regina22 Midnight Poison z probki 08.10.07, 08:38 cale szczescie, ze to tylko probka ! Odpowiedz Link
senta Sa Majeste la Rose+Fumerie Turque 08.10.07, 09:25 To jest to,tylko proporcje trzeba dotrzec..dzis 2:5 Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 08.10.07, 18:56 Ambre Russe na rękach Equistrius i Fougere Bengale Parfum d'Empire. Odpowiedz Link
plomyczek_ Hiris 09.10.07, 13:04 Hiris rano a zaraz cos probkowo naniose,chyba Prade d'Iris:) Odpowiedz Link
renia.renia Rose Absolue YR n/m 09.10.07, 18:15 Zaliczyłam za nie dzisiaj kilka komplementów, dawno nikt nie pochwalił moich perfum a tutaj taki wysyp, entuzjazm po prostu, hmmm.... pozdr Odpowiedz Link
mrouh Etra 09.10.07, 20:33 mam tak z wieloma zapachami, kiedy je zostawiam na jakiś czas, a potem do nich wracam, odżywają. Czasami etra wydaje mi się zbyt gorąca, paląca (coś jak imbir), a kiedy długo jej nie uzywam na początku czuję mocno pachnącą białą frezję, taką "pieprzną" (choć o ile pamiętam, nie ma jej w składzie). Dziś właśnie mam wrażenie, że jest frezjowa, taka jak mi się spodobała w małej perfumerii na Sycylii. I juz znów nie mam ochoty się jej pozbywać:-) Odpowiedz Link