Dodaj do ulubionych

francuski rozsz.

09.05.07, 13:28
a gdzie mozna zobaczyc ile procent osob zdaje francuski na poziomie rozsz.?
Obserwuj wątek
    • rubia88 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 13:35
      na stronce cke gdzies widziałam

ale bardzo mało w każdym bądź razie;))

a gdzie chcesz isć z francuskim? romanistyka?

pzdr;)
      • lucyferka19 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 13:40
        nom, romanistyka. a Ty tez? hehe;)
        • rubia88 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 16:37
          ja to planuje na lingwistykę stosowaną ang-fr :D ale tam to trzeba mieć
          horrendalne wyniki więc sama nie wiem....
          będzie cięzko;)
    • rubia88 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 16:40
      a w ogóle ktos jeszcze zdaje francuski??

ludzie odzywac się ;))
      • Gość: gościówa Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:43
        nie wiem gdzie, ale ja sie wliczam w statystyki:) francuski nie jest mi
        potrzebny, zdaje, bo chce:]
      • Gość: AdA Re: francuski rozsz. IP: *.chello.pl 12.05.07, 18:38
        Ja zdaje franca (i chemie) dwujezycznie , a wybieram sie na romanistyke (UW,
        UJ, UG) i oczywiscie lingwistyka na UW. Dwujezyczni maja o tyle lepiej, ze
        przelicznik jest x4/3... :)
    • Gość: potwór Re: francuski rozsz. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.07, 19:04
      moi aussi.zdaje,ale czy zdam to juz inna sprawa;)
      • Gość: ja Re: francuski rozsz. IP: *.pro-internet.pl 09.05.07, 20:26
        ja tez zdaje francuski rozszerzony, a raczej podwyzszam w tamtym roku z
        podstawy mialem 94% a z rozszezronego 73% dlatego chce rozszezrony poprawic :)

Bedzie dobrze !:)
    • Gość: Zebra Re: francuski rozsz. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.07, 20:38
      Ja zdaje francuski rozszerzony , też myślalam o stosowanej franc- ang. jeśli
      się nie mylę to tylko na UW taki mają...
    • cathialine Re: francuski rozsz. 09.05.07, 22:33
      Ja też zdaję francuski rozszerzony i wybieram się na romanistyką jak mi nic
      ciekawszego do głowy nie wpadnie:D
      • Gość: Cathy Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:26
        ja tez zdaję rozszerzenie z franca i będę podbijać na lingwistykę stosowaną na
        UW ale są marne szanse,ze mnie przyjmą. Poza tym słyszałam,ze tam jest masakra
        (nie jeść, nie spać, uczyć się) więc pewnie i tak wyląduję na
        romanistyce....podobno romanistyka w Toruniu jest oka
      • lucyferka19 Re: francuski rozsz. 10.05.07, 11:52
        Cathialine, a na jaka uczelnie bedziesz skladac papiery?
        • Gość: ja Re: francuski rozsz. IP: *.pro-internet.pl 12.05.07, 19:47
          najlepsza Filologia Romanska jest w Poznaniu
          • Gość: leze i kwicze Re: francuski rozsz. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.05.07, 21:17
            <kwik> :))) nudzić sie w Poznaniu na romanskiej na pewno nie bedziesz :PPP a
            raczej narzekac na nadmiar wolnego czasu bo z nuda to nie moge
            obiecac :)))))))))
        • cathialine Re: francuski rozsz. 12.05.07, 19:53
          Jak mi bardzo dobrze pójdzie matura, to składam na UWr na filologię hiszpańską,
          jak średnio to składam na AE we Wrocławiu, a jak źle to na romanistyka na Uwr.
          Wiem,że poziom filolgii romańskiej we Wrocku do najwyższych nie należy:), ale
          Wrocław i tak rządzi:) i w żadnym innym mieście nie chcę studiować:D. A ty
          lucyferko?:)
          • Gość: lucyferka Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 00:16
            ja z drugiej strony Polski;), tj. Lublin, W-wa, nooo moze Torun. ale to i tak pewnie zalezy od mojego wyniku z francuskiego... w najgorszym wypadku wyladuje na platnych w Łodzi (oby nie, hehe). pozdrawiam!
            • Gość: Hanka Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:21
              A nikt nie chce studiować za granicą???
              • Gość: Magda Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:56
                tez zdaje, ale troche zaniedbałam ten francuski musze przyznac ;P nie mam go w
                szkole...a zdaje dla siebie, bo lubie :]
                • Gość: nujska co bedzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:57
                  2006 probna /rozprawka/ recenzja film/ opowiadanie
                  2006 maj /rozprawka/ recenzja film/ opis
                  2005 /rozprawka/ recenzja ksiazka/opowiadanie

Co obstawiacie? recenzja filmu czy ksiazki ? Opis czy opowiadanie? ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka