23.07.04, 20:40
Czy może ktoś wie jak można zmiejszyć romiar g. prostaty?
Mam tylko czekać jak bedzie większy i operacja. Teraz jest 39/32/28 ( badanie
USG).Będę wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: prostata 25.07.04, 17:15

Huber, ja sie tylko w homeo kulkach orientuje
      (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760). Przerost prostaty mozna
      leczyc homeopatycznie, ale najlepiej u lekarza, nie przez internet - jesli masz
      mozliwosc. Przejrzalam moja madra ksiazke i tam jeszcze bylo kilka sposobow,
      ale zapomnialam kartki, na ktorej to zapisalam. Na pewno byla mowa o zadbaniu o
      poziom cynku z organizmie. Zajrzyj jeszcze na forum ziola, wydaje mi sie, ze
      tam cos bylo, ale moge sie mylic. Wpisz w wyszukiwarke.

16%VOL
      22%VAT
      • wcyrku1 Re: prostata 26.07.04, 12:09
        stymulacja narządowa /zasada podobna jak wizualizacja/ efekt natychmiastowy po
        intensywnym stosowaniu a póżniej zapobiegawczo w/g potrzeby w kombinacji z
        wybranymi metodami akupunktury. Tego można się samemu nauczyć więc ZERO
        KOSZTÓW, z wyjątkiem badań kontrolnych co jakiś czas.
        • ettrich Re: prostata 30.07.04, 07:35
          Co to jest stymulacja narządowa?
          Gdzie w w-wie można skorzystać z akupunktury
          profesjonalnie, tanio a przede wszystkim bezpiecznie?
          pozdrawiam
          • wcyrku1 Re: prostata 30.07.04, 10:18
            Autostymulacja polega na nauczeniu się oddziaływania na własny orgznizm :-
            pozytywnym myśleniem jako swego rodzaju energią, pozytywnym oddziaływaniem
            przyjemnych doznań-obrazów i nakładaniu myślami na trapiącą dolegliwość. O tym
            pisała vecka nazywa to wizualizacją. Moje określenie autostymulacja narządowa /
            być może brzmi to tajemniczo/polega na umiejętności posługiwania się tą samą
            pozytywną energią ale bez konieczności przywoływania w myślach
            wizji "słonecznej łąki z motylkami" jako czynnika powstawania tej energii.
            Umiejętność kierowania takiej poz.en. na konkretny narząd np.prostatę właśnie
            nazywam autostymulacją narz. Bardzo dobre rezultaty daje stosowanie jej w
            poczatkowych objawach dolegliwości. Utrwalone dolegliwości należy stymulować po
            wizycie u lekarza łącznie z lekami. Lekarz określa i diagnozuje narząd i tą
            informację wykorzystujemy do autostymulacji. Na temat akupunktury wiem o Łodzi
            i Bełchatowie - skośnooki. Jeżeli przeczyta to Teresa1 niech oceni czy jest to
            czarna czy biała magia, a może zmieni zdanie. Wiara w Boga jest również wiarą w
            dobro będące w każdym człowieku. Dobro czy to jest też wewnętrzna dobra-
            pozytywna energia? - oceń Tereso. Ostatnie trzy zdania są moja odpowiedzią na
            wątpliwości moralne Teresy wyrażone na forum /chyba/ Zdrowie, w części dot.
            oddziaływania na własny organizm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka