kundera5 30.10.12, 20:53 Premier Donald Tusk jednym chwytem pokonał Glińskiego, Kaczora i wszystkich tych pisoidów. Mohery go home. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmw1-953 Re: Koniec PiS 30.10.12, 20:56 A cóż to ? zawody jakieś są, czy co? kundera5 napisał: > Premier Donald Tusk jednym chwytem pokonał Glińskiego, Kaczora i wszystkich tyc > h pisoidów. Mohery go home. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Koniec PiS 30.10.12, 20:57 Jeśli chodzi o mohery to Tusk ma czterdziestkę swoich własnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:02 A ilu ma ich Palikot? I ilu ich żyje w tej demokratycznej Ameryce? Widzisz to jest tak jak już kiedyś pisałem, na wojnę nie wyrusza się z 2 plutonami naćpanych gejów. Jeżeli się wszczyna awanturę to trzeba mieć przynajmniej cień szansy na to, że chociaż dostnie się po ryju to jednak potyczkę się wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:05 No proszę, jaka ładna interpretacja nauk mistrza Sun Tzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:08 tw_wielgus napisał: > A ilu ma ich Palikot? > I ilu ich żyje w tej demokratycznej Ameryce? > Widzisz to jest tak jak już kiedyś pisałem, na wojnę nie wyrusza się z 2 pluton > ami naćpanych gejów. Jeżeli się wszczyna awanturę to trzeba mieć przynajmniej c > ień szansy na to, że chociaż dostnie się po ryju to jednak potyczkę się wygra. > Ten wywód jest zbędny. Odniosłam się tylko do zawołania "Mohery go home!" ponieważ w mojej ocenie, zniknięcie PiSu nie koniecznie oznacza znikniecie moherów. Nie wiem po co tu wrzucać gejów i Amerykę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:15 A dlaczego nie? Z kolejnej Twojej wypowiedzi wyziera żal do PO, iż nie jest ugrupowaniem które jak jeden mąż podpisuje się pod aborcyjhnymi projektami Palikota. Stąd się wziął mój komentarz. Dlatego jednakowoż, że w tej całej awanturze nie dostrzegasz winy ugupowania jakim kieruje Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:20 tw_wielgus napisał: > A dlaczego nie? Z kolejnej Twojej wypowiedzi wyziera żal do PO, iż nie jest ug > rupowaniem które jak jeden mąż podpisuje się pod aborcyjhnymi projektami Paliko > ta. Stąd się wziął mój komentarz. Dlatego jednakowoż, że w tej całej awanturze > nie dostrzegasz winy ugupowania jakim kieruje Palikot. Nic nie wyziera. To tylko Twoja interpretacja. Moja wypowiedź była krótka i prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:28 Ta akurat rzeczywiście nie była za długa. Ale za to szeroko otwierająca pole na własne interpretacje. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:41 tw_wielgus napisał: > Ta akurat rzeczywiście nie była za długa. Ale za to szeroko otwierająca pole na > własne interpretacje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:04 Nic z tych rzeczy. Absolutnie nie. Kaczyński ma w dalszym ciągu b. mocną pozycję na naszej scenie politycznej. Ma swoich wyznawców i będzie miał bez względu na to jak wiele jeszcze błędów popełni. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:06 Nikogo nie pokonał. Tusk odwołuje się do intelektu, a Kaczyński do frustracji. To dwa różne światy. Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: A co takiego premier dzisiaj zrobił? 30.10.12, 21:09 1. Siku 2. ????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A co takiego premier dzisiaj zrobił? 30.10.12, 21:15 trollik.morski napisał: > 1. Siku > 2. ????????????????// No własnie pytam. Chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: A co takiego premier dzisiaj zrobił? 30.10.12, 21:37 ex.mila napisała: > trollik.morski napisał: > > > 1. Siku > > 2. ????????????????// > > No własnie pytam. Chętnie się dowiem. Pan premier się wypowiedział. Okazją do tej wypowiedzi był atak ze strony lidera największej partii opozycyjnej. Lider partii największej partii opozycyjnej zaatakował pana premiera (zresztą zupełnie spodziewanie i nie po raz pierwszy) ponieważ jedna z gazet opublikowała informację o tym, że podczas niedawno prowadzonych badań wraku samolotu, który uległ katastrofie 2,5 roku temu, urządzenia wykorzystywane do detekcji materiałów wybuchowych, wykryły obecność substancji, które w skład takich materiałów mogą wchodzić. Czy to są składowe materiałów wybuchowych czy nie, mają wykazać szczegółowe, specjalistyczne badania, które mogą potrwać nawet pół roku. W sumie to dosyć dziwne (z punktu widzenia laika), że teraz robi się te badania bo już dawno został opublikowany raport specjalnej komisji, w którym obecność materiałów wybuchowych i eksplozji wykluczono. Może tak być powinno a może nie. Niespecjaliści nie wiedzą a specjaliści nie informują. Czasem coś skądś wycieka. Czasem ktoś coś komu na uszko.. Pan premier znowu wyszedł obronna ręką i wzmocniony a publiczność mogła podziwiać jego znakomitą postawę, fantastyczną argumentację i zdecydowanie. Ale prawda jest taka, że pan premier doskonale wie, że 7 lat temu pozyskał wielkiego wroga (w osobie lidera największej partii opozycyjnej) a mimo tej wiedzy, rozrzuca po okolicy maczugi, by potem się dziwić, że wróg usiłuje którąś z nich zdzielić pana premiera bez łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: A co takiego premier dzisiaj zrobił? 30.10.12, 21:40 > > Pan premier się wypowiedział. Tak właśnie myślałam. Wystarczy, że wejdzie na mównicę i płaczcie narody. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: A co takiego premier dzisiaj zrobił? 30.10.12, 21:46 Ale rzeczywiście musiało coś pana premiera przycisnąć bo dzisiaj nawet pan rzecznik prasowy Graś, był uprzejmy nie tylko zaćwierkać ale także wypowiedzieć się dla mediów, odwiedzając jedno z nich. Niestety, musiałam wyjść i nie wiem, co mówił. Żałują bo zazwyczaj o tym, co ma do powiedzenia pan rzecznik prasowy Graś, dowiadujemy się od pana premiera a to jednak nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:28 Żaden koniec, chociaż prezes za szybko reagował. Dał się zrobić Kaszubowi. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-c Re: Koniec PiS 30.10.12, 21:44 Chcialbym,aby tak sie stalo,ale zbyt wielu wyznawcow ma Prezes. Tusk traci sex apil Odpowiedz Link Zgłoś
kundera5 Re: Koniec PiS 03.11.12, 16:56 Koniec Pisdzielców bliski. Trotyl ich wywali w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
bank.owy koniec PO 03.11.12, 17:24 dzisiaj juz tylko naiwne dzieciaki glosuja na PO. PO na dzis jest tak skompromitowane ze zaden facelifting nie pomoze. Zadna kasa z Unii Zadne stadiony Zadne roszady Zadne pochwaly innych panstw i mediow "PO's dead baby,PO's dead" Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: koniec PO 03.11.12, 18:22 Stadiony? Wszystkie przynoszą straty. Utrzymanie niedokończonego Narodowca to 30 milionów rocznie. Wymiana trawy kosztowała 580 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: był ogłaszany już wielokrotnie :-D 03.11.12, 18:15 Koniec w tym sensie, że w dającej się przewidzieć przyszłości nie ma szans na przejęcie władzy. A jeśli ktoś prezesa podpuścił, albo obce służby zainspirowały otoczenie (b. możliwe), to i może i prawdziwy zamach się szykuje. W samym PiSie. Przecież Z.Z. ma zwolenników w PiS, a agentura robi co może, żeby takich konferencji było jak najwięcej i nagłaśnia je w całym świecie. -- Pozdrowienia bul. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Koniec PiS 03.11.12, 18:12 nie ma lekko , maja jakies 25-30% i to jeszcze dlugo potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Koniec PiS 03.11.12, 18:20 Ale jak zobaczą, że już tylko z górki (a tak jest), to może stać się ciałem zamach w PiS. Bo wszystkich Srebrna nie wykarmi i nie po to ona jest, a każdy potrzebuje... Agentura może swoich ludzi w PiS ustawiać tak jak chce. Sie znudzi ten prezes, bedzie inny. -- Pozdrowienia bul. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Koniec PiS 03.11.12, 18:22 kundera5 napisał: > Premier Donald Tusk jednym chwytem pokonał Glińskiego, Kaczora i wszystkich tyc > h pisoidów. Mohery go home. Już od wielu, wielu lat kest zapowiadany końoec PIS :) Najbardzie bawi mnie jak zapowiadają to jacyś 5 czy 10 procentowe partie sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś