stokrotka1977 02.06.04, 10:05 Pokochalam kiedys ten zapach majac nascie lat i niestety juz nie jest dostepny. Zen Shieseido pachnie podobnie, ale to nie to samo - czy ktorejs z Was nie zalega on czasem na polce??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka1977 Re: Chloe Innocence 02.06.04, 12:45 Dodam, ze chodzi mi o Chloe firmy Chloe z 1996 roku kiedy jeszcze mialam nascie lat:-) Butelka byla lekko wygieta, jak labedzia szyja i byla biala taka jakby oszroniona. Uwielbialam ten niewinny zapach, ktory przywodzil mi na mysl lilie wodna, konwalie i tlen... Odpowiedz Link
luloo1 Re: Chloe Innocence 02.06.04, 13:09 stokrotka1977 napisała: > Dodam, ze chodzi mi o Chloe firmy Chloe z 1996 roku kiedy jeszcze mialam nascie > > lat:-) > > Butelka byla lekko wygieta, jak labedzia szyja i byla biala taka jakby > oszroniona. Uwielbialam ten niewinny zapach, ktory przywodzil mi na mysl lilie > wodna, konwalie i tlen... Tak, jest faktycznie piękny. Zen mi zupełnie nie przypomina, bo w Zen są ciężkie nuty (podobne do Clinique Aromatics Elixir). Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: Chloe Innocence 02.06.04, 14:59 A mi przypomina go odrobine Zen ale wachalam tylko w pierwszej nucie luloo1 napisała: > stokrotka1977 napisała: > > > Dodam, ze chodzi mi o Chloe firmy Chloe z 1996 roku kiedy jeszcze mialam > nascie > > > > lat:-) > > > > Butelka byla lekko wygieta, jak labedzia szyja i byla biala taka jakby > > oszroniona. Uwielbialam ten niewinny zapach, ktory przywodzil mi na mysl > lilie > > wodna, konwalie i tlen... > > > > Tak, jest faktycznie piękny. Zen mi zupełnie nie przypomina, bo w Zen są > ciężkie nuty (podobne do Clinique Aromatics Elixir). Odpowiedz Link
staua Re: Chloe Innocence 02.06.04, 17:11 Moja mama go uaiwlbia, niestety nigdzie nie mozna go znalezc, wypatrzylam tylko zel pod prysznic i mleczko do ciala. Szkoda. On byl taki troche konwaliowy, jak dla mnie. - ---------------------------------- nie klikaj tutaj!!! Polscy naukowcy za granica Odpowiedz Link