hardrockmasss 29.07.09, 15:35 P.trembaczowski-co o nim myslicie? www.trembaczowski.pl czy ktos juz korzystał z usług tego pana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.r.a.n.c Re: P.Trembaczowski -co myslicie? 29.07.09, 19:09 Nie mam wielu informacji o skuteczności jego terapii ponieważ nie spotkałem wielu ludzi mogących mi powiedziec o nim choć kilka słów. Kiedyś zajmował się w zasadzie bioenergoterapią, teraz jak widzę dorobił sobie kilka dyplomów (świece hopi, chiropraktyka, chirurgia fantomowa, pole elektromagnetyczne). Nie wiem, czy na dzień dzisiejszy jest bardziej znany przez reklamę czy przez efekty pracy? W galerii zdjęć uderzyło mnie po oczach jego stoisko na targach niezwykłości. Uważam że to desperacki krok dla kogoś, kto w tej branży spędził przeszło ćwierć wieku. Napisałaś natomiast w poprzednim poście że szukasz chiropraktyka. Skoro zastanawiasz się nad Pawłem Trębaczowskim to wnioskuję, że jestes ze Śląska. W tym samym miejscu co Pan Trembaczowski (Centrum Medycyny i Psychoterapii, Katowice, ul. Kościuszki 19) przyjmuje rewelacyjny chiropraktyk Eugeniusz Kulik. Osobiście wybrałbym Pana Kulika w przypadku terapii manualnych a pana Trembaczowskiego jako energoterapeutę. Odpowiedz Link
hardrockmasss Re: P.Trembaczowski -co myslicie? 30.07.09, 06:39 lasiwie to jestem z trojmiasta ale tu nikogo dobrego nie znam a Trembaczowski wydaje sie byc najlepaszy w polsce Odpowiedz Link
f.r.a.n.c Re: P.Trembaczowski -co myslicie? 30.07.09, 15:57 Myślę że pan Paweł Trembaczowski jest dobry, ale czy najlepszy? Na pewno jest najlepszy dla swoich wyleczonych pacjentów. Jesli znajdziesz się również w ich gronie (czego ci życzę) to będzie wasz wspólny sukces i powód do radości. Skoro jesteś tak bardzo przekonana do jego osoby to proponuję umówić się na wizytę. Myślę że twoja akceptacja i otwartość bardzo ułatwią leczenie a za jakiś czas napiszesz tu na forum, że jesteś kolejnym dowodem istnienia bioenergii. Mnie nikt nie musi przekonywać, ale jak widać odwiedzają nas również oponenci. Odpowiedz Link
alamorowa23 Re: P.Trembaczowski -co myslicie? 12.12.16, 20:18 Ja skorzystałam z usług tego bioenergoterapeuty i mogę potwierdzić jego niezaprzeczalną siłę terapeutyczną,zlikwidował u mnie skutecznie guzek na tarczycy i kamień nerkowy!!Poleciła mi go moja lekarka, która też korzystała z jego pomocy. Odpowiedz Link