polishlipstick 16.07.07, 18:35 proszę Państwa - to jak jest w końcu z tym dziennikarstwem? Bo tu plotki krążą o samych olimpijczykach, o zmniejszeniu liczby miejsc etc. :P <czy ja sieję popłoch?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3 Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.lanserwis.net 16.07.07, 18:36 jakaś beznadziejna plotka, nie przejmujcie się i czekajcie cierpliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:36 gdzie wyniki z dziennikarstwa ?? dajcie liste Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 18:39 no, gdzieś tam w Kraku są... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:53 mogliby je wsadzic do neta........ jakie mieliscie wyniki z matury? ja polski 88 hist 76....chyba sie nie dostane ..:( Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 18:56 90 z polskiego, 76 z wosu; jak Ty nie wchodzisz, to ja też siedzę <pocieszacz - Ciebie i siebie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:57 zawsze to masz tyci tyci wieszka szanse niz ja;p ale w sumie..to zaczelam sie zastnawiac czy isc na dziennikarstwo...czytalam kilka watkow na forum gdzie bardzo negatywnie wypowiadano sie o tym kierunku..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 18:58 a na co poza tym składałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:59 ze niby lepiej miec jakis konkretny zawod...a dziennikarstwo traktowac jako pasje...wiekszosc dzienniakrzy w polsce to socjolodzy, psycholodzy itp... znacie kogos kto jest po dziennikarstwie i osignal cos wiecje w tym zawodzie niz tylko pisanie do podrzednej gazetki regionalnej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:00 na socjolgoie na agh...stosunki na ae...i uj... wiem sporo tego ale nie umialam sie w sumie zdecydowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:01 tak czy inaczej chce byc w krakowie;p bede dorabiac statystujac w rozmowach w toku:D dobry poczatek;) podobno placa wiecje jesli sie udzielasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 19:04 hej, wkręć mnie, zawsze chciałam pogadać z Drzyzgą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:04 a Ty na co skladalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:07 sama sie wkrecisz:D trzeba tam isc wypelnci jakas ankiete i juz;p beda dzwonic i wolac Cie do porgramu;) posiedzisz posluchasz jak sie ludzie kloca , a jak jeszcze sie odezwiesz to Ci sporo zaplaca:D Poki co to ja sama jestem w Opolu ale ciocia z krakowa sprzedala mi takie info;) Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 19:07 uwaga, uwaga :] komparatystyka, rosjoznawstwo, dziennikarstwo i filmoznawstwo (gorzej jak się na nic nie dostanę :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:10 kurde gdzie te listy...czemu ich nie ma na necie...na niektorych wydzialach sa...;/ a tu co....dupa Odpowiedz Link Zgłoś
polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 19:19 w zeszłym roku z naszymi wynikami prawdopodobnie byłybyśmy studentkami dziennikarstwa - ale w tym ponoć wzrosły progi etc. (jestem pesymistką chyba :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś