sttudentka 24.07.07, 23:33 czy ktos sie nie orientuje czy studenci farmacji tez maja zajecia w prosektorium? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka O czym jest forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:39 Specjalne forum dla kandydatow na AM jest w innym miejscu, a poza tym lepszy byly : studia, a nie "o maturze". troche logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
sttudentka Re: O czym jest forum? 24.07.07, 23:40 i moze troche bardziej przyjaznie? ludzie sa okropni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: O czym jest forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:46 Life is brutal, nie wiedzialas o tym? Zdejmij rozowe okulary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: O czym jest forum? IP: *.48.24.6.lasnet.pl 24.07.07, 23:48 Tak sie sklada ze tegoroczni maturzysci sa juz studentami wiec nie wiem po sie tacy ludzie jak Anka czepiaja. Dla nastepnych maturzystow zostanie otworzone nowe forum:/ ehhh a tak do tematu to zajecia w prosektorium raczej sa. ale pewnie bedzie to pare godzin i bedzie wygladalo tak ze bedzie lezal jakis stary truposz i ktos bedzie omawial poszczegolne czesci ciala. popytaj na forach dotyczacych farmacji. Pozdro") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: O czym jest forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:57 "Tak sie sklada ze tegoroczni maturzysci sa juz studentami wiec nie wiem po sie > tacy ludzie jak Anka czepiaja" Obecnie piszesz na forum "O MATURZE", a zajec w presektorium w klasie maturalnej nie ma!!! Teraz widze poziom NM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: O czym jest forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 00:20 pierwsze slysze o prosektorium i farmacji :)co bedziecie na nich leki testowac czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: O czym jest forum? 25.07.07, 02:05 No właśnie. Pytać może i możesz, temat faktycznie pokrewny - ale po co, skoro więcej odpowiedzi, w dodatku od ludzi znających się na rzeczy, uzyskałabyś np. na forum "Studia"? Odpowiedz Link Zgłoś
sttudentka Re: O czym jest forum? 25.07.07, 15:53 nie wiem czy zauwazylas, ale tutaj od jakiegos czasu wszysyc pisza o studiach, bo tegoroczna klasa maturalna wlasnie sie tym teraz zajmuje.. a skodo Ci to nie odpowiada to nie czytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: O czym jest forum? 25.07.07, 21:54 stary truposz :O kur.. czlowieku opanuj sie lecza mnie ludzie wypowiadajacy sie w ten sposob ja pier... troche szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
anka_a2 Re: prosektorium 25.07.07, 12:52 Zapewniam Cię, że na farmacji nie ma prosektorium. Na anatomii uczysz się tylko i wyłącznie teorii, nic nie "podziwiasz" w praktyce. Powodzenia na studiach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwi Re: prosektorium IP: *.ib.tcz.pl 25.07.07, 15:00 na farmacji jest prosektorium tlyko w pierwszym semestrze..i polega na tym ze sie oglada rozn czescie ciała...ale nie az tak dogłebnie... ale nie wiem moze na kazdej uczelni jest innaczej...tak bynajmniej slyszalam od osoby ktora studiuje farmacje Odpowiedz Link Zgłoś
anka_a2 Re: prosektorium 25.07.07, 17:29 jestem na farmacji, miałam w 1 semestrze anatomię i nie oglądałam na ćwiczeniach żadnych ludzkich narządów ani nic z tych rzeczy,ale może wszystko zależy, tak jak mówisz, od uczelni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka. Re: prosektorium IP: 82.139.52.* 25.07.07, 17:39 Spokojnie na faramcji nie ma prosektorium, bo i po co. Tak mói program nauczanai na tych studiach. Odpowiedz Link Zgłoś