na_lesnik 03.07.07, 16:02 czytam wyniki tegorocznych maturzystów i aż się smutno robi:( gdzie ja w ogóle startuje jak tu ludzie mają po 80, 90%, a ja marne 60% z roszerzonej geografii:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:04 po co Ty wierzysz ludziom? zaledwie 4% ma takie wyniki. nie mowić już o tym że tu połowa ściemnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: 82.160.57.* 03.07.07, 16:05 nie przejmuj sie !juz z reszta pisalam na tym forum ze co z tego ze mam z wosu r.78 i polskiego r.76 jak angola tez rozszerzonego wyrypalam na caaale 48%.. uff jak dobrze ze tam gdzie chce isc nie biora mi angielskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: *.kolornet.pl 03.07.07, 16:06 nic sie nie przejmuj, ja tez je czytam i wcale sie nie zniechecam- startuje na uczelnie na ktore chce:-) mam 70% z geo (R) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: totalne dno;(;(;(........................ .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:08 juz tak nie przesadzajcie, ze wszyscy kłamią! bo nie wszyscy! ale ty naleśnik nie rycz, przecież ci którzy mają po 80-90 to nie idą na leśnictwo!!!!!!!!!- ogłupiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutniutka Re: totalne dno;(;(;(........................ . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:14 Bosiu niektórzy kłamią!!!!! A Wy zaraz ich osądzacie, a sami niezłe wyniki wpisujecie jakie mieliście! Bo 70-80 % z rozszerzenia to jest bardzo odbry wynik! Ja nie wiem ku.. co za ludzie z was! Gdybyście mieli po 40-50% i to z podstawy to byście wtedy nie wiedzieli co macie robić! A z wynikami pow. 70% i to z rozszerzenia czepiać się że inni mają po 90%( a są to nieliczni) to naprawde cholerna sielanka!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam tych co mają po 40-50-60% z podstawy ! ( i rozszerzenia)!:)To sa ludzie a nie kujowy co trzęsą dupą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziguzagu Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:07 a gdzie chcesz iść na studia?? jaki kierunek?? Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: totalne dno;(;(;(........................ .. 03.07.07, 16:08 leśnictwo na AR Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
jestemfajnygosc Re: totalne dno;(;(;(........................ . 03.07.07, 16:09 serio cie to interesuje? :P Odpowiedz Link Zgłoś
na_lesnik Re: totalne dno;(;(;(........................ 03.07.07, 16:10 gdyby mnie nie interesowało to bym nie szedł na to Odpowiedz Link Zgłoś
icanchange Re: totalne dno;(;(;(........................ ... 03.07.07, 16:10 na_leśnik... ci z super wynikami idą na prawo, medycynę, psychologię i inne oblegane kierunki. Oprócz Ciebie nie znam nikogo, kto chce iść na leśnictwo, więc chyba nie ma na to aż takiego parcia. Będzie dobrze, panie przyszły leśniczy ;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partycja Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:11 sory-ale przweżyważ to jak jakiś mały dzieciak, skąd mozesz wiedzieć jakie wyniki będą mieć twoi konkurenci w poznaniu? nie zauważyłeś żew tu ludzie mają po 90-to jest fakt i z pewnością mają, atylko że oni to ię raczej wybierają na jakąś medycyne, stosunki albo prawo---a tam takie wyniki sa im potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: totalne dno;(;(;(........................ ... 03.07.07, 16:14 Nie wiem czym Ty się przejmujesz. Po pierwsze, nikt nie idzie na leśnictwo i w ogóle mało kto idzie na AR. Po drugie, ja mam ledwo powyżej 60% z WOS-u, co w porównaniu do ludzi z forum jest szczytem debilizmu i głupoty (oni mają ponad 90%), ale ostro składam na dziennikarstwo UJ, gdzie w zeszłym roku było, uwaga! 12osób na miejsce. Po trzecie, ludzie stąd kłamią. No poza mną. Widziałam tabelki na OKE Kraków i jakaś jedna-dwie osoby mają po 90% z czegoś tam, a tutaj prawie każdy. Chcą odstraszyć konkurencję. Więc zamiast narzekać, składaj papiery i nie marudź bo się pewnie dostaniesz. Powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: totalne dno;(;(;(........................ .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:17 >wszyscy kłamią... no poza mną ale jesteś skromna właśnie, że nie wszyscy kłamią!-nie uogólniaj i nie wszyscy piszą że mają z wosu po 90, poczytaj dokłądnie wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: totalne dno;(;(;(........................ . 03.07.07, 16:22 Może i nie wszyscy kłamią, ale część na pewno. >"nie wszyscy piszą że mają z wosu po 90, poczytaj dokłądnie wpisy" Ale 90% ludzi, którzy piszą, że wybierają się na dziennikarstwo UJ ma ponad 80% i dochodzą do 90kilku%. A ja właśnie tam się wybieram i właśnie tych ludzi wyniki z WOSu mnie interesują. I jeżeli już około 20osób napisało, że ma takie a takie wyniki, a ja patrzę na tabelki na stronie OKE i widzę, że to niemożliwe, to chyba jednak ktoś tutaj kłamie. I raczej nie jest to OKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: totalne dno;(;(;(. do leku_na_sraczke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:40 no , ale ile osób z tego forum idzie na dziennikarstwo--z 10? (chyba nie więcej) i to jest przecież możliwe, zeby 10 osób było w najwyższym poziomie średnich wyników, bo jeśli chodzi o wos, to w 4% mieści się kilka tysięcy maturzystów (a na pewno dużo część z nich to kandydaci na prawo i właśnie dziuennikarstwo) Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: totalne dno;(;(;(. do leku_na_sraczke 03.07.07, 16:47 z 10? Nie. Według moich obliczeń ponad 20! I wszyscy ze wspaniałymi wynikami. Tylko jedna osoba poza mną ma "ludzkie" wyniki. Jest to trochę dobijające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bvn Re: totalne dno;(;(;(........................ . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:52 na pewno większość. i już ich tak nie broń bo przecież wszystkich nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tic tac Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: *.marsoft.net 03.07.07, 16:29 bluźnisz na_lesnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_pier.. Re: totalne dno;(;(;(........................ ... IP: 81.15.134.* 03.07.07, 16:34 ja pier..... daj se siana, zalosny jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kur..de nie masz gdzie sie uzalac nad sobą?? cale dnie musisz na forum pisac o tych pieprzonych 60%?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_nie_moge Re: totalne dno;(;(;(........................ .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:37 popieram ten wpis nu góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timi Re: totalne dno;(;(;(........................ . IP: *.mmpnet255.tnp.pl 03.07.07, 16:57 ja tez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: totalne dno;(;(;(........................ IP: 80.51.30.* 03.07.07, 17:15 ja tez!! daj juz spokoj, ilez mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfh Re: totalne dno;(;(;(........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:54 w ogole połowa tutaj sie użala nad sobą. kazdy tylko siedzi i chlasta jakieś pierdy jak to mu źle itd. w ogole najbardziej dobijające są idiotyczne pytania typu "czy mam zanosić dokumenty w białej teczce czy w koszulce?" żenada. Odpowiedz Link Zgłoś