chorapieczarka90 27.05.09, 10:36 kto się wybiera na dzienne prawo na UŚ? piszcie jak oceniacie swoje szanse, co zdawaliście na maturze i na jakim poziomie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobobobob666 Re: Prawo UŚ IP: 212.59.230.* 27.05.09, 19:55 jak oceniam swoje szanse ?... napisze 30 czerwca jeśli chodzi o przedmioty to zdawałem poslki ang wos i hist wszystko poziom rozsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Prawo UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:50 hista na rozszerzeniu, ale marnie sie oceniam. nawet nie bede miec 80% z rozszerzenia Odpowiedz Link Zgłoś
prokulus Re: Prawo UŚ 07.09.09, 12:59 Jeśli możecie wybrać, wybierzcie inną uczelnie. Studiuję na uś już od 5 lat, moje doświadczenia są jak najbardziej negatywne. Student traktowany jest tutaj jak śmieć przez duże Ś. Żeby cokolwiek załatwić trzeba mieć znajomości. Niektórzy prof. oceniają według własnego widzi mi się, a nie według wiedzy studenta. Studenci nie co u po niektórych prof. nie mogą nawet przejrzeć swojej pracy, żeby sie dowiedzieć, jakie błędy popełnili, ponieważ prof. nawet czasami ich nie sprawdzają wpisując odrazu ocenę negatywną. Spotkałem sie osobiście, ze stwierdzeniem prof. "jeśli chcesz tu studiować, lepiej wyjdź" a ja chciałem tylko obejrzeć swoją pracę. Kwestia tzw. dyżurów, kiedy to dr. czekają aż zgłosimy sie do nich z jakimiś problemami to czysta fikcja. Godziny dyżurów są przekładane jak pasuję wykładowcy, nieraz sie zdarzało, że przyjeżdżało się na dyżur tylko po to żeby pocałować klamkę, bo dr. w ostatniej chwili zmienił godzinę dyżurów, oczywiście można zadzwonić do dziekanatu i sie dowiedzieć czy ktoś ma dyżur czy nie ale wtedy w najlepszym razie usłyszycie że pani która tam jest nie jest od tego żeby udzielać takich inf. i wszystko jest napisane na tablicy przed dziekanatem... na moje stwierdzenie że mieszkam daleko i nie mogę przyjechać usłyszałem poproś kolegę ... Naprawdę rozważcie czy chcecie studiować w takich warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
prokulus Re: Prawo UŚ 13.09.09, 10:24 Polecam przeczytać post czekoladki na tym nie oficjalnym forum WPIA Uś. Forum powstało, z tego powodu iż na oficjalne było moderowane i wszelkie negatywne odpowiedzi na temat wykładowców usuwane,aż na końcu władze uczelni zażyczyły sobie aby, wprowadzić zakaz używania nicków. Każdy miał sie podpisywać swoim nazwiskiem. forumwpia.org/viewtopic.php?t=1168&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś