vanilia72 Re: Kto nas tylko czyta? 15.03.05, 09:42 ja, bo nie umiem jeszcze tak pięknie pisac o perfumach Odpowiedz Link
esox.lucius Re: Kto nas tylko czyta? 15.03.05, 14:43 Czytam od bardzo dawna. Codziennie. Forum fascynuje, inspiruje, powoduje czystki finansowe :-) Pozdrawiam piszących. Odpowiedz Link
escape5 Re: Kto nas tylko czyta? 15.04.05, 14:53 Forum fascynuje, inspiruje, powoduje czystki > i finansowe :-) oj tak,masz świętą rację!!:)) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Kto nas tylko czyta? 15.03.05, 22:09 Witajcie serdecznie, fajnie ze juz nie tylko nas czytacie :))) Piszcie, watkow dla wszytkich starczy, do wyboru do koloru, nie trzeba byc poeatą...Skad wiecie czy wasze wpisy nie beda dla kogos wspaniala inspiracja? :) Odpowiedz Link
kaby23 Re: Kto nas tylko czyta? 15.03.05, 22:23 to ja tez sie ujawnie:-)czytam,wciagam sie w nalog i..kiedys moze sie odwaze cos napisac... Odpowiedz Link
hey.babe ja :) 16.03.05, 10:07 regularnie, tak jak inne fora... :) mam listę w 'ulubionych' i zagladam na niektóre czasem kilka razy dziennie :] Odpowiedz Link
maciek3m Re: Kto nas tylko czyta? 16.03.05, 12:28 Ja. Regularnie. Codziennie. Z pasją. Pozdrawiam Odpowiedz Link
atocz Re: Kto nas tylko czyta? 16.03.05, 17:01 Czytam i czytam a potem do perfumerii i wacham ;-) AT Odpowiedz Link
joanna_1 Re: Kto nas tylko czyta? 16.03.05, 13:21 sympatycznie u was :) jestem tu b. często Odpowiedz Link
mw35 Re: Kto nas tylko czyta? 21.03.05, 10:52 witam. czytam i podziwiam. za wiedzę i pasję, a szczególnie za umiejętność wychwytywania składników w trakcie wąchania. to forum jest moją inspiracją przed wizytą w sephorze.pozdrawiam. Odpowiedz Link
konasana Re: Kto nas tylko czyta? 21.03.05, 17:59 Czytam. Niezmiennie od kilku miesięcy prawie codzień... Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kto nas tylko czyta? 21.03.05, 18:12 To witamy wciaz i wciaz i napiszcie czasem cosik- chocby odpowiedzi na "dzis pachne" :-)). Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wsuwka1 Re: Kto nas tylko czyta? 22.03.05, 13:23 Ja ZNOWU czytam. Jestem w ciąży i przez kilka m-cy miałam wstręt nawet do czytania o zapachach ;) ale już wszystko wraca do normy. Niedługo zacznę znowu chodzić do perfumerii i zakupię sobie coś lato. Pozdr. Odpowiedz Link
sorbet Re: Kto nas tylko czyta? 15.04.05, 02:07 O, najserdeczniejsza gratulacja:-) Pozdr. Odpowiedz Link
elisa_day eee... ja 14.04.05, 22:04 bo sie nie znam na zapachach. i b. b. rzadko cos mi sie podoba. ale weszlam, bo czasem jakies bardziej uniwersalne watki, i poza tym sa modern witch i kaloo, pozdr ;) Odpowiedz Link
gelsomina Re: Kto nas tylko czyta? 14.04.05, 23:52 to i ja sie melduje :-) czytam, biegam do perfumerii, wacham, z nadgarstkami przy nosie chodze, zatracam sie, znow czytam, kupuje, bankrutuje.... ;-) no a przede wszystkim poznaje piekny swiat zapachow, w tym moje najnowsze odkrycie, bez ktorego juz zyc nie moge - Stelle dziekuje Wam bardzo!! ah, no i moze kiedys odwaze sie cos wiecej napisac (choc ja taki lajkonik przy Was ;-) ) Odpowiedz Link
escape5 Re: Kto nas tylko czyta? 15.04.05, 13:38 Czść,witam.Musze się odezwać bo Olesiam zagroziła że jeśli tego nie zrobię to nie wyśle mi Pupa Bouquet Nymphea które mam zamiar od niej kupić:)).Czytam codziennie i nie przestanę!!! Odpowiedz Link
wandalas no ja tez 15.04.05, 16:39 i bankrutuje,jestem tylko biedna studentka,ktora polowe skromnych weekendowych zarobkow przepuszcza w perfumerii.no ale nie zaluje,ze zaczelam was czytac!!!!!!!!!!!!!genialnie piszecie o perfumach i dzieki wam mam nowe hobby. Odpowiedz Link
aromastar Re: Kto nas tylko czyta? 17.04.05, 16:50 Czytam WAS od pewnego czasu . Milo jest poczytac po polsku . Chcialabym sie czasem wtracic , tylko mam dwie obawy , jestem juz wiele lat poza krajem i moja polska pisownia jest juz " chora" , oraz moj wiek . Nie trudno mi sie domyslac , ze bylabym tutaj najstarsa . Zapachy to moje ZYCIE , nie tylko hobby. Odpowiedz Link
mangos Re: Kto nas tylko czyta? 17.04.05, 17:01 Bardzo miło Cię tu gościć. Zapraszam w imieniu wszystkich do dyskutowania o zapachach. Odpowiedz Link
imbirka Re: Kto nas tylko czyta? 18.04.05, 17:08 Ja tylko czytam, bo nie umiem tak pięknie pisać o zapachach. Niewiele z nich znam, nie kolekcjonuję tez zapachów, chociaz po lekturze forum mam czasami ochote kupic sobie cos nowego. Teraz pachnę Burberry Brit, które zdaje się na forum nie ma wielbicieli, ale ja je bardzo lubię i pasuje do mnie. Pozdrawiam, Imb. Odpowiedz Link
sharlotka ja tez... 18.04.05, 18:40 czytam, czytam, codziennie i... z tego wszystkiego, z Waszych barwnych opisow, zmowilam Desnude Ungaro (bez wczesniejszego sprawdzenia) i czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link
ma-j-ka Re:i ja tez... 19.04.05, 16:52 czytam bardzo czesto i bardzo to lubie czasami staram sie, wyobrazić sobie zapach o kórym piszecie i to jest dopiero zabawa :-) dobrze, że jestescie Odpowiedz Link
oosemka Re: Kto nas tylko czyta? 20.04.05, 16:40 Ja tez. regularnie. fajnie tu u Was:-) Odpowiedz Link