icanchange 03.05.07, 20:49 powodzenia życzę jutro, zeby każdy na arkuszu znalazł taki temat, jakiego oczekuje :)) i żeby czytanie ze zrozumieniem było banalne (tego przede wszystkim sobie). damy radę. (kto jak nie my?) pozdrawiam, ulka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sisi88 Re: do wszystkich 03.05.07, 20:50 No wiesz, niestety nie dogodzisz wszystkim z tymi tematami, bo są tylko 2 :P, ale mogą być takie, które każdy będzie umiał napisać :D:D Przyłączam się do powodzeń na jutro :P I osobiście sama nie dziękuję :):) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: do wszystkich 03.05.07, 20:50 zeby kazdy znalazl swoj wymarzony temat!! powodzenia! *kopie* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:56 powodzenia wszystkim i polamania dlugopisow;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommii Re: do wszystkich IP: *.piotrkow.net.pl 03.05.07, 21:03 Powodzenia wszystkim życze. Trzymajcie się napewno będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmiejka Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:09 Powodzenia skrzaty czarodzieje i wróki wyczarujcie coś mądrego jutro na arkuszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: do wszystkich IP: *.mielec254.tnp.pl 03.05.07, 21:09 Ja również życzę wszystkim (i sobie także) połamania piór/długopisów i żeby tematy były takie, żeby się lekko pisało:) Dziewczyny, pamiętajcie koniecznie o czerwonych majtkach(ja dodatkowo biorę do torebki czerwoną podwiązkę, którą miałam na studniówce;))!!! Trzymajcie się maturzyści! Damy radę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmaczeq Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:12 dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:13 Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:17 niech wygra lepszy - niech zadecyduje wiedza i umiejętności, a nie ślepy traf - niech egzaminatorzy będą obiektywni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diboo:) Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:04 Ach! Wyczułam w tym "dzień dobry" ten cudowny akcent czesia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allesja Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:16 ja jestem ubiegłoroczną maturzystką i z całego serca Wam kibicuję. Trzymam za Was kciuki! i życzę Wam,, abyście maturę po roku wspominali tylko z pozytywnym roztkliwieniem- tak jak ja:) pisalam pol ang hist wos. jesli moglabym w czyms pomoc- gg 9100805 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: do wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:18 a co teraz studiujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika16551 Re: do wszystkich IP: *.CNet2.Gawex.PL 03.05.07, 21:33 Ja tez zycze Wszystkim powodzenia :) .. niech moc bedzie z nami, szczescie i rozum :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellyzka Re: do wszystkich IP: *.miechow.com 03.05.07, 22:12 POWODZENIA życzę wam wszystkim i sama sobie również;) Wszystko bedzie dobrze (musi być). A teraz ide się wyspać, chociaż i tak wiem że nie zasnę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:24 powodzenia Nam wszystkim - oby poszło nam jak najlepiej, a temat był łatwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: do wszystkich 03.05.07, 22:30 tal generalnie to życzę ulubionych poetów i prozaików do analizy :) i przystępnej tematyki czytania ze zrozumieniem. dobrej klimatyzacji, wiatru w plecy i ocielonych byczków. noo... i się wyśpijta, bo zaśniecie na tym pisanku jutro ;) dobranoc i ten... nooo... połamania piór, długopisów, cienkopisów, żelpenów i inszych takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_specjalny_87 Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:34 idzcie lepiej juz spac:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś