martini_very_bianco 23.05.04, 18:22 spójrz tu: users.nethit.pl/forum/forum/czerwienienie/ eksztra 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexander_82 Re: o tym objawowym leczeniu, Are 24.05.04, 00:59 "To słowa F.r.a.n.c.a, ojca założyciela tego forum:) Ja je tylko przejęłam:) Życzę miłego forumowania w przyjaznej oszołomstwu atmosferze!" Martini, wywal to. zrobi sie nastepne miejsce do milego spedzania czasu Odpowiedz Link
martini_very_bianco Kjurde, Are, o co Ci chodzi, 24.05.04, 14:18 Are, o co Ci chodzi? Mam zmienić na "ponure dyskusje na mega serio"??? Czy uwag na temat medycyny naturalnej nie można wymieniać w miłej atmosferze? Wpdnij na forum wegetarianizm, tam odnajdziesz klimat, jakiego Ci trzeba:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Are, o co Ci chodzi, 29.05.04, 21:05 Chodzi glownie o wyraz "oszolomstwo" i ze tak powiem "wydzwiek rodzinny" tego zdania. forum moze utracic powazny, profesjonalny charakter. proponuje zastapic to taka wypowiedzia: "Uwaga: nalezy pamietac ze czesc metod leczniczych medycyny naturalnej nie zostala jeszcze przebadana naukowo." Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Are, o co Ci chodzi, 29.05.04, 21:44 No to zarządzam głosowanie. Kto jest za/przeciw, niech pisze. Demokreatycnzie, zastosuję się do decyzji więszkości, chociaż uważam, że to bzdura. Rodzinna atmosfera, are, nie wyklucza profesjonalizmu i jest milion miejsc, w które mogę Cię zabrać, żeby to udowodnić. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
radiesteta1 Re: Are, o co Ci chodzi, 30.05.04, 23:07 Aleksander ta uwaga nie ma sensu. Chociaż rozumiem Twoją troskę. Wybacz, ale to całe szczęście, że nauka (obecna) nie przebadała mechanizmów działania medycyny naturalnej (komplementarnej). Niestety a może i na szcęście nie ma poza statystyką żadnej wiarygodnej i obiektywnej metodyki badania zjawisk towarzyszącym prcesom zdrowienia (uzdrawiania) wywoływanych metodami naturalnymi. Natomiast poważny i profesjonalny charakter nie zależy od deklaratywności tylko od tego jak i co ludzie piszą. Czytam Twoje wypowiedzi i uważam, że są bardzo rzetelne. Oby takich uczestników było jak najwęcej. Odpowiedz Link
alexander_82 Re: Are, o co Ci chodzi, 30.05.04, 23:56 radiesteta1 napisał: > Aleksander ta uwaga nie ma sensu. Well... nie pozostaje mi nic inngo jak przyznac Ci racje :) Moze za 50 lat to bedzie mozliwe... ale poki co trudno nawet przebadac sprawe statystycznie, a co dopiero empirycznie. Poki co pozostaje nam czekac az med. integracyjna u nas reszcie zawita. pozdr. Odpowiedz Link
alexander_82 BTW 31.05.04, 00:07 co do medycyny integracyjnej, to tak to wyglada w takiej np. Kanadzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=5776153&a=5787917 Ciekawe kiedy u nas w koncu cos ruszy? Odpowiedz Link