bem5 13.07.08, 11:49 Dostałem się na historię w Bydgoszczy i zastanawiam się gdzie jest większy poziom w Bydgoszczy czy w Toruniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x-z Re: Bydgoszcz Historia Wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 08:08 jaki próg mieliscie ? albo jakie sam miales wyniki? przy okazji gratuluję;) ukw niezgorszy, w niektorych rankingach wyprzedza torunską uczelnię:D Odpowiedz Link Zgłoś
bem5 Re: Bydgoszcz Historia Wyniki 14.07.08, 11:49 No ja miałem 44 pkt i to był w sumie próg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina20 Re: Bydgoszcz Historia Wyniki IP: *.eltronik.net.pl 14.07.08, 12:01 Ja też się dostałam na historię na UKW.Mam 55,2 pkt już po przeliczeniu i jestem 42 na liście.Moim zdaniem UMK to bardzo dobra uczelnia,ale UKW też jest dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Bydgoszcz Historia Wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:21 A ja jak zwykle się nie dostałam...Kraków mnie olał, w Bydzi też mnie olali, z tymże na UKW składałam na filologię angielską. Miałam 71 pkt. Nie wiem, jaki był próg, bo na moim koncie irk nie ma żadnych danych. Teraz czekam na wyniki w Toruniu, które będą o 14;00. Cała się trzęsę, ale pewnie i tak się nie dostanę. Norma. Odpowiedz Link Zgłoś