britanna @ Scorpion 11.01.11, 19:46 a widziałeś Skorpiona ;) W nowy rok wleciałam na Molecule 01 She's Like the Wind ;] Pachniały na mnie i na współ-tancerzach. Ostatni tydzień pachniałam testowo Amouage Memoir man, woman Nasomatto Duro HUITIEME ART PARFUMS Sucre d'Ebene i Fareb i nie testowo BC oraz Molecule01 Odpowiedz Link
scorrpion Re: @ Scorpion 12.01.11, 13:28 Świetny ten flakon.Choć cena za niego równie "świetna" :) Ale przynajmniej popatrzeć można za darmo ;) Odpowiedz Link
jarka63 wiosną! 14.01.11, 20:45 Czyli Pleasures EL. Kiedyś bardzo lubiłam, potem zaczęły pachnieć mi jakoś płasko i mdło, a teraz, pod wpływem panującego właśnie szarego niby-przedwiośnia wróciłam do nich z tym samym zachwytem co dawno temu. Pięknie pachną ołówkiem! Odpowiedz Link
samename Re: wiosną! 15.01.11, 17:29 Tak, tak :), jakoś wiosennie, więc wydusiłam resztkę Herby Fresca, ach, jak mi łąką powiało. Wiosno przybywaj ( a tu nawrót zimy zapowiadają) brrrr. Odpowiedz Link
olaj.j Re: wiosną! 16.01.11, 19:13 Faktycznie cos jest na rzeczy z ta wiosna.;)) Ja dzis zaaplikowalam sobie solidna dawke pachnacego groszku AA. Odpowiedz Link