Dodaj do ulubionych

UMCS problemy na irku

03.07.07, 16:55
mam problem na irk umcs. zapisalam sie na dwa kierunki, prawo i politologie. na prawo licza hist i wos a na poli pol, ang i wos... wpisalam wsyztskie wyniki z matury ale w dziale wyniki egzaminow pojawia sie tylko hist i wos... i co mam z tym zrobic? pisalam do nich i dostalam odp. "prosze wpisac wyniki matur"... super...

ktos jeszcze mial ten problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaga Re: UMCS problemy na irku IP: *.marsoft.net 03.07.07, 16:59
      ale wchodzisz w zakladke "wyniki egzaminow i matur"?
      • jo.cie Re: UMCS problemy na irku 03.07.07, 18:10
        więc wchodząc na "wyniki egzaminów i matur" pokazuje mi się okno z wynikami wszystkich zdawanych matur, ale na stronie startowej pod nagłówkiem "moje egzaminy" mam tylko wpisaną hist i wos...
        • Gość: gost Re: UMCS problemy na irku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:17
          Wpisujecie sami swoje wyniki matur-tegorocznych-??
          • oliusia88 Re: UMCS problemy na irku 03.07.07, 20:26
            bez obaw , sciagną w razie czego Twoje wszystkie wyniki z krajowego rejestru
            matur, wpisac tylko musza ci ktorzy nie wyrazili na to zgody
        • Gość: jaga Re: UMCS problemy na irku IP: *.marsoft.net 03.07.07, 22:50
          hm to wyglada tak jakbys miala tylko uznane prawo(hist i wos), a ten drugi
          kierunek opplacilas?
    • Gość: ja Re: UMCS problemy na irku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:53
      a wie ktos czym sie rozni sektor prywatny i publiczny jesli chodzi o zrodlo
      dochodu? nie wiem co wybrac...
      • Gość: magda Re: UMCS problemy na irku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 23:10
        A Ty w ogóle masz źródło dochodu <wow>. Bo moim są rodzice- raczej sektor
        prywatny:P. A tak na poważnie to źródło dochodu zaznacza się wtedy kiedy już
        pracujesz i się sam utrzymujesz:)
    • histerykmaturzysta Re: UMCS problemy na irku 04.07.07, 08:43

A ja mam inną sytuację...

W zakładce "moje wpłaty" mam już odczytaną przez komputer, przelaną na konto
      kwotę - 85 złotych, a jednocześnie w zakładce "moje kierunki studiów" mam
      napisane pod wybranym przeze kierunkiem (prawo): BRAK OPŁAT... I nie mam też
      nic w zakładce wyniki rekrutacji... Jak to rozumieć?

Dziś dzwoniłem na UWr pytać o to, a babka powiedziała, że to naturalne, ale nie
      wiem nawet czy mnie zrozumiała, choć wyrażałem się jasno - może myślała, że
      chodzi o to, że pieniądze nie przeszły jeszcze z konta bankowego na IRK... :/

pomocy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka