paulinaa ja jak zwykle duzo szukam... 03.09.07, 15:45 Angel Garden of stars-wszystkie rodzaje, zwłaszcza różanego flowerbomb extreme pure white linen mille et une roses stella sheer'07 cavalli just pink comptoir sud pacifique-wszystko Rose Brosseau Kate by Kate Moss Rock'n Rose Valentino Bouton de Rose Women in Rose A. del Aqua Rose de Mai Cassis Rose TBS Cabotine Gres Rose Rose Brosseau Rose M. de Bourbon Eternity Rose Rosa Magnifica Rose Absolue Goutal innymi rożami rowniez nie pogardze:) odwdziecze sie czym tylko bede mogła! prosze pisac na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
mettemarit Szukam New Haarlem,Calamus,Carnation,Harissa ... 03.09.07, 19:11 Szukam do testów: New Haarlem Bond No 9 Navegar L'Artisan Calamus, Carnation i Harissa CdG, Violetta i Lilly of the Valley Penhaligons, Cipresso di Toscana i Colonia Assoluta Acqua di Parma Loukhoum i Paname Keiko Mecheri W zamian m.in.Fico di Amalfi,Mandorlo di Sicilia,Fever,Avignon,Palisander,Vanille Canelle,Scenty,Philosykos,Premier Figuier,Escada Collection,Theorema,Organza Indecence,Gentiana,Mahora,Le Feu light,Tempore Donna,Sotto Voce,Ambre Passion,Douce Amere,Un bois vanille,Ambre Sultan,Alchimie,Feminite du Bois,Opium Fleur de Shanghai,Safari,Mat... Odpowiedz Link
dixi szukam Automne Van cleef & Arpels 05.09.07, 14:57 w ilosci wiekszej niz do testow; a moze ktos wie, gdzie ten zapach jest do kupienia?? Odpowiedz Link
izolden Nomad Tea CdG i Loukoum K.M. 05.09.07, 18:49 dosłownie po kropelce, dla poznania zapachu. Mam dużo na wymianę:) Odpowiedz Link
notting_hill Re: szukam Automne Van cleef & Arpels 08.09.07, 21:18 Widziałam ostatnio w Sephorze w Poznaniu, i nawet mnie to zdziwiło, bo już dawno nie było. Odpowiedz Link
vishnja Re: szukam Automne Van cleef & Arpels 17.09.07, 15:33 mam odleweczke 5 ml od forumki - chętnie się rozstanę :) Zapraszam na vishnja@o2.pl bo gazetowa poczta mi nie działa. Odpowiedz Link
vanilia72 szukam kropelki następujących zapachów : 06.09.07, 11:58 Poivre Piquant L'Artisan X for Men Clive Christian Gardenia Isabey Dilmun L.Villoresi Eau D'Amouage Cuir Ottoman Parfum d'Empire Night Aoud Micallef Diabolo Rose Parfums de Rosine Io Capri Carthusia na wymianę coś fajnego się znajdzie Odpowiedz Link
paulinaa Laurence dumont-czegokolwiek 06.09.07, 19:37 bo nie znam nic a bardzo bym chciała poznac:) odwdziecze sie czym bede mogła:) paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
coralin Kto chce te zapachy? 08.09.07, 15:46 Mogę wysłać próbki w odlewkach: Rosa Magnifica Guerlaina 3 ml Tea Rose Perfumer's Workshop 2 ml Sun Jil Sander 2ml Y YSL 1 ml Dioressence Dior 1 ml Nie poszukuję niczego konkretnego- w zamian nie wiem, co bym chciała:) Jeśli ktoś chce poznać te zapachy proszę na maila. Odpowiedz Link
rufelek Keiko Mecheri i Caration CdG 08.09.07, 19:30 doslownie po kropli. Odwdziecze sie czym chata bogata :-) Odpowiedz Link
junonna Szukam kropli do testów: 08.09.07, 21:38 - Tocade Rochas - Flowerbomb EDT - Lutensy, choć niektóre już znam - Keiko Mecheri Loukhoum - Soir de Lune - Flowerbomb EDT - CdG oprócz serii kadzidlanej Ogólnie nisze i nowości :) W zamian mam sporo- 30 swoich flaszek i 2 pudła próbek. Takze z pewnością mam się czym zrewanżować Odpowiedz Link
junonna I jeszcze zapomniałam dopisać:) 08.09.07, 21:42 Panama Keiko Mecheri. Baaaardzo prosze o kroplę:)))) Odpowiedz Link
jo.hanna probowke z Loukhoum moge ci podeslac 11.09.07, 10:53 prosze podaj adres na @gazeta. Odpowiedz Link
junonna Re: probowke z Loukhoum moge ci podeslac 12.09.07, 14:52 jo.hanna napisała: > prosze podaj adres na @gazeta. Niestety nie moge sie polączyc z poczta gazetową :( Moglabym Cie prosic o kontakt na @- adres.geo@op.pl Odpowiedz Link
notting_hill Histoire d' Eau Mauboussin 08.09.07, 21:16 ... odrobinę do przetestowania. Odwdzięczę się czym będę mogła. Odpowiedz Link
ciacho_78 nie wiem, czy powinnam to pisac w tym watku 10.09.07, 13:39 stworzylam juz inny, z prosba o pomoc. Poszukuje takiego starego adidasa pierwszego z dawnych dawnych lat. Biala, mleczna szklana butelka i seledynowe napisy. Chyba on sie nazywal poprostu ADIDAS WOMAN. Bardzo prosze o pomoc chociaz w odnalezieniu jakiegos zastepstwa, bo wiem, ze oryginal to zamierzchla przeszlosc. Odpowiedz Link
dixi Automne Van Cleefa - do poznanianek 11.09.07, 10:05 pare postow wyzej, w odpowiedzi na moje zapytanie jest informacja, ze jesien widziano w poznanskiej sephorze; czy ktoras z Was moglaby mi zakupic i wyprawic poczta? prosze o info ma maila i uzgodnimy szczegoly; Odpowiedz Link
izolden Re: Automne Van Cleefa - do poznanianek 11.09.07, 10:41 Dixi a może kupimy na pół:-)?, bo to ponoć duża flaszka. Odpowiedz Link
neverman Diptyque do testow... 12.09.07, 15:14 Za wyjatkiem Philosykos, Ombre, L'eau Trois. Sie oddzwiecze;) Liste swoich pachnidel wysle w zalaczniu, jesli bedzie okazja.... Mail: argento69@o2.pl Odpowiedz Link
dortii poszukuję dosłownie kropli... 13.09.07, 09:48 Versace Bright Crystal;Versace Woman; Bvlgari Omnia; Omnia Crystalline. Odwdzięczę się czym chata bogata- kontakt na gazetowego @-pozdrawiam D. Odpowiedz Link
izolden Poszukuję po kropelce do testów 14.09.07, 09:13 Rose z serii Red CdG oraz Nomad Tea CdG. Na wymianę mam między innymi również zapachy CdG - Avignon, Jaisalmer oraz Play. Odpowiedz Link
rufelek Fumerie Turque i Keiko Mecheri 17.09.07, 09:47 kropli do testów. Odwdzieczę się innymi próbkami. Odpowiedz Link
addinka cinema edp i edt oraz wersja festiwalowa, nu edp/t 17.09.07, 11:27 w zamian cała masa próbek :))))))))))))) chętnie przewącham również sensations edt i edp oooooo Odpowiedz Link
rawita7 Re: cinema edp i edt oraz wersja festiwalowa, nu 17.09.07, 18:22 Służę obydwiema wersjami Nu. Jeżeli jeszcze jesteś zainteresowana pisz na gazetowego :) Odpowiedz Link
mrouh Re: cinema edp i edt oraz wersja festiwalowa, nu 18.09.07, 20:19 Addinko, Mam Cinemę edp i festivalową, jeśli jeszcze ich szukasz, prosze o maila na mrouh maupa tlen.pl Odpowiedz Link
paulinaa zapachów R.Cavalli i wielu innych 17.09.07, 14:51 szukam Cavalli Just Pink, Cavalli for women, Oro a poza tym: Innocent Illusion Pleasures Delight Flowerbomb extreme Angel Caprice de Star Kate by Kate Moss Omnia Amethyste niebieskie les belles (migdałowe) DKNY Summer Emporio City Glam emporio Night Boss Essence de Femme Boss XX Scent sheer Scent Gloss Chic Tumulte Lacroix Femme Individuelle In Black del Pozo In White del Pozo Lalique Amethyst i wszystkiego CsP na wymiane m.in.:Miss O, Aquolina Mleczko Migdałowe, Cavalli Just Her, Cat Deluxe at Night N. Campbell, Darling K.Minogue, Life Circle Blossom, Moschino Funny, Comme une Evidence, Nina N. Ricci, Voile d’Ambre YR, Love at First Glow J.Lo, LLL, V Valentino edp, Ange ou Demon, L'eau Chip and Chic Moschino,Zielona Herbatka Bvlgari, Voleur de Roses, Chocolovers i wiele wiele innych Odpowiedz Link
akikoo Re: zapachów R.Cavalli i wielu innych 17.09.07, 18:25 Paulinko, odpisałam Ci na @ w sprawie wymiany próbek (Chic, Rock´n Rose itd) - może poczta nie działa, bo nie dajesz znaku życia. Odpowiedz Link
paulinaa Re: zapachów R.Cavalli i wielu innych 17.09.07, 19:32 nie odpowiadam, bo nic nie dostałam :( moze napisz na paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
paulinaa Re: zapachów R.Cavalli i wielu innych 20.09.07, 13:29 znowu nam sie kontakt urwał, nie wiem czy dostalas mojego @ z listą zapachów? Odpowiedz Link
heliamphora Aigner In Leather, Ysatis Iris, Benghal Lancome... 17.09.07, 19:20 Poszukuję kropli: -Aigner In Leather -Givenchy Ysatis Iris -Lancome Benghal -Acqua di Parma Iris Nobile -V. Westwood Libertine -Guerlain Mahora Zrewanżuję się czym chata bogata :) Odpowiedz Link
aveyrone Re: Aigner In Leather, Ysatis Iris, Benghal Lanco 18.09.07, 23:40 to 2 klasyki juz masz :))) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Bardzo pożądliwie Goodlife i innych figowych 18.09.07, 18:53 Poza Diptyque. Listę tego, co mam na wymianę, prześlę na maila, gdyby znalazł się ktoś litościwy:-) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Bardzo pożądliwie Goodlife i innych figowych 21.09.07, 23:33 mam świeżo zanabytą setke Goodlife'a więc moge Ci przesłać. Dakj na siebie namiar na maila :) Odpowiedz Link
balbins Szukam Dune,D&G red cap, 18.09.07, 20:10 mogę odwdzięczyć się By D&G,Givenchy Extravagance,Eclat Oriflame,Exclamation Coty -wszystko w 2 ml. fiolkach. Odpowiedz Link
aammsstt Feminite du Bois odrobinkę do spróbowania 18.09.07, 21:31 Chciałabym powąchać a nie mam gdzie. Mogę zapłacić albo kupić na aukcjach jakąś próbkę w zamian. W zasadzie nie ma nic ciekawego w zamian: Larendogra w wersji Polleny Grey Flannel Le Male JPG Nature Yves Rocher i na psiknięcie: Envy Gucciego Intense H.Boss a po kropelce w próbce Chanel '5 Feminine D&G Odpowiedz Link