gandzia4 20.02.05, 22:14 Osoby zainteresowane z Lublina i okolic kursem bioterapi proszę o kontakt pod adresem: terapie18@vp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Bioterapia 21.02.05, 13:08 Ej, Franc, to Ty usunąłeś ten post? Bo jak dla mnie, to mógłby zostać, to nie jest jakać chamska reklama. 16%VOL 22%VAT -- Odpowiedz Link
f.r.a.n.c Re: Bioterapia 21.02.05, 13:53 Tak, usunąłem ten post bo dla mnie kursy bioterapii to w 99% wyciąganie kasy, przyjmują każdego, zapominając o predyspozycjach, byleby uczestnik zapłacił. Wydaje mi się ze to nie miejsce na reklamowanie tego typu kursów.. dla mnie spam. Odpowiedz Link
f.r.a.n.c Re: Bioterapia 21.02.05, 13:57 Ale skoro Ty i uczestnicy forum nie widzicie w tym nic złego to zwracam honor i (mimo ciągłego sprzeciwu z mojej strony) przywracam post. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link
arecibo1 Re: Bioterapia 21.02.05, 17:22 "Firma "Radius" przeprowadzi kurs zawodowy w zawodzie bioenergoterapeuta, po zakoñczeniu którego mo¿na zdawaæ pañstwowy egzamin czeladniczy. Podstawa prawna: zezwolenie Kuratorum O¶wiaty w Katowicach Nr 392/94 Zawód "bioenergoterapia" jest wymieniony w rejestrze zawodów Min. Pracy i Polityki Socjalnej pod nr 5150101 Kurs odbêdzie siê w Elblagu na zasadzie zajêæ weekendowych. Bedzie sze¶æ zjazdów od kwietnia do wrze¶nia. Jeden "zjazd" kosztuje 300 z³. Dochodzi jeszcze koszt rozmowy kwalifikacyjnej 50 z³. Wymagane jest ¶rednie wykszta³cenie. Wyk³ady z medycyny bêd± na poziomie szko³y ¶redniej. Zapisy do koñca lutego. Tel. 55/642 78 88 w godz 9.00 do 17.00 lub kom. 602 440 457 do godz 20.00" To pewnie o to chodzi. Masz racje ze to szkodliwy spam. Odpowiedz Link
radiesteta1 Re: Bioterapia 21.02.05, 22:52 Coś mi się wydaje, że to jakaś lipa albo nie cała prawda. Żeby zdawać egzamin czeladniczy to trzeba spełnić kilka warunków: 1. Mieć zarejsetrowaną działalność gospodarczą w zakresie bioenergoterapii; 2. Mieć udokumentowane min. 3 lata praktyki zawodowej; 3. No i oczywiście posiadać odpowiedni zasób wiedzy. Która Izba Rzemieślnicza robi takie egzaminy i jaki Cech za tym stoi? Pozdr. Odpowiedz Link
arecibo1 Re: Bioterapia 21.02.05, 23:17 > Która Izba Rzemieślnicza robi takie egzaminy i jaki Cech za tym stoi? Nie mam pojecia :( Znalazlem to przypadkowo na grupie dotyczacej wegetarianizmu. To organizuje jakas firma. Pewnie robia cos takiego po calej Polsce (takie moje przypuszczenie). Jest wiecej niz jeden Cech Bioenergoterapeutow i wiecej niz jedna Izba? To dla mnie jasne ze jest wiele stowarzyszen, ale Izba i Cech? Odpowiedz Link
gandzia4 Gwoli wyjaśnienia 22.02.05, 14:55 Ten kurs będzie organizowany w Lublinie przez osobę zajmującą się między innymi reiki, jeśli będą chętni na niego. Nie znam się na tym poproszono mnie tylko o przekazanie info o tym. Znam tą osobę i nie chodzi tu o wyciągnięcie tylko kasy od ludzi. Żeby nikt mi nie zarzucił reklamowania czegoś na forum napisałam to w formie krótkiej informacji i podałam adres pod który należy pisać by się dowiedzieć więcej. Odpowiedz Link
very_martini Re: Gwoli wyjaśnienia 22.02.05, 19:40 No a my to właśnie jesteśmy bardzo skłonni traktować jako reklamę. Czy znasz już alveo??? Jeśli nie, to napisz! i tu następuje adres. Krótkie i treściwe, takie od razu ida do kosza. Frac zdecydował, Franc zostawił, a a myslę, że dobrze, że pojawiło się kilka krytycznch komentarzy, i to jeszcze od fachowca. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link