hitan 15.01.10, 13:53 Witam, szukam tzw. uzdrowiciela Filipińczyka. Leczę się w klinice onkologicznej ale chcę spróbować metod niekonwencjonalnych do walki z chorobą, czy ktoś może polecić kogoś takiego???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no1teresa Re: Bioenergoterapeuta Filipińczyk 15.01.10, 15:13 juz raczej powinienes zainteresowac sie terapia dr Budwig, czy dr Gersona terapia konwencjonalna nastawiona jest na niszczenie komorek nowotworowych (czy skutecznie i jakim kosztem zdrowia ogolnego, to juz inna kwestia), ale nijak nie siega do przyczyn; trzeba wielu zmian w zyciu, zeby wyleczyc, tzn. zapobiec tez nawrotom, a nie tylko zaleczyc Odpowiedz Link
kam-i-nia Re: Bioenergoterapeuta Filipińczyk 25.01.10, 23:30 Witam!!! Dobry czy nie? nie wiem ale wiem, że mojej znajmoej córka była bardzo chora i tej małej naprawe bardzo pomógł Pana Ramona Diwag. Przyjmuje na Białostockiej i Kaminnej w Wawie. A obecnie jest uchwytny w Poznaniu (będzie tam do końca marca a poźniej jeszce nie wiedza gdzie bedzie przyjmował). Wiem bo tez chciałm z dzieckiem sprobowaći dwa tygodnie temu dzwoniłam. Ale ja na Twojm miejscu spróbowała bym z ziołami znam świetnego fitoterapełtę facet jest boski i naprawde POMAGA a to chyba najważniejsze!!! Pozdrawiam Magda... > Witam, szukam tzw. uzdrowiciela Filipińczyka. Leczę się w klinice > onkologicznej ale chcę spróbować metod niekonwencjonalnych do walki > z chorobą, czy ktoś może polecić kogoś takiego???? Odpowiedz Link
biojasio Re: Bioenergoterapeuta Filipińczyk 26.01.10, 07:21 Proponuje abyś poszukał chirurga fantomowego - ta terapia daje efekty w nowotworach, ale jednocześnie dużo zalezy od Ciebie powinieneś dobrze się oczyszczać za pomocą różnych ćwiczeń oddechowo-wizualizacyjnych celem wyrzucenia z siebie negatywności z przeszłości m.i.n. róznych relacji z ludźmi, które prawdopodobnie cały czas są w Tobie. Polecam ćwiczenia 9 oddechów oczyszczających, ale są też inne ćwiczenia oczyszczające. Terapie związane z dietą i ziołami też powinny Ci pomóc - nalezy tu działać komplementarnie, ale zwróć uwagę kto Ci będzie pomagał. Niestety leczenie onkologiczne w naszym kraju nie jest dobre - np. nie uzywa się takich typów chemioterapii, które dają efekty. Znam przypadek osoby, które dotarła do kliniki w Austrii i przesłali jej cały schemat i program leczenia, gdzie mieli efekty w tym typie nowotworu, ale w Polsce takiego typu chemii się nie stosuje, więc odmówiono refundacji. Filipińczycy też posługują się chirurgią fantomową, ale wielu do nas przyjeżdżających to oszuści i są bardzo krzykliwie reklamowani. Jeśli zabieg ma trwać 5 minut to od razu zrezygnuj. Odpowiedz Link