lebiodka 14.11.06, 14:34 Czy mnie się wydaje, czy są jednak podobne? pytam wytrawne noski ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia_t Re: Cerruti Image Woman i Lacoste Pour Femme 14.11.06, 14:43 Wg mojego nosa nie są:-) Image krystalicznie czysty, z lekka trącający jesinią za to Lacoste frezjowo-mleczno-kadzidlany - inny rodzaj klarowności.:-) Odpowiedz Link
groszek75 Re: Cerruti Image Woman i Lacoste Pour Femme 14.11.06, 15:02 dla mnie tez dwa rozne. Lacoste ciepły i moj ulubieniec, a Image tez ładny ale z chłodniejszych. Odpowiedz Link
roxi_hart Re: Cerruti Image Woman i Lacoste Pour Femme 14.11.06, 15:12 Lacoste jest cieply i otulajacy a Image kwasny i chlodzacy:) Odpowiedz Link
lebiodka Re: Cerruti Image Woman i Lacoste Pour Femme 15.11.06, 07:27 No to mam nosa fiu fiu...;-)) Fakt Image jest świeży i trąci lekko takim... unisexem, L. For Woman jest cieplejsza. Nie wiem dlaczego czuję w nich coś wspólnego. Odpowiedz Link
elve Re: Cerruti Image Woman i Lacoste Pour Femme 15.11.06, 09:39 może wyczuwasz wspólny akors skórzany? na mnie to były dwa totalnie różne zapachy, skóry w lacoste nei czułam wcale, był taki nijaki na mnie. Odpowiedz Link
mr.lavender Re: Cerruti Image Woman i Lacoste Pour Femme 19.11.06, 13:11 A ja mam taką uprzejmą prośbę do szanownych ekspertek. Czy któraś z Was mogłaby mi udostępnić próbkę Image, bo chciałbym zrobić prezent mojej Pani, ale po wcześniejszym testowaniu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link