magdala555 09.02.06, 18:26 Czy Ktoś zna skuteczną metodę leczenia paradentozy? Może Ktoś z was stosował jakieś specyfiki? Bardzo proszę o opinię o nich. Pozdrawiam sympatyków tego fofum!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alawawa59 Re: paradentoza 10.02.06, 21:07 w mojej firmie znam osoby ktore wyleczyly sobie przez stosowanie pasty do zebow aloesowej + galaretka aloesowa jest to dluzszy czas leczenia ale ponoc skuteczny Odpowiedz Link
tatakazik Re: paradentoza 11.02.06, 11:00 Koenzym Q10 jako suplement pomaga w paradontozie. Odpowiedz Link
magdala555 Re: paradentoza 11.02.06, 13:30 Dziękuję bardzo za wypowiedzi ,naprawdę dziękuję za chęć pomocy .Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
magdala555 Re: paradentoza 17.02.06, 16:03 Do Alawawy. Nie zrozum mnie źle, nie mam zastrzeżeń do waszych produktów ale jedynie licjum i żeń szeń z lucerna uważam za trafione dobre i skuteczne produkty dla mojego organizmu. Towar napewno nie był podrobiony bo kupowałam u czołowej waszej dystrybutorki która zresztą jest sympatyczna osoba.Z zawodu jestem naturorerapeutką i wiem jak się stosuje środki wspomagające. preparaty aloesowe nie szczególnie toleruję.Nie bardzo radzę sobie z paradentozą . Chciałabym a zlikwidować na przekór stwierdzeniom o niwwyleczalności tej choroby.Rozpoczęłam ten temat licząc że ktoś moze ma doświadczenia z chińskim lekiem na paradentozę zwierającym galculus bovis i metronidazol. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 11.02.06, 15:32 widze ze sceptycznie podeszlas do tych wypowiedzi ale naprawde aloes dziala na bardzo wiele chorob, napisz skad jestes jesli z wawy to moge ci podeslac probki i wtedy sie zorientujesz sama nie mialam takiego problemu ale slyszalam ze naprawde pomogl, mojemu mezowi natomiast smarowalam galaretka nogi i rece na grzybice i wyleczylam mu, zawsze warto sprobowac Odpowiedz Link
katarzyna1952 alawawa59 11.02.06, 19:19 Moge się do Ciebie uśmiechnąć? też mam problem z paradontozą i jestem z w-wy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 12.02.06, 11:12 jak chcesz to napisz mozemy sie spotkac w siedzibie firmy i tam od razu mozna kupic probki Odpowiedz Link
magdala555 Re: paradentoza 12.02.06, 12:49 Alawawo! dziękuję że starasz się pomóc ale stosowałam galaretki i pasty aloesowe, niestety niewiele mi pomogły. Jest taka maść homeopatyczna Traumel homeopaci zalecają ja stosować z Engystolem działa nieco lepiej ale niestety to też nie to. Medycyna chińska zna podłoze powstawania teo schorzenia i stosuję dietę nie pozwalającą rozwijąć się paradentozie ale niestety objawy nie cofają się.Jest od pewnego czasu w obiegu chiński specyfik podobno likwidujący bakterie odpowiedzialne za chorobę. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w stosowaniu go? Odpowiedz Link
very_martini Re: paradentoza 13.02.06, 13:31 > Jest taka maść homeopatyczna Traumel homeopaci zalecają ja stosować z Engystole > m > działa nieco lepiej ale niestety to też nie to. E, to nie prawdziwi homeopaci chyba;) W homeopatii jest cały arsenał środków na problemy z dziąsłami, ale uważam, że objawowo nie ma tego co leczyć, tylko trzeba uderzyć do homeopaty. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
atocz Re: paradentoza 21.02.06, 19:24 do magdaleny555 Znalazlas moze ten specyfik polecany przez lekarzy naturalnej medycyny chińskiej? Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 13.02.06, 09:00 mozesz mi napisac jakiej firmy uzywalas tej pasty Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 14.02.06, 14:56 sa rozne aloesy o roznej zawartosci u mnie jest go ponad 60 % a w galaretce jescze wiecej, wiem ze inne firmy maja tylko ok.5-20 napisz jakiej firmy byly te preparaty tak z ciekawosci chce wiedziec dzieki Odpowiedz Link
ankin1 Re: paradentoza 16.02.06, 09:45 Na paradentozę wit.C naturalna ,wieksze dawki ok. 1000mg./ dzień Bardzo dobre efekty daje również Koenzym Q-10 + Pycnogenol . A tak wogóle to brak w Twoim organiźmie substancji odżywczych, powinnaś sie lepiej odżywiać,to wynik również braku Ca , D3, Mg ! Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 16.02.06, 19:43 a mozesz mi jeszcze odp. katarzynoooo jak dlugo uzywalas pasty i galaretki forever i w jaki sposob to robilas , i u kogo od nas kupilas dzieki za info to beda dla mnie cenne inform. Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 16.02.06, 19:45 sooooory magdala555 to do ciebie a nie do katarzyny od[isz prosze Odpowiedz Link
magdala555 Re: paradentoza 19.02.06, 14:18 Alawowo odpisałam Ci 14.02 "do Alawawy" Pozdrawiam, Cię serdecznie!! Nie chcę wydawać opinii waszym produktom to jedynie moje doświadczenia.Pasty uzywałam długo ponad rok i byłam zadowolona bo dziąsła nie krwawiły ale po zaprzestaniu uzywania waszej pasty po tygodniu krew pojawiła się ponownie. Galaretka jest skuteczna przy podrażnieniach skóry , goi ale nie likwiduje choroby.Jeszcze raz pozdrawiam!!Magdala555 Odpowiedz Link
alawawa59 Re: paradentoza 22.02.06, 23:16 przykro mi bo w firmie na zjazdach wiele rozmawiamy i wymieniamy zastosowania preparatow i slyszalam takie opinie jakie przedstawilam i to nie od jednej osoby Odpowiedz Link
manjaslowa Re: paradentoza 13.03.06, 20:46 gdy krwawią dziąsła i trwa paradontoza brakuje żelaza i wapnia! polecam biożelazo i biowapń tiens polecam bo jest skuteczne, a nie dlatego, że pracuję dla tej firmy, co także jest faktem więcej info mogę przesłać e-mailem /dla zainteresowanych: marves@op.pl/ Odpowiedz Link