marra.vln 07.02.05, 19:35 Co Myslicie o Amor Amor Cacharela????to jeden z niewielu zapachow jakie umiem zniesc przez dłuzszy okres niz 2 godz.:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Amor Amor 07.02.05, 21:50 Mam słabość do Cacharela, może dlatego skusiłam się na Amor Amor? Podobno: pasuje do mnie, przyjemnie pachnie(zdarzają się komplementy), ale szczerze mówiąc odczucia mam mieszane... Plus- za trwałość, plus za aksamitno- różaną mgiełkę która towarzyszy przez cały dzień, plus za radosne przesłanie i optymizm, a minusy...? Zupełnie przypadkowo zaaplikowałam go kiedyś w "niekorzystnym" dniu i przeszkadzała mi jego: trwałość, różana woń i wszędobylskość...:( Ogólnie zapach dość przyjemny, ale na konkretny dzień.:))) Odpowiedz Link
klg777 Re: Amor Amor 08.02.05, 20:05 Dla mnie Amor Amor to również ten nieliczny zapach co się na mnie nie psuje i ładnie układa i nie drażni. Ostatnio bardzo mało perfum mnie nie drażni, nie wiem co jest w tych zapachach, ale totalnie nie mogę nic dla siebie znaleźć :/ Z A-A używałam tylko EDT której trwałość jest kilkugodzinna, ale za to fajnie poprawiać sobie humor dodatkowym psiknięciem ;) Pasują do mnie bo są jednocześnie świeże i eleganckie, mają zadziorne nutki na równi z ciepłymi zmysłowymi. A tak nie chciałam po nie sięgać z racji nazwy i popularności, dopiero mnie ta czerwona (kocham wszystko co czerwone!) butelka przekonała :D Teraz mam już drugie 30 ml i przymierzam się do 50 ml. Odpowiedz Link
olesiam Re: Amor Amor 08.02.05, 21:37 Może to nie na temat, ale nie zapomne jak na Warszawskim spotkaniu forumowiczow Dori doskonale nasladowała panny nawolujace w centrach handlowych do przetestowania zapachu :) Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: Amor Amor 09.02.05, 10:25 Mam i bardzo lubie. Szkoda tylko ze stal sie taki oklepany:o( Odpowiedz Link