Dodaj do ulubionych

prosba do hehe

14.01.04, 14:40
mam gorącą prośbę do kogoś kto od kilku dni wpisuje się na forum jako hehe o
zmianę nicka , ponieważ jak wiedzą to stali bywalcy forum hehe to ja.
Może to prowadzić do konfuzji forumowiczów, wiec usilnie prosze tą osobę:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9008308&a=10161823
o zmianę.

pzdr hehe
Obserwuj wątek
    • j_u Re: prosba do hehe 14.01.04, 15:41
      Ale my wiemy, ze to nie hehe, po stylu i gatunku i ciezkosci wypowiedzi ;)
    • summa Re: prosba do hehe 14.01.04, 16:36
      to i ten pewnie też?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=10158305&a=10163251
      cóż, taka jest cena popularności - doczekałeś się podszywacza :)
      • Gość: hehe Re: prosba do hehe IP: 80.75.160.* 15.01.04, 00:33
        jakiej popularnosci, jakiego podszywacza - nie mialem pojecia ze ktos juz uzywa
        tego nicka - zreszta nick jest tak banalny ze moze go uzywac 5 tysiecy ludzi...
        • j_u Re: prosba do hehe 15.01.04, 01:17
          Ale jakos do tej pory na tym forum uzywal go tylko hehe.
          Byl pierwszy i trudno. Rozumiem, ze to moze byc przypadek, i nie nalezy cie od
          razu posadzac o podszywanie sie, ale dobre wychowanie, a takze - jesli ci
          oczywiscie na niej zalezy - zachowanie dobrej opinii forumowiczow o twojej
          osobie nakazywalyby rezygnacje z tego nicka.
          • Gość: hehe Re: prosba do hehe IP: 80.75.160.* 15.01.04, 01:22
            Szczerze mowiac - mam to gdzies - hehe jest z Egiptu - wkrotce wyjezdzam do
            innego kraju i umrze on smiercia naturalna a narodzi sie ktos nowy.
    • anahella teraz juz wszystko jasne 14.01.04, 21:33
      bo przez chwile myslalam ze nam jakas wiedzma rzucila zly czar na naszego hehe.
      • Gość: hehe Re: teraz juz wszystko jasne IP: 80.75.160.* 15.01.04, 01:25
        No tak - forumowa sciemniaczka wysysajaca z glupawych panienek kase nie lubi
        kogos kto sie nabija z najpowazniejszej profesji swiata (astrologii).

Taki ktos musi byc pod wplywem zlych czarow - uwazajcie bo rzuci na was urok i
        sprawi ze palce poprzyklejaja sie wam do klawiszy!!! Powazna sprawa!
        • anahella Re: teraz juz wszystko jasne 16.01.04, 01:42
          Gość portalu: hehe napisał(a):

> No tak - forumowa sciemniaczka wysysajaca z glupawych panienek kase

Mozesz wskazac choc jedna osobe, ktora zaplacila mi za horoskop?

To o rzucaniu urokow to byl taki eufemizm. Widze jednak ze z Toba nie powinno
          sie rozmawiac eufemizmami, wiec powiem wprost: wystraszylam sie, ze hehe,
          ktorego znam po prostu stal sie chamem - z zabawnego forumowicza ciekawie
          kreujacego swoj wizerunek przeistoczyl sie w prostaka. Ciesze sie, ze tak nie
          jest. W zasadzie to ja glupia, powinnam sie byla domyslec. Mea culpa, wybacz
          prawdziwy hehe, ze takie mysli mi chodzily po glowie.
          • hehe.he Re: teraz juz wszystko jasne 16.01.04, 01:54
            hehe wybacza hehe:)
    • betty-bt Re: prosba do hehe 14.01.04, 23:31
      spoko... mysle, ze roznica rzuca sie w oczy. ja wiedzialam, ze to nie ty.
    • glonik Re: prosba do hehe 14.01.04, 23:37
      hehe, spokojnie.....jesteś trudny do podrobienia, ów ktos musiałby jeszcze
      dłuuuuuugo terminować. Pozdrawiam oryginał :)
    • hehe.he Re: prosba do hehe 15.01.04, 14:39
      original hehe dziekuje za poparcie prosby ze strony forumowiczek
      hehe:)
      a dla Pana(i) z Egiptu proponuję nick "faraon"- jest taki dystyngowany:)
      • astrit Re: prosba do hehe 15.01.04, 14:44
        No a ja sie zastanawiałam, czemu nagle z hehe.he zrobił sie taki burak... Teraz
        wszystko jasne... ;-)
        Podróbka... trzeba uważniej czytać nicki....
        • Gość: hehe Jest takie przyslowie... IP: 80.75.160.* 15.01.04, 14:58
          Wchodzisz miedzy wrony - krakaj tak jak one. Wiec widzisz by z wami porozmawiac
          musze udawac buraka... Wiem - przykre to i do mnie nie pasuje ale inaczej nie
          powinno sie robic.
          • glonik Re: Jest takie przyslowie... 15.01.04, 17:15
            Wyjątkowo łatwo to udawanie ci przychodzi...gładko, jak z natury. Nie męcz się,
            zostań sobą.
            • astrit Re: Jest takie przyslowie... 15.01.04, 17:30
              glonik napisała:

> Wyjątkowo łatwo to udawanie ci przychodzi...gładko, jak z natury. Nie męcz
              się,
              >
              > zostań sobą.

On jest sobą...
              • Gość: hehe Re: Jest takie przyslowie... IP: 80.75.160.* 16.01.04, 03:16
                oczywiscie lalunio ze jestem soba - zawsze! Ale tutaj udaje kogos odpowiedniego
                dla ciebie.
            • Gość: hehe Re: Jest takie przyslowie... IP: 80.75.160.* 16.01.04, 03:15
              jestem inteligentny i potrafie sobie wiele wyobrazic - jak widac w udawaniu
              jestem bardzo dobry
              • astrit Re: Jest takie przyslowie... 16.01.04, 13:54
                Gość portalu: hehe napisał(a):

> jestem inteligentny i potrafie sobie wiele wyobrazic - jak widac w udawaniu
                > jestem bardzo dobry

No, popatrz tylko, tak ci to udawanie dobrze wychodzi, że czytając twoje
                wypowiedzi w życiu nie domyśliłabym się, że jesteś inteligentny...
      • Gość: hehe Nie widze problemu IP: 80.75.160.* 15.01.04, 14:56
        Przeciez twoj nick wyraznie rozni sie od mojego - czyzby wiekszosc forumowiczek
        byla na tyle ograniczona, ze nie zauwazyla roznicy? Od dawna to podejrzewalem -
        teraz jestem tego pewien.
        • j_u Re: Nie widze problemu 15.01.04, 16:38
          Prawdziwy hehe, zanim sie zalogowal, rozniez podpisywal sie hehe, a i teraz,
          mimo ze nick ma nieco inny, nadal podpisuje sie hehe i wszyscy go tak tu
          nazywaja.
    • neverman Re: prosba do hehe 15.01.04, 15:34
      Bardzo przepraszam za wtret w jakze owocnej dyskusji.

Ktory hehe polemizowal wczoraj na Urodzie z niejakim Pieknisiem? Stary czy
      Faraon?
    • hehe.he Re: prosba do hehe 15.01.04, 16:30
      skoro zrozumiałeś wreszcie ze na forum gazeta hehe jest uzywany przez kogos
      innego to mogę cie zapytac dlaczego nie mozesz wreszcie zmienic go na inny?
      chyba nie jest to dla Ciebie takie trudne. Ponawiam wiec swoją prosbę jeszcze
      raz i powołując sie na netykietę PROSZĘ Cie o zmianę nicka. Czy mogę liczyć na
      to?
      pzdr hehe:)
      • byhanya Re: prosba do hehe 15.01.04, 18:09
        kazdy zauwazy ze twoj nick jest zastrzezony. kazdy inny gosc hehe to ktos inny
        niz Ty. prosta sprawa!
      • summa Re: prosba do hehe 15.01.04, 18:25
        niestety, hehe, wychodzi na to, że dla jasności sprawy czeka cię odtąd ta
        strraszszna procedura logowania... :((
        • hehe.he Re: prosba do hehe 15.01.04, 19:38
          ja wciąż mam nadzieję że jednak nie będzie to konieczne. W końcu jak się ładnie
          poprosi to wiele można osiągnąć. Być moze to zadziała i następnym razem
          zobaczymy nowy nick Pana z Egiptu
          hehe:)
          • Gość: laska popychacza Re: prosba do hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 01:57
            a czy stary hehe nie moze z goscinnoscia przyjac nowego forumowicza i zamiast
            wchodzic bez logowania jako hehe, wchodzic jako hehe.he ?
            • hehe.he Re: prosba do hehe 16.01.04, 02:36
              a moze zrozumiesz to ze ludzie juz mnie mylą z tym kims a to mile nie jest,
              szczegolnie ze ja nigdy nikogo nie obrazam a jemu sie zdarza.
              skoro sie tu pojawil niedawno to wedlug mnie po dowiedzeniu sie ze ktos tu
              uzywa juz tego nicka powinien sie z niego wycofac, bo np na forum auto moto
              widac do czego doprowadza zbieznosc nickow. vide:greenblack, qrenblack,
              greenblank itd.
              mam nadzieje ze on to zrozumie. dowiem sie juz pewnie dzisiaj
              • Gość: hehe Re: prosba do hehe IP: 80.75.160.* 16.01.04, 03:18
                musisz byc cierpliwy - to tylko jeszcze kilka dni - dla pocieszenia dodam, ze
                ja tez tu sie mecze.
                • glonik Re: prosba do hehe 16.01.04, 03:32
                  To nie jest pocieszenie, to brzmi jak groźba. Może te kilka dni spędzisz w
                  postaci bardziej dla siebie odpowiedniej, czyli nieudanej aborcji?
                • Gość: hehe Re: prosba do hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 10:24
                  a nie mógłbyś sie męczyć pod innym nickiem?
                  • Gość: bleble do "prawdziwego" hehe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 11:10
                    Stary, wyluzuj, każdy widzi kto jest kto jak chce, a takimi prośbami tylko się
                    osłabiasz, właśnie dlatego zaraz będzie tysiąc nielogowanych hehe i podróbek
                    logowanych, taki urok otwartych forów, zdystansuj się trochę bo wg mnie
                    wychodzisz za przeproszeniem na głupