hubertsyl 23.07.04, 20:40 Czy może ktoś wie jak można zmiejszyć romiar g. prostaty? Mam tylko czekać jak bedzie większy i operacja. Teraz jest 39/32/28 ( badanie USG).Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: prostata 25.07.04, 17:15 Huber, ja sie tylko w homeo kulkach orientuje (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760). Przerost prostaty mozna leczyc homeopatycznie, ale najlepiej u lekarza, nie przez internet - jesli masz mozliwosc. Przejrzalam moja madra ksiazke i tam jeszcze bylo kilka sposobow, ale zapomnialam kartki, na ktorej to zapisalam. Na pewno byla mowa o zadbaniu o poziom cynku z organizmie. Zajrzyj jeszcze na forum ziola, wydaje mi sie, ze tam cos bylo, ale moge sie mylic. Wpisz w wyszukiwarke. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
wcyrku1 Re: prostata 26.07.04, 12:09 stymulacja narządowa /zasada podobna jak wizualizacja/ efekt natychmiastowy po intensywnym stosowaniu a póżniej zapobiegawczo w/g potrzeby w kombinacji z wybranymi metodami akupunktury. Tego można się samemu nauczyć więc ZERO KOSZTÓW, z wyjątkiem badań kontrolnych co jakiś czas. Odpowiedz Link
ettrich Re: prostata 30.07.04, 07:35 Co to jest stymulacja narządowa? Gdzie w w-wie można skorzystać z akupunktury profesjonalnie, tanio a przede wszystkim bezpiecznie? pozdrawiam Odpowiedz Link
wcyrku1 Re: prostata 30.07.04, 10:18 Autostymulacja polega na nauczeniu się oddziaływania na własny orgznizm :- pozytywnym myśleniem jako swego rodzaju energią, pozytywnym oddziaływaniem przyjemnych doznań-obrazów i nakładaniu myślami na trapiącą dolegliwość. O tym pisała vecka nazywa to wizualizacją. Moje określenie autostymulacja narządowa / być może brzmi to tajemniczo/polega na umiejętności posługiwania się tą samą pozytywną energią ale bez konieczności przywoływania w myślach wizji "słonecznej łąki z motylkami" jako czynnika powstawania tej energii. Umiejętność kierowania takiej poz.en. na konkretny narząd np.prostatę właśnie nazywam autostymulacją narz. Bardzo dobre rezultaty daje stosowanie jej w poczatkowych objawach dolegliwości. Utrwalone dolegliwości należy stymulować po wizycie u lekarza łącznie z lekami. Lekarz określa i diagnozuje narząd i tą informację wykorzystujemy do autostymulacji. Na temat akupunktury wiem o Łodzi i Bełchatowie - skośnooki. Jeżeli przeczyta to Teresa1 niech oceni czy jest to czarna czy biała magia, a może zmieni zdanie. Wiara w Boga jest również wiarą w dobro będące w każdym człowieku. Dobro czy to jest też wewnętrzna dobra- pozytywna energia? - oceń Tereso. Ostatnie trzy zdania są moja odpowiedzią na wątpliwości moralne Teresy wyrażone na forum /chyba/ Zdrowie, w części dot. oddziaływania na własny organizm. Odpowiedz Link