ona881 09.07.07, 13:54 rezygnuje ktos z tego kierunku i zwalnia miejsce???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Analityka Medyczna w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:55 a ile wyniosi próg?- pytam z ciekawości, bo miałam tak składać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona881 Re: Analityka Medyczna w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:10 157 szczerze mowiac to przezyłam szok jak to zobaczyłam to w tamtym roku na farmacje był 142 a teraz na analityke taki szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Analityka Medyczna w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.07.07, 17:14 Otwórz sobie liste osób z farmacji i z analityki i zobacz ile nazwisk sie powtarza. Wiekszośc tych osób które dostały sie na farmę to dostały się też na analityke....wiec spokojnie prog sie obnizy i to znacznie. A ile masz punktów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Analityka Medyczna w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 17:27 Ja mam 136 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Analityka Medyczna w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.07.07, 17:35 Ja 135 :) ale nie składałam na analityke tylko nie wiem farmacje...to ze nie mam szans na farmacje to wiedzialam ale nie myslalam ze az taki próg bedzie. gdzie jeszcze zlozylas??ja zlozylam jeszcze na biotechnologie na UŁ i na PŁ...mam nadzieje ze mnie przyjma, ale troche sie obawiam bo jak zobaczyłam dziś wyniki ludzi z medycznego to normalnie szok.....ja nie wiem szczerze mowiac skąd sie biorą tacy ludzie którzy maja takie wyniki...muszą być bardzo zdolni i musza lubić dużo się uczyc... Odpowiedz Link Zgłoś