Dodaj do ulubionych

aqua di gio

04.07.04, 02:19
hmmm... takie mam pytanko. nie jestem w cenach zorientowany... czy 80 zl za
100 ml aqua di gio to duzo czy malo?
Obserwuj wątek
    • basiaplewik Re: aqua di gio 04.07.04, 10:11
      dużo, bo jeśli ktoś chce 80 zł to na 100% JEST TO PODRÓBA.
      A podróby są na każdym bazarze za 18-20 zł też za 100 ml.
      www.pedet.pl/x_C_I__P_7010054-7010001.html
      • charade Re: aqua di gio 04.07.04, 10:30
        Oczywiście, jest to zdecydowanie za dużo jak na podróbę ! Bo, że jest to
        podróba, to nie ma żadnych wątpliwości...
      • dziejas Re: aqua di gio 04.07.04, 12:37
        hmmm.... a jak odroznic podrobe od oryginalu? to jest zafoliowane w kartoniku.
        wyglada mi na orginal.... sam juz nie wiem. widzialem to, wygladalo na orginal.
        i nie wiem czy mam brac czy nie.
        • ziereal Re: aqua di gio 04.07.04, 13:01
          uwazasz, ze to taki problem zrobic kartonik i zafoliowac?
          diabel twki w szczegolach, wyglad butelki, literek, korka, szkla itp itd,
          napisy, naklejki, no i oczywiscie sam zapach
          ja bym nie brala, bo- nie ma szans zeby 100ml kosztowalo 80zl, chyba ze
          czesciowo zuzyty tester (bardzo zuzyty:))
        • kkml_mav Re: aqua di gio 04.07.04, 13:10
          ekhm ekhm wypowiem sie gdyz posiadam i oryginal i podrobke. Bardzo trudno
          odroznic butelek od oryginaly gdyz sa prawie identyczne- no mozna przyjrzec sie
          fakturze napisu, na oryginale napis wydaje sie zdecydowanie solidniej nalozony
          na butelke. A co do zapachuu... Ech to ze pachnie jak mydlany odswierzacz
          powietrza to mozna przebolec (podroba), to ze trzyma sie jakies 45 minut to tez
          mozna przebolec. Sęk w tym ze jak popsikasz welniane ubranie to zaczyna
          nieprzyjemnie smierdziec.. Na allegro podrobki mozna kupic juz za 60 zl, sa
          identyczne do tych za 80zl. A oryginaly mozna juz kupic za 165 zl;]Czasami
          trafisz 50 ml za jakies 115 zl- to tez oryginal. Zapach jest doprawdy
          ponadczasowy i nigdy sie nienudzi. I kobietom sie podoba ze szok
    • dziejas Re: aqua di gio 04.07.04, 15:14
      no nic... dzieki wszystkim za pomoc... ale chyba zaryzykuje i wezme.
      • charade Re: aqua di gio 04.07.04, 15:23
        Dziejas, chyba oszalałeś. Przecież to bardziej niż pewne, że to podróba, nie
        przekonały Cię posty tutaj ? Najlepiej daj linka do aukcji i powiemy Ci, czy
        podróba, czy nie. Nie szkoda Ci ośmiu dych na jakąś chamską podórbę ?
        • kkml_mav Re: aqua di gio 04.07.04, 16:08
          spoko, niech kupuje podrobe. A jak pozniej pojdzie do perfumeri i sprawdzi
          oryginal to sie bedzie plul w brode. A tak serio to lepiej dolozyc 30 zl i
          kupic 50 ml. Napewno starczy na dluzej niz 100ml podroby:)
    • ziereal Re: aqua di gio 04.07.04, 19:04
      no iwlasnie tak to dziala.
      Jak ktos by ciekawy jak mozna kupowac podrobki, to teraz -mial okazje zobaczyc
      na wlasne oczy;)
      PAre osob odradza kupno, podaje przyklady w czym podrobka jest gorsza od
      oryginalu;) (oprocz oczywistej cechy-JEST PODROBKA:D). Ale co tam..czlowiek i
      tak kupi,szkoda, ze nie wiem po co.
      Jakbym nie miala pieniedzy, to juz bym wolala dac 25zl za miniaturke (bo te tez
      sa na allegro np ), niz 80zl za podrobe:(
      I tak sie interes kreci:(
      ps-dwa dni temu rozmawialam ze znajoma, jej kolezanka zalatwila sobie za 130zl
      z jakiegos ichniego zrodla sensi . butelka, korek itp itd identyczne, zapach do
      dupy. (miala porownanie, bo poprzednie opakowanie dostal na prezent)
      • dziejas Re: aqua di gio 05.07.04, 00:13
        jezu. nie tragizujcie z tego powodu. zapach orginalu znam. na pewno zanim poloze
        kase powacham. chodzilo mi tylko o to czy to jest waszym zdaniem dobra cena.
        myslalem, ze podpowiecie jakies szczegoly jak wizualnie odroznic podrobe od
        orginalu, a wyszedlem na jakiegos zupelnego ignoranta. mimo wszystko jeszcze raz
        dziekuje za pomoc i dobra wole (bo jednak wierze, ze wlasnie to wami kierowalo).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka