Dodaj do ulubionych

DziennIkarstwO na UJ

16.07.07, 18:35
proszę Państwa - to jak jest w końcu z tym dziennikarstwem? Bo tu plotki
krążą o samych olimpijczykach, o zmniejszeniu liczby miejsc etc. :P <czy ja
sieję popłoch?>
Obserwuj wątek
    • Gość: 3 Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.lanserwis.net 16.07.07, 18:36
      jakaś beznadziejna plotka, nie przejmujcie się i czekajcie cierpliwie :)
    • Gość: !! Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:36
      gdzie wyniki z dziennikarstwa ?? dajcie liste
      • polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 18:39
        no, gdzieś tam w Kraku są... :]
        • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:53
          mogliby je wsadzic do neta........ jakie mieliscie wyniki z matury? ja polski
          88 hist 76....chyba sie nie dostane ..:(
          • polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 18:56
            90 z polskiego, 76 z wosu; jak Ty nie wchodzisz, to ja też siedzę <pocieszacz -
            Ciebie i siebie>
            • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:57
              zawsze to masz tyci tyci wieszka szanse niz ja;p ale w sumie..to zaczelam sie
              zastnawiac czy isc na dziennikarstwo...czytalam kilka watkow na forum gdzie
              bardzo negatywnie wypowiadano sie o tym kierunku..;/
              • polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 18:58
                a na co poza tym składałaś?
            • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 18:59
              ze niby lepiej miec jakis konkretny zawod...a dziennikarstwo traktowac jako
              pasje...wiekszosc dzienniakrzy w polsce to socjolodzy, psycholodzy itp...
              znacie kogos kto jest po dziennikarstwie i osignal cos wiecje w tym zawodzie
              niz tylko pisanie do podrzednej gazetki regionalnej.....
              • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:00
                na socjolgoie na agh...stosunki na ae...i uj... wiem sporo tego ale nie umialam
                sie w sumie zdecydowac:)
                • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:01
                  tak czy inaczej chce byc w krakowie;p bede dorabiac statystujac w rozmowach w
                  toku:D dobry poczatek;) podobno placa wiecje jesli sie udzielasz ;)
                  • polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 19:04
                    hej, wkręć mnie, zawsze chciałam pogadać z Drzyzgą ;P
                  • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:04
                    a Ty na co skladalas?
                    • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:07
                      sama sie wkrecisz:D trzeba tam isc wypelnci jakas ankiete i juz;p beda dzwonic
                      i wolac Cie do porgramu;) posiedzisz posluchasz jak sie ludzie kloca , a jak
                      jeszcze sie odezwiesz to Ci sporo zaplaca:D Poki co to ja sama jestem w Opolu
                      ale ciocia z krakowa sprzedala mi takie info;)
                    • polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 19:07
                      uwaga, uwaga :] komparatystyka, rosjoznawstwo, dziennikarstwo i filmoznawstwo
                      (gorzej jak się na nic nie dostanę :( )
                      • Gość: eeewe Re: DziennIkarstwO na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 19:10
                        kurde gdzie te listy...czemu ich nie ma na necie...na niektorych wydzialach
                        sa...;/ a tu co....dupa
    • polishlipstick Re: DziennIkarstwO na UJ 16.07.07, 19:19
      w zeszłym roku z naszymi wynikami prawdopodobnie byłybyśmy studentkami
      dziennikarstwa - ale w tym ponoć wzrosły progi etc. (jestem pesymistką
      chyba :/ )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka