Dodaj do ulubionych

pytanko o uksw

15.07.06, 10:18
Mam pytanie czy na stronie te liczby obok kierunkow gdy klikamy na "wyniki
rekrutacji"--> "studia stacjonarne" mowia o liczbie chetnych na dany kierunek??

Dlaczego mam watpliwosci?
Poniewaz wczoraj przegladajac strone uksw na chwile pojawila sie informacja o
statystykach z tego roku ktora wogole nie pokrywala sie z tym co jest napisane
w w/w miejscu.

Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • soon_a_student Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:24
      ale gdzie ty masz cos takiego?? ja na mojej stronie w irk, jak klikam na wyniki rekrutacji to mi sie pojawiaja tylko daty publikacji wynikow;/
      dobry jestes jak taki przeciek znalazles, a to calkiem mozliwe bo o polnocy zakonczyla sie rejestracja :D

• bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:27
        www.rekrutacja.uksw.edu.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=10&id=23&Itemid=66

zobacz tutaj i na tabele ponizej kolo kierunkow po prawej stronie sa liczby
        ktore wg mnie mowia ilu jest kandydatow. Sledzilem to przez kilka dni i liczb
        asie zmieniala wiec to chyba to. Zobacz sobie i skomentuj co myslisz
        • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 10:30
          ogólnie trochę lipa
          składam na socjolgię, a tam 1554 osoby na 90 miejsc tia...
          niby liczy się wos, ale sam nie wiem 82% i 60% - na początkucieszyłem, się a
          teraz mam wątpliwości

btw
          czy macie napisane wszystkie daty wyników rekrutacji?
          bo u mnie nie ma do socjologii :|
          tylko do politologii są podane
          • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:32
            ja ide na politologie wiec mam

moj wynik to 84 i 56 z wosu a srednia z przedmiotow pozostalych 70.063

kjak myslicie wystarczy?

moze pochwalcie sie swoimi jesli ktos sie tam wybiera
            • soon_a_student bukol87 powinno wystarczyc 15.07.06, 10:37
              tym bardziej ze wcale nie tak duzo osob na miejsce, a jak liczyles?? to juz ostateczny wynik po dodaniu i przemnozeniu?? razem z ustnymi? bo lipa ze rozszerzone licza sie na tym samym poziomie co podstawowe;/
            • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 10:37
              wos 82% i 60% średnia 83,5

ale średnią chyba liczy się w dziesiętych, więc 0,835

też złożyłem na politologię, ale jestem bardziej nastawiony na socjolgię :)
        • soon_a_student Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:31
          o kurcze, faktycznie, nie wiem jak ty to znalazles, ja wiedzialam tylko o liscie z ubieglego roku ;/ no to to jets lista, ktora juz sie nie zmieni;/ trzeba bylo wczoraj watek publikowac, to jeszcze bymz dazyla na filologie polska bo tak malo osob !!!! ;-)
          a ty na co sie wybierasz?
          • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:34
            wyniki mam post wyzej a co do tych liczb myslisz ze to liczba kandydatow bo
            wiesz ja nie jestem pewien a nie chce siac zamieszania:)
            • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:41
              no wydaje mi sie ze sa one liczone tak samo zarowno podst jak i rozszerzony
              • soon_a_student Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:43
                no wlasnie ! i tu jest lipa bo ja zdawalam 5 przedmiotow rozszerzonych i wiadomo ze mam gorszą srednia niz ci co zdawali 3 podstawowe;/ marne szanse...
                • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 10:44
                  niestety :|
                  • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:45
                    najlepiej jesli chodzi na uksw "isc na calosc" czyli wybrac przedmiot glowny i
                    do tego zdawac jezyk oby i polski na poziomie podstawowym wtedy szanse sa bardzo
                    duze
                    • itissunny jak z ta srednia? 15.07.06, 10:49
                      Hmm.. a mozecie mi powiedziec jak jest liczona ta srednia? bo ja nie mam
                      bladego pojecia. To jak ktos nie zdawal rozszerzonego poziomu to lepiej???!
                      • soon_a_student Re: jak z ta srednia? 15.07.06, 10:52
                        lepiej!! bo srednia to suma wszystkich % z matury, ustnych, pisemnych an obu poziomach i nie ma wyroznienia dla % z rozszerzonego;/ wiec lipa, bo na innych uczelniach jest podst. 0,3, a rozszerzony 0,7 a tu nic;/
                    • soon_a_student Re: pytanko o uksw 15.07.06, 10:50
                      dokladnie! po prostu, trzeba sie nastawic na ten 1 uniwerek i zdawac mature pod jego katem i wtedy jest elegancko. no ale co mi tam, swiat sie na UKSW nie konczy;) a moja srednia nie jest az tak tragiczna wiec zobaczymy za pare dni, moze szczescie dopisze;)
                      • Gość: uksw Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:53
                        będzie dobrze bo trzeba być naprawdę niezłym ciołem aby nie załapać się na
                        UKSW. Spora iliść dresikow przechodzi pomyślnie rekrutację. Jeśli masz ponad 80
                        proc i 60 proc na pewno będzie ok!
                        • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 10:54
                          bez przesady :P
                          znam kilka osós z UKSW i żadna nie ma nic wspólnego z dresami i innym syficznymi
                          subkulturami
                        • Gość: uksw Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:57
                          nie gadaj, dresów na UKSW mamy od groma!
                          • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 11:00
                            mam pytanie czy zajecia politologii odbywaja sie w jakims lasku daleko od
                            centrum Warszawy.Ja sie nie orientuje bo raz bylem w Wawie na wycieczce i
                            mieszkam 450km do stolicy
                            • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:02
                              hehe...tak, to prawda. w lasku bielanskim. :)
                            • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:03
                              nie no jakaś droga tam prowadzi :D
                              • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 11:04
                                ile km od ce3ntrum ten lasek sie znajduje??

a akademiki czy sa daleko od uniwerku??
                              • soon_a_student Re: pytanko o uksw 15.07.06, 11:05
                                asfaltówka :D od przystanku idziesz kolo 12 min przez lasek ;-)
    • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:53
      ja skladalam na politologie i na socjologie. z wosu mam 89 i 94 a srednia z
      innych przedmiotow 78,9.
      • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 10:55
        no to mnie wyprzedasz :P
        wos 82% 60% i średnia 83,5
    • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:59
      :).ale jesli dostane sie na uw to rezygnuje z uksw.
      • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:02
        a wtedy ci, którzy zostają na uksw czekają na II turę we wrześniu :D
        • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:07
          oj tam...ale Ty na pewno sie dostaniesz :)
          • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 11:10
            moglabys tak mnie pocieszyc:))
            • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:11
              wszyscy się dostaiemy, bo nie wstydzimy się mówic, że chcemy studiowac na uksw :]
              • soon_a_student Re: pytanko o uksw 15.07.06, 11:13
                aaaa, :):) dobre :) jezeli takie maja byc kryteria to ja chyba bede na lisice z 1. lokata ;D
              • bukol87 Re: pytanko o uksw 15.07.06, 11:14
                a jeszce pytanko

gdyby szczescie mi sprzyjalo to do 22 lipca musze zdecydowac czy chce tam isc
                czy nie??

