lucyferka19 09.05.07, 13:28 a gdzie mozna zobaczyc ile procent osob zdaje francuski na poziomie rozsz.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubia88 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 13:35 na stronce cke gdzies widziałam ale bardzo mało w każdym bądź razie;)) a gdzie chcesz isć z francuskim? romanistyka? pzdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferka19 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 13:40 nom, romanistyka. a Ty tez? hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 16:37 ja to planuje na lingwistykę stosowaną ang-fr :D ale tam to trzeba mieć horrendalne wyniki więc sama nie wiem.... będzie cięzko;) Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: francuski rozsz. 09.05.07, 16:40 a w ogóle ktos jeszcze zdaje francuski?? ludzie odzywac się ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:43 nie wiem gdzie, ale ja sie wliczam w statystyki:) francuski nie jest mi potrzebny, zdaje, bo chce:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdA Re: francuski rozsz. IP: *.chello.pl 12.05.07, 18:38 Ja zdaje franca (i chemie) dwujezycznie , a wybieram sie na romanistyke (UW, UJ, UG) i oczywiscie lingwistyka na UW. Dwujezyczni maja o tyle lepiej, ze przelicznik jest x4/3... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwór Re: francuski rozsz. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.07, 19:04 moi aussi.zdaje,ale czy zdam to juz inna sprawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: francuski rozsz. IP: *.pro-internet.pl 09.05.07, 20:26 ja tez zdaje francuski rozszerzony, a raczej podwyzszam w tamtym roku z podstawy mialem 94% a z rozszezronego 73% dlatego chce rozszezrony poprawic :) Bedzie dobrze !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: francuski rozsz. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.07, 20:38 Ja zdaje francuski rozszerzony , też myślalam o stosowanej franc- ang. jeśli się nie mylę to tylko na UW taki mają... Odpowiedz Link Zgłoś
cathialine Re: francuski rozsz. 09.05.07, 22:33 Ja też zdaję francuski rozszerzony i wybieram się na romanistyką jak mi nic ciekawszego do głowy nie wpadnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cathy Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 10:26 ja tez zdaję rozszerzenie z franca i będę podbijać na lingwistykę stosowaną na UW ale są marne szanse,ze mnie przyjmą. Poza tym słyszałam,ze tam jest masakra (nie jeść, nie spać, uczyć się) więc pewnie i tak wyląduję na romanistyce....podobno romanistyka w Toruniu jest oka Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferka19 Re: francuski rozsz. 10.05.07, 11:52 Cathialine, a na jaka uczelnie bedziesz skladac papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: francuski rozsz. IP: *.pro-internet.pl 12.05.07, 19:47 najlepsza Filologia Romanska jest w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leze i kwicze Re: francuski rozsz. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.05.07, 21:17 <kwik> :))) nudzić sie w Poznaniu na romanskiej na pewno nie bedziesz :PPP a raczej narzekac na nadmiar wolnego czasu bo z nuda to nie moge obiecac :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cathialine Re: francuski rozsz. 12.05.07, 19:53 Jak mi bardzo dobrze pójdzie matura, to składam na UWr na filologię hiszpańską, jak średnio to składam na AE we Wrocławiu, a jak źle to na romanistyka na Uwr. Wiem,że poziom filolgii romańskiej we Wrocku do najwyższych nie należy:), ale Wrocław i tak rządzi:) i w żadnym innym mieście nie chcę studiować:D. A ty lucyferko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyferka Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 00:16 ja z drugiej strony Polski;), tj. Lublin, W-wa, nooo moze Torun. ale to i tak pewnie zalezy od mojego wyniku z francuskiego... w najgorszym wypadku wyladuje na platnych w Łodzi (oby nie, hehe). pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:21 A nikt nie chce studiować za granicą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: francuski rozsz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:56 tez zdaje, ale troche zaniedbałam ten francuski musze przyznac ;P nie mam go w szkole...a zdaje dla siebie, bo lubie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nujska co bedzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 22:57 2006 probna /rozprawka/ recenzja film/ opowiadanie 2006 maj /rozprawka/ recenzja film/ opis 2005 /rozprawka/ recenzja ksiazka/opowiadanie Co obstawiacie? recenzja filmu czy ksiazki ? Opis czy opowiadanie? ;] Odpowiedz Link Zgłoś