certifikate 23.05.04, 18:30 Kupiłam w kiosku Evasione za całe 45 zeta i pięknie całkiem pachnie;-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acutecompute Re: BuuuHahahahaha 23.05.04, 19:08 no to drogo zaplacilas bo w supermarketach stoja po 38 . a w sumie to klasyczny ,piekny pieprzny zapach . jeden z niewielu ( dzieki za przypomnienie , musze zakupic ) ze sredniej polki ktory zapachem winduje sie do 1 najwyzszej klasy , .zapach sam w sobie klasa Odpowiedz Link
acutecompute Re: BuuuHahahahaha 23.05.04, 19:09 aha , ten o ktorym pisze to Coty Evasion Odpowiedz Link
certifikate Re: BuuuHahahahaha 23.05.04, 20:12 Ten mój to Bourjois Evasion. Pamiętam go, jak moja mama kupowała w Pewexie. To był wtedy mroczny obiekt pożądania:-))) No a teraz mi się przypomniał jak zobaczyłam...faktycznie ma w sobie nutę klasy. Całkiem lepszy od niektórych z półki cenowej z dwoma zerami. Odpowiedz Link
marta76 Re: BuuuHahahahaha 23.05.04, 22:36 tak ten zapach też kojarzy mi się z mamą z dawnych lat i jeszcze cos było masumi i jeszcze trzeci ale nie pamiętam.Mama ma teraz znowu Evasion i pachnie jak ładnych parę lat temu,mocny ale nie duszący. Odpowiedz Link
luloo1 Re: BuuuHahahahaha 23.05.04, 22:49 marta76 napisała: > tak ten zapach też kojarzy mi się z mamą z dawnych lat i jeszcze cos było > masumi i jeszcze trzeci ale nie pamiętam. Kobaco i Blase:)? Odpowiedz Link
acutecompute Re: BuuuHahahahaha 23.05.04, 23:35 ale bomba ! oczywiscie ze nie Coty! moj blad! Odpowiedz Link
ashanti5 Re: BuuuHahahahaha 26.05.04, 12:18 Bylam dzis w sklepie i...tez kupilam te perfumy! Kiedy powachalam, od razu przypomniala mi sie moja elegancka ciotka, ktora w dziecinstwie imponowala mi swoja uroda i stylem :) Poza tym odkrylam jeszcze eden ciekawy zapach średniopółkowy: Chic Yardleya. Na początku wydawał się bardzo różany, teraz (kiedy wywietrzał) - taki wytrawny, ale nie mogę opisać nut. Odpowiedz Link
marta76 Re: BuuuHahahahaha 26.05.04, 16:06 o właśnie Kobaco.A Blase to mi się kojarzy ze mną bo dostalam jeszcze w liceum od chlopaka na mikołajki. Odpowiedz Link