jesli np dostalbym sie na inny kierunek na innej uczelni na ktorej wyniki sa
                5lipca to moge zrezygnowac z uksw??
                • Gość: uksw Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:15
                  pewnie
                  przychodzisz, odbierasz dokumenty, a on Cię wykreślają ze swojej listy studentów
                  i automatycznie robisz miejsca dla II tury we wrześniu ;)
    • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:23
      hehe. tez mysle, ze wszyscy sie dostaniemy :)
      slyszeliscie co Giertych zrobil? ;)
      • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:25
        weź mi nie mów, bo mi słabo się robi wrr...
        może i dobrze dla ludzi i dla wzrostu poparcia LPR z 1% do może 1,5% ;), ale to
        jednak chory pomysł
        • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:29
          pewnie wszechpolacy nie zdali z histy i poskarzyli sie Romkowi. ;)
          • Gość: qwerty Re: pytanko o uksw IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 11:30
            niemożliwe?! nie wiedzieli kiedy była bitwa pod Cedynią? przezcież to wyznacznik
            patriotyzmu wg Romana :D
            • Gość: nika Re: pytanko o uksw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:31
              hehe...no wiesz, jesli mam byc szczera to mysle, ze moga miec klopoty z podaniem
              daty chrztu Polski. ;)
              • itissunny odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 11:51
                jak liczycie ta srednia! dodajecie z kazdego przedmiotu ocene z poziomu
                podstawowego i rozszerzonego i dzielicie na ilosc przedmiotow? dowiem sie czy
                nie?
                • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:01
                  ja dodalam wyniki z wszystkich egzaminow (polski, jezyk, hista) i podzielilam
                  przez 6 (bo wszystko zadawlam na rozszerzonym). do sredniej nie wliczalam wosu
                  (przedmiot glowny).
                  • Gość: qwerty Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 12:27
                    do średniej wlicza się też wynik z ustnej
                • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:10
                  aha. jesli przedmiot glowny zdawalas na rozszerzonym to nie jest dla Ciebie
                  gorzej :) podstawe licza jako 0,5 a rozszerzenie 1. gorzej jest z innymi
                  przedmiotami (tymi, ktore licza do sredniej), wtedy rzeczywiscie lepiej nie
                  zdawac rozszerzonych (no chyba, ze komus podniesie to srednia :)
                  a na co zlozylas? :)
                  • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 12:26
                    Nika a nie uwazasz ze to chyba nie tak licza srednia? mi sie wydaje ze wlasnie
                    licza tak ze biora przedmiot dodaja wynik z podst. i sredniej i dziela przez
                    liczbe przedmiotow i wtedy wychodzi bardzo na korzysc rozszerzonego! bo chyba
                    oni dziela przez liczbe przedmiotow a nie przez liczbe poziomow :) bo moim
                    zdaniem to niemozliwe zeby osoby zdajace rozszerzone poziomy mialy gorzej.

Ja zlozylam na prawo,socjologie, administracje i politologie ale mam zajebiscie
                    slabo historie rozszerzona.. i niestety nawet srednia nie nadrobie tych pkt..

Nika a ktos Ci powiedzial jak ta srednia sie liczy czy sama tak wymyslilas?
                    • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 12:34
                      hm. sama sobie tak wymyslilam ;)
                      • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 13:18
                        Nika bo wiesz co :) ja tez tak samo myslalam na samym poczatku ale wlasnie
                        potem wymyslilam drugi sposob :D
                        np
                        historia przedmiot glowny

wos 70% 30%
                        polski 60% 30%
                        angielski 90% 50%
                        i ze wtedy dodajesz

wos 110%
                        polski 90%
                        angielski 140%
                        i teraz oceny z tego
                        wos 1,1
                        polaki 0,9
                        angielski 1,4 i to potem dodajesz i dzielisz na 3 na liczbe przedmiotow :D

pominelam ustne bo nie wiem jak to z nimi jest :)

ale wtedy wychodizloby ze rozszerzone to szansa dla nas :) i tak powinno byc..
                        • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 14:44
                          sluchajcie wg mnie to jest tak ze sumujesz wszystkie % zdawane na maturze, razem z ustnymi (!) i przemnazasz je przez przedmiot wiodacy na danym kierunku. i jezeli ten przedmiot masz ropzszerzony to liczysz normalnie tak jak x=1 a jezeli zdawany byl tylko na pp to wtedy ten x = 0,5. a przedmioty wliczane do sredniej sa traktowane jednakowo i niestety nie ma znaczenia fakt czy sa rozszerzone czy podstawowe. wiec podstawowi maja wieksze sznase... ale mam nadzieje ze to jakos zmienia i wezma pod uwage ropzszerozne, albo w takim razie powiini pojsc na kompromis i sumowac tylko podstawowe do sredniej, bo tak szanse sa nierowne...;(
                          • Gość: gucia Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:51
                            ja sie tak stresuje juz w najblizsza srode sa wyniki rekrtuacji na
                            UKSW;/;/;/boje sie....ja skladalam na psychologie...i mam takie wyniki
                            polak: 80/68 ustny:100%
                            ANGOL 100/71 ustny (roz.)85%
                            biola 76/58
                            i jak uwazacie sa jakies dla mnie szanse??????
                          • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 14:53
                            soon_a_student nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale jak wg Ciebie wyszlo ze
                            przez nic sie nie dzieli % w sredniej .. to chyba rozszerzone maja wieksze
                            szanse bo dodajesz i podstawowy i rozszerzony i zawsze masz kilka procent
                            wiecej.
                            • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:12
                              słuchaj, tak to by bylo cuuudownie, ale dzieli sie chyba przez liczbe egzaminow!!!!!! ja niew iem jzu sama bo caly czas myslalam ze pzrez egzaminy i kurcze chyba tak jest,a le to jest kzrywdzace dla tych z rozszerzonymi

• soon_a_student <a href="http://www.rekrutacja.uksw.edu.pl/images/irk/staty" targe 15.07.06, 15:13
                              www.rekrutacja.uksw.edu.pl/images/irk/statystyka_06_07.pdf
                              • Gość: gucia jejku!!jejku:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:16
                                az mi slabo sie zrobilo!!te statystyki mnie przerazja na psychologie 26
                                os/miejsce...o jaaaaaa!!!!!!!
                                • soon_a_student a to co jest w takim razie? 15.07.06, 15:22
                                  www.rekrutacja.uksw.edu.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=10&id=23&Itemid=66

moze wyniki, od ktorych przyjmuja?? bo na pewno nei liczba kandydatowm;/ ktos cos z tego rozumie?
                                • itissunny :) 15.07.06, 15:22
                                  Soon_a_student ale przez liczbe egzaminow, a nie mozesz miec z jednego
                                  przedmiotu dwoch egzaminow (no chyba ze ustny) no nie wiem tak mi sie wydaje...
                                  jestem optymistka :) moim zdaniem musi bys na korzysc tych co rozszerzone
                                  poziomy. a pisalas moze do nich e-maila?
                                  • soon_a_student Re: :) 15.07.06, 15:26
                                    dzwonilam do nich i powiedzieli, ze licza tak samo podstawowy i rozszerzony, a po moim stwierdzeniu ze jest to niesprawiedliwe odpowiedzieli ze zasady rekrutacji byly znane...

itissnuny pozazdroscic optymizmu;)

a ja w sumie z tego systemu rektutacyjnego niestety tez tak to rozumiem, bo:
                                    "s jest średnią wszystkich ocen (!!!) podanych na świadectwie maturalnym" z pominięciem oceny z przedmiotu głównego, uwzględnionej jako g;

jednym slowem: lipa;)
                        • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:25
                          hm...a ja sobie mysle, ze jednak srednia oblicza sie tak (podam tak jak sobie
                          liczylam)
                          (polak p+ polak r+ polak ustny+ rusek p+ rusek r+ rusek ustny+ hista p+ hist
                          r)/8*1(to ich'p')* wos rozszerzony (g)
                          hm...tak zrozumialam to co napisali. hm...no nie wiem :)
                          • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:27
                            tak nika, mi tez sie tak wydaje
                          • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:29
                            Nika najlepiej napisac do nich e-maila.. i zaraz tak zrobie :)
                          • Gość: gucia Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:33
                            moze jestem nachalna i troszke upierdliwa...ale jestem tak zestresowana i
                            zdenerwowana!!tak sie boje..po tym co zobaczylam rece i drżą!!!1wezcie mi jesli
                            mozecie kochani obliczcie moja srednia,,moja punktomanie na UKSW:)
                            polak 80/68 ustny 100
                            angol 100/71 ustny(roz.) 85
                            biola 76/58
                            chchcialabym studiowac psychologie...glowny przedmiot język polski:)
                            dziekuje z gory:)ja sobie obliczylam...ale chce sprawdzic!!!!dzikuje dobrym
                            ludziom:D
                            • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:36
                              Gucia ty nie masz sie czego bac.. to ja musze sie bac ze z rozszerzonej
                              historii mam tylko 40%..

Soon_a_Student .. no wlasnie licza podstawowy i rozserzony tak samo.. tzn ze
                              dodaja w obrebie przedmiotu oba poziomy i wychodzi ze sa one na rowni :D
                              • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:39
                                itissunny ale dzielisz wstedy pzrez 2 pozniomy? czy pzrez pzredmiot?? bo chyba jak srednia to przez wszystkie skladniki... napisalas do nich??

Gucia wg mnie to ty masz 387,60 ??:> czy to mozliwe?? jak tobie wyszlo??
                            • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:41
                              g=0,68
                              s=(1+0,71+0,85+0,76+0,58)/5=0,78
                              p=1
                              wynik=g*p*s=0,5304
                              tak mi wyszlo...ale ja nie jestem dobra z matematyki ;P sobie tak liczylam w
                              kazdym razie.
                              • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:51
                                to pewnie tamto drugie to ilosc pkt od jakich sa przyjmowani ludzie? ;/ nie...
                                raczej nie..

napisalam juz e-maila :) zobaczymy czy odpisza ale jak cos to dam jutro znac na
                                forum bo zaraz spadam :D
                              • Gość: qwerty Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 15:55
                                mi z tym wzorem wychodzi 0,501 ;/
                                • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 15:58
                                  ja juz nie wiem jak to sie robi!!!!!!!!!!!

wyszlo mi 0,55 ;/
                                • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:00
                                  hm...no nie wiem, mi wyszlo tak jak napisalam i nadal mi tak wychodzi...hm...co
                                  jak co, ale nie moge powiedziec o sobie, ze jestem nieomylna ;)
                                  • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:01
                                    heh tu matmy chyba nikt zbyt dobrze nie umie;)
                                    • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:03
                                      hehe...pewnie tak :)
                                      ale tak mi wychodzi- 0,68*1*0,78
                                      • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:07
                                        a mi 0,68 x 0,814 x 1 = 0,5537..
                                        • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:09
                                          aha...bo pewnie liczysz do sredniej ustny polak i podstawowy polak (a ja
                                          przeczytalam, ze przedmiot glowny (g) jest liczony w czesci rozszerzonej....i
                                          tylko to liczylam)
                                          • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:11
                                            jak to?? nie czaje ja licze do sreniej wszystko (razem z ustnuymi, bo mi tak pzrez telefon powiedzieli ;-)) i mnoze to przez pisemny rozszerzony
                                            • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:15
                                              ale sredia (s) wylicza sie z pominieciem przedmiotu glownego (a na psycho
                                              przedmiot glowny to polak...wiec nie liczylam guci do sredniej polaka
                                              podstawowego i ustnego0. zamotalam sie...teraz to juz nie wiem nic :P ;)
                                              • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:18
                                                nieee, do sredniej liczysz podstawowy i ustny, ale rozszerzonego nie, bo przez niego mnozysz

przynajmniej ja to tak rozumiem
                                                • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:22
                                                  jejku...czuje sie jak debil ;]
                                                  ja zrozumialam ze nie liczymy...no bo tam napisali, ze 's' to srednia z
                                                  pominieciem przedmiotu glownego. a przedmiotem glownym jest przeciez polski a
                                                  nie rozszerzony polski.....
                                                  hm...nie wiem. :)
                                                  • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:26
                                                    ja nie jestem pewna ale wg mnie to mnzozysz tylko pzrez rozszerzony a reszta (podst i ustny) wskakuje do sredniej. a jak nie masz rozszerzonego to mnzoysz przez podst, ale wtedy wszystko przez 0,5 ;) jutro sie dowiemy jak itissuny dostanie od nich maila. ja tez spadam bo to obliczanie jest zbyt stresujace ;)
                                      • Gość: qwerty Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.acn.waw.pl 15.07.06, 16:09
                                        0,6*1*0,835

rozszerzony wos mi to rozwala :/
                                    • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:05
                                      a Ty na co skladasz? :)
                                      • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:08
                                        na edukacje medialna i dziennikarstwo i na prawo...( hahaha) ;-)
                                        • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 16:12
                                          hm. ja zlozylam na politologie, socjologie (o to jestem spokojna, bo wos db mi
                                          poszedl) ale na administracje pewnie sie nie dostane (hist roz-56). ale co tam :)
                                          • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 16:14
                                            to tak jak ja;-) historia rozszerzona marnie,ale co tam :)
                                            • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 15.07.06, 18:36
                                              Ja majla od nich pewnie dostane w poniedzialek :) bo jutro niedziela, ale
                                              ciekawe czy w ogole dostane odpowiedz bo ponoc to jak uczelnia liczy ta srednia
                                              to tajemnica :D i pamietam ze kiedys dawno temu tez zadalam to pytanie i nie
                                              dostalam na nie zadnej odpowiedzi.

Wy sie martwicie o rozszerzona historie a co ja mam powiedziec? 40% .. tylko
                                              23% maturzystow ma ode mnie gorzej :) hyh takze ja stracilam nadzieje ze sie
                                              dostane, ale i tak nic innego mi nie zostaje, przynajmniej bede wiedziala ile
                                              mam pkt i czy mam pisac odwolanie
                                              • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 18:51
                                                ale zlozylas tylko na te kierunki, gdzie przedmiotem glownym jest hista? nie
                                                martw sie...bedzie dobrze. zawsze tak jest, ze sie ludzie denerwuja a potem jest
                                                dobrze :)
                                                • itissunny Re: odpowie mi ktos czy nie? 16.07.06, 11:06
                                                  Nika zlozylam na politologie i socjologie ale tam wos biora a z wosu tez mam
                                                  42% czyli slabiutko ;)
                                                  • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 16.07.06, 11:22
                                                    itissunny, nie przejmuj sie ja tez nie mam rewelacji z historii a zlozylam na prawo;/ ;-) jakos bedzie:D
                                                  • Gość: qwerty Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.acn.waw.pl 16.07.06, 13:37
                                                    to mamy szansę spotkac się :D
                                                  • Gość: uksw Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:49
                                                    to macie przesrane bo uksw jest do bani!
                                                  • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 16.07.06, 14:33
                                                    qwerty a ty na co sie wybierasz? i z jakimi % ;)
                                                  • Gość: qwerty Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.acn.waw.pl 16.07.06, 14:34
                                                    socjologia, politoligia
                                                    a % nie mają znaczenia :P
                                                  • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 16.07.06, 14:42
                                                    eh, myslalam ze na prawo... ;-)
                                                  • Gość: qwerty Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.acn.waw.pl 16.07.06, 14:44
                                                    nigdy w życiu! zanudziłbym się na śmierc :)
                                                    kompletnie nie rozwijający człowieka kierunek wg mnie
                                                  • soon_a_student Re: odpowie mi ktos czy nie? 16.07.06, 15:25
                                                    mozliwe... sama jeszcze sie nad nim zastanawiam, ale na razie chcialabym tam sie dostac i wtedy wybierac;) :D
                                                  • Gość: nika Re: odpowie mi ktos czy nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:30
                                                    a gdzie skladaliscie oprocz na uksw? :) gdzie najbardziej chcecie sie dotac? :)
                                                  • Gość: kraty Re: nieudacznicy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 15:34
                                                    żal mi was
                                                  • Gość: qwerty Re: nieudacznicy!! IP: *.acn.waw.pl 16.07.06, 15:37
                                                    a mi takich ludzi jak ty ;]
                                                  • itissunny Re: nieudacznicy!! 17.07.06, 15:10
                                                    Nie dostalam odpowiedzi na e-maila, wiec sprobowalam przed chwila znowu i
                                                    wyslalam o tej samej tresci tylko z drugiego adresu :)

A mi tez zal takich ludzi. Wszyscy gadaja na UKSW ale sami tam skladaja.
                                                    Dowodem na to jest liczba osob na miejsce i liczba kandydatow. Do tego UKSW w
                                                    rankingach co roku jest na wyzszej pozycji. A prawo na UKSW dorownuje prawie na
                                                    KUL-u czy UMCS-ie i moim zdaniem UKSW jest w randze lepszych uczelni. I nie
                                                    zmienie tego zdania. A innych zdanie, odmienne co do mojego nie interesuje mnie
                                                    i prosze nawet sie nie wypowiadac :)

qwerty i soon_a_student damy rade :)
                                                  • soon_a_student Re: nieudacznicy!! 17.07.06, 16:31
                                                    jasne ze damy rade;) ja dzis po 18 dowiem sie czy mnie zaprosza na rozmowe kwalifikacyjna na dziennikarstwo,a 19 wyniki na prawo;)jakos bedzie.. a jak nie to jeszcze mam pare innych uczelni
                                                  • Gość: monika Re: pytanko o uksw IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:25
                                                    hej ja tez skaladm na prawo i czekam 19;)
                                                    mam ustny polak-100%, angielski-95%
                                                    pisemne:
                                                    polski 83%/55%
                                                    ang. 85%/58%
                                                    hist. 68%/38%
                                                    wos 58%/56%
                                                    i geografia 73%/53%
                                                    myslicie ze jest chociaz cień nadzieji bo po wszystkich wypowiedziach i w ogole
                                                    tej calej rekrutacji na uniwerki mysle ze w ogole nie mam szans ;) pozdrowionka
                                                  • soon_a_student Re: pytanko o uksw 17.07.06, 18:53
                                                    nadzieja zawsze jest:D nie lam sie, zobaczymy 19, bedzie dobrze (moze..) ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka