monisia0906 22.08.09, 16:36 Chciałabym się zapisać na kursy przygotowawcze do matury (polski, historia). Jaki ośrodek jest wart uwagi. Oczywiście w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lem Re: kursy maturalne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 22:09 Ja chodziłem w zeszłym roku do Indexu. Długo się zastanawiałem bo cena trochę wyższa niż gdzie indziej, ale okazało się że warto. Traktują cię poważnie, wszystko wytłumaczą, dużo materiałów. Widać, że mają w tym doświadczenie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: kursy maturalne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 23:13 Ja chodziłem do Ateny i jestem zadowolony. Miałem historię i matematykę - świetni nauczyciele. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: kursy maturalne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 21:55 Możesz jeszcze rozważyć internetowe kursy maturalne. Ja brałem udział w kursie maturalnym z matematyki: www.cauchy.pl/roz/dodatki/mwz/index.php Małe pieniądze a naprawdę uczy rozwiązywać zadania. Pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Kurs do matury z biologii, chemii na Uniw. Łódzkim IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 08:51 Czy ktoś wie jaki tam mają poziom, czy lepiej niż AOK, AON??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: kursy maturalne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 09:26 Polecam Docendo Discimus na pewno wysoki poziom i małe grupy. www.kursy-docendo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szmaragda83 Re: kursy maturalne w Łodzi 07.09.09, 17:24 Polecam Progressivo - Profesjonalne kursy przygotowujące do matury z języka polskiego na poziomie podstawowym i rozszerzonym www.polskikorepetycje.pl, tel. 503837631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilna Re: kursy maturalne w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 16:29 Właśnie się zastanawiam nad wyborem kursu, zauważyłam że w Łodzi przygotowanie do matury będzie prowadziła firma Abiturient. Ofera jest nawet ciekawa, małe grupy do mnie jakoś przemawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: kursy maturalne w Łodzi IP: *.play-internet.pl 21.01.11, 20:10 tak trudno coś wybrać bo na razie są to opinie ośrodków typu abiturient, kursy na uł, index a nie na pewno samych kursantów Odpowiedz Link Zgłoś