13.12.06, 22:07
Spotkałam się ostatnio z szeroko reklamowanym aparatem - ponoć rewelacyjnym - MEDOLIGHT - leczenie światłem.
Kusi mnie bardzo zakup owego aparatu choć cena jest dość wysoka - 1280 zł.
Czy ktoś z Was może stosował ten aparat bądź ma jakieś doświadczenia z rewelacyjnym jego działaniem ? Bardzo proszę o informację :)

www.medolight.pro5.pl/medo1.html
Obserwuj wątek
    • monamik Re: Medolight 21.05.07, 12:01
      Witam ja mam lampę od ponad 8 miesiecy - jest to rewelacja. Odkrycie ostatniego wieku. Przyznam sie, ze stosuję ją codziennie i dzięki temu prawie wogóle nie choruję, a chorowałam bardzo dużo(bez antybiotyku się nie obeszło), teraz lekki katarek od czasu do czasu i koniec. Rewelacyjnie działa również przy oparzeniach, krwiakach, siniakach(sprawdziłam na sobie). Astmę leczy, alergie,bóle stawów,kończyn, głowy to przechodzą od ręki i mogłabym jeszcze wiele rzeczy wymieniać. Dodam, że uprawiam wspinaczkę wysokogórską i takie urazy dość często mi towarzyszą.Bioprom jest również mi znany, korzystałam z zabiegów w gabinetach lekarskich, lecz jest to duże i stacjonarne urządzenie. Medolight jest małych rozmiarów, co przyczynia się do możliwości korzystania w każdej sytuacji. Zmieści się spokojnie w damskiej torebce, zresztą to mała myszka do komputera(z wyglądu).Jak dla mnie to rewelacja, jeszcze raz podkreślę. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka