 razy lepiej niż na AM POZNAŃ!
        polecam tę uczelnie też tym co czują trochę ducha sportu !!!! jet zajebista!!!
        Ni e wiem jak z egzaminami ale moż euda się jeszcze coś załatwić z papierami!!!
        • Gość: tnozyk Re: Fizjo w poznan AM IP: *.asta-net.com.pl 14.07.06, 01:07
          obawiam sie ze juz nic nie zrobi. termin skladania dokumentow byl 31 maja, a
          egzaminy na fizjo 26-28 czerwca. 17 mają byc wyniki rekrutacji.
          pozdrawiam;)
          • Gość: ee Re: Fizjo w poznan AM IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 16.07.06, 01:19
            1300 osób zarejestrowało sie na fizjo :-/
        • Gość: monika Re: Fizjo w poznan AM IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 14.07.06, 20:32
          154
    • Gość: tnozyk Re: Fizjo w poznan AM IP: *.asta-net.com.pl 14.07.06, 01:09
      a swoja droga moze na AM tez zloze (na awf juz zlozylem)

a mam 156 pkt
      • Gość: guest Re: Fizjo w poznan AM IP: *.icpnet.pl 14.07.06, 09:32
        mozna jeszcze skladac na AM w Poznaniu ?
        bo w necie minal juz termin rejestracji :/
        • tnozyk Re: Fizjo w poznan AM 14.07.06, 12:17
          warunkiem przyjecia na AM poznan byla rejestracja internetowa (bodajze do 30
          czerwca) oraz zlozenie dokumentow (do 17 lipa)

pozdrawiam
          • Gość: madzia Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 23:32
            napiszecie ile macie punktow! ja mam 165 i nie wiem czy to wystarczy??
            • Gość: jam Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 09:09
              176, ale na fizjoterapie skladam awaryjnie
              • Gość: J. Re: Fizjo w poznan AM IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.06, 09:25
                Ja wlasnie tez mam 176 i skladam na lekarski. Moze Ty tez tam skladasz
                nieawaryjnie? Jak myslisz, wystarczy nam te 176? Pozdrawiam!
                • Gość: jam Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:46
                  skladam na lekarski i pare innych kierunkow nieawaryjnie :). ale niestety tam
                  moja punktacja jest nizsza, bo liczy sie biologia rozszerzona (u mnie 76) i
                  chemia rozsz (78 :/) co daje razem 154 :/. no i jesli chodzi o lekarski to
                  licze jedynie na cud. a to moj wymarzony kierunek.
                  • Gość: J. Re: Fizjo w poznan AM IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.06, 11:04
                    No wlasnie lekarski to jest tez moj nieawaryjny i wymarzony itd. Czekajmy wiec
                    na wyniki, chociaz szczerze mowiac (piszac) to ja juz jestem na krawedzi mojej
                    psychicznej wytrzymalosci... Pozdrawiam i zycze powodzenia!!! :)
                  • Gość: J. Re: Fizjo w poznan AM IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 16.07.06, 11:07
                    Jeszcze jedno, taki malutki PS :) Radze nie przejmowac sie za bardzo pierwsza
                    lista, ktora dadza 25 lipca, bo moze byc kosmiczna ze wzgledu na mozliwosc
                    skladania na wiele akademii (chociaz ja skladam na przyklad tylko do
                    poznania)... To tylko takie moje wolne rozwazanie, bo ostatnio nie robie nic
                    innego niz myslenie o progu itd itp.
                    • Gość: jam Re: Fizjo w poznan AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 11:19
                      tez tak mysle. rozwazam na wszelkie sposoby te punktacje, wlaze non stop na
                      forum, co chyba jest zgubne, bo udziela sie tutaj tylko ta czesc maturzystow z
                      najwyzszymi wynikami. takze jak sie czyta to mozna sie jedynie zalamac.
                      pozdrawiam. oby sie udalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka