Dodaj do ulubionych

Problem z potwierdzeniem :///

27.07.06, 12:10
Kurczę - potwierdzić studia można tylko do 7 dni od dostania oświadczenia -
za 7 dni jest 3 sierpnia, a 4 sierpnia mam wyniki na ATR-ze.....

Czy można zrobić tak, ze pójdę się zapisać na UMK na ekonomię w poniedziałek,
zaniosę tam wszystkie dokumenty, a w piątek wrócę i odbiorę je, rezygnując ze
studiów na UMK, jeśli dostanę się na ATR? HELP! Czy nie będzie żadnych
konsekwencji?
Obserwuj wątek
    • Gość: tinka19 Re: Problem z potwierdzeniem :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:16
      ja mam ten sam problem:/ i nie mam pojecia jak to bedzie. slyszalam gdzies,ze za
      odebranie dokumentow placi sie 60 zl!
      a tez wole isc do bydzi niz na UMK (po prostu kierunek bardziej mnie interesuje)

:/
    • kristoverus Re: Problem z potwierdzeniem :/// 27.07.06, 12:19
      A nie wiesz może , jakie progi były na ATR-ze rok temu?

Jeżeli to co mówisz jest prawdą, to nie dość, że będe musiał zabulić 60 złotych
      za odebranie, to jeszcze kilkanaście złotych pójdzie na 4 dodatkowe
      zdjęcia ://// - jakby nie mogli dać dwóch tygodni na decyzję......
    • Gość: bleblak Re: Problem z potwierdzeniem :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:20
      mam ten sam problem, ale wydaje mi sie ze nie powinien to byc problem a po za tym moze wiecie czy jak juz złozyłem odpis świadectwa dojrzałości-ten który wystawia oke- to jeszcze beda chcieli ode mnie oryginał?? pozdr
    • Gość: krzemm Re: Problem z potwierdzeniem :/// IP: 62.87.223.* 27.07.06, 12:36
      Przyłaczam się do pytania.
      Jakie są konsekwencje zrezygnowania ze studiów po złożeniu tam dokumentów?
      Czy jak już potwierdze chęć nauki na danej uczelni to nie mogę się z tamtąd
      wycofać? Chodzi mi o rezygnacje jeszcze w sierpniu a nie w roku akademickim.
      Jakię są konsekwencje takiego czynu?
      Proszę o rzeczowe odpowiedzi.

• Gość: krzemm Re: Problem z potwierdzeniem :/// IP: 62.87.223.* 27.07.06, 12:59
        up
        • Gość: Kristoff Re: Problem z potwierdzeniem :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:04
          Do odważnych świat należy - podejmuję ryzyko - no chyba nie będzie progu
          większego niż 82% na ATR

Jeszcze jedno pytanie - co obliczania punktów na ATR - Oni liczą 3*(punkty z
          podstawowej matmy + punkty z roszerzonej matmy) - dobrze zrozumiałem ten symbol
          sigmy?
          • Gość: sue Re: Problem z potwierdzeniem :/// IP: 83.168.106.* 27.07.06, 13:32
            za moich czasow [ 2 lata temu ;) ] nie bylo zadnego problemu, tzn. uczelnie nie wyciagaly zadnych konsekwencji. znajoma miala taki przypadek, ze poinformowala uczelnie, ze nie chce na niej studiowac, a oni zdaje sie tego nie odznaczyli i w lutym dostala pismo, ze skoro nie przystapila do sesji, to skreslaja ja z listy studentow ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka