Dodaj do ulubionych

A.Rolnicza SzCzECIN

06.07.07, 12:58
Kto sklada na ar szczecin??? Szczegolnie na biotechnologie i ochrone
środowiska?? jakie macie wyniki matur? I czy nie glupota ze mozna tylko na 2
kierunki skladac.... i 3 sierpnia dopiero wyniki....
Obserwuj wątek
    • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 08.07.07, 18:01
      trzeba bylo skladac do innego miasta na biotechnologie bo w szczecinie to sciema totalna z tym kierunkiem, to tylko nazwa, a nie ma nic wspolnego z biotechnologia tak naprawde
      • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 08.07.07, 18:03
        jest to po prostu zootechnika+biologia pod nazwa biotechnologia, a na univerku to taka skrocona wersja biologii, inne nazwy przedmiotow a to samo maja co my
        • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:56
          no moze to nie jest typowa biotech ale z moimi wynikami - bio R - 77% , ang
          R|-70% , pol p -61% bez chemii nie mam szans do innego miasta, na USZ nie
          skladalam bo nikle szanse mam nawet na ar szcz wiec nie wybrzydzam niech to
          sobie bedzie zootechnika +bio narazie chce sie dostac
          • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 10.07.07, 12:39
            rozumiem... no a bez chemii to faktycznie ciezko na ar poza tym tam jeszcze liczy sie srednia ocen ze swiadectwa z biol,chem,mat,pol,ang a na listach zawsze wisialy osoby co chyba mieli same 5 i 6 bo mieli np.srednia powyzej 5.0 :P
            • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:07
              bosz mowisz same 5 i 6 to jest niesprawiedliwe branie pod uwage ocen ze
              swiadectwa jak ktos mial wymagajacych nauczucieli to co ja np bylam w LO II i
              nie mialam latwo coz raczej sie zegnam z biotech mam nadzieje ze na ochrone
              środowisa sie dostane nie wiesz moze czy ciezko sie dostac
              • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:32
                osz mowisz same 5 i 6 to jest niesprawiedliwe branie pod uwage ocen ze
                swiadectwa jak ktos mial wymagajacych nauczucieli to co ja np bylam w LO II i
                nie mialam latwo coz raczej sie zegnam z biotech mam nadzieje ze na ochrone
                środowisa sie dostane nie wiesz moze czy ciezko sie dostac
                • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 12.07.07, 15:40
                  na ochrone srodowiska łatwiej ;)
    • Gość: Michał Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 10.07.07, 15:18
      a czy wiadomo ile jest osób na tę biotechnologię czy jak ją zwał wg
      przedmówcy:)? Mi również jest obojętne co tam uczą , teraz liczy się indeks, w
      przeciwnym razie czeka wojsko:(.
      • d-st Re: A.Rolnicza SzCzECIN 10.07.07, 15:26
        na biotechnologie na AR zwykle ida ludzie ktorzy nie dostali sie na PAM wiec
        nie wiem czy bez chemi sie dostaniesz...tym bardziej ze to najbardziej oblegany
        kierunek na AR. ale w tym roku wszystko mozliwe wiec czekaj;)
    • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 16:11
      mowisz ze ci z pamu to niezle oni juz od wczoraj maja wyniki wiec spokojnie moga
      zlozyc na ar bo jest do 20 wiec moge sie pozegac daj bosz zebym sie na ochrona
      dostala bo w koncu nie mam takich zlych wynikow.... a niby ar taka sobie ze tak
      latwo sie dostac wszyscy sie z niej smieja a pote wszyscy tam skladaja..
      • Gość: ... Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.gorzow.mm.pl 11.07.07, 02:42
        Nie wszycy bo jest jeszcze Uniwersytet Szcz. a tam wydział przyrodniczy tez
        jest.
        • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:00
          no tak wydaje mi sie ze tu i tu ale wyniki na us czy pam sa wczesnie a po nich
          ludzie maja jeszcze czas zarejestrowac sie na ar bo tam jest do 20 lipca boszz
          jaki stres przezywam zebym sie tylko dostala na ochrone ar.... nie moge uwierzyc
          w tak wysokie progi na kierunki medyczno przyrodnicze w tym roku
          • Gość: absolwent 2 Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 11.07.07, 13:50
            złożyłem na biotechnologię na US mając 61 pkt. Czy to wystarczy? Ile macie pkt?
            I jak było w ubiegłym roku?
            • Gość: ... Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: 82.160.209.* 11.07.07, 13:56
              W zeszłym roku w I naborze 73pkt/100 ale w drugim już spada znacznie. Więc masz
              szansę!
              • Gość: absolwent 2 Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 11.07.07, 13:59
                dziękuje za onformację. i tak wakacje są do d.... a II nabór pewnie był we
                wrześniu?
                • Gość: ... Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: 82.160.209.* 11.07.07, 14:19
                  Tak. W zeszłym roku kło września się wszystko skończyło
                  • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 12.07.07, 15:44
                    US, ochrona srodowiska, prog 41pkt gdyby ktos byl zainteresowany
            • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 12.07.07, 15:42
              w ubieglym roku prog na biotechnologie wynosil 74pkt na US
    • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:30
      mowisz ze na US 41 pkt na ochrone.... to nie duzo ale wolalabym na ar nawet na
      us nie zlozylam nie wiesz gdzie latwiej sie dostac na us czu ar?? zniose jajo do
      3 sierpnia
      • Gość: nat Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:35
        przed chwila wyliczylam sobie ze mam 63,7 pkt na usz czemu ja tam nie zlozylam??? :(
        • Gość: absolwent 2 Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 13.07.07, 08:16
          już z tego czekania, niedlugo zniose jajo. Kiedy sa wyniki na biotechnologii na
          US??
          • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 13.07.07, 11:58
            na US wyniki sa 17.07. ;)
      • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 13.07.07, 12:03
        sadze,ze na AR sa wieksze szanse dostania sie w tym roku zwlaszcza, bo przyjmuja 210 osob, czego dawniej nie bylo, a na US przyjmuja o wiele wiele mniej.
        • Gość: Sakh Re: A.Rolnicza SzCzECIN IP: *.chello.pl 13.07.07, 12:03
          oczywiscie mowie o ochronie srodow. na ar ze wieksze szanse moga byc ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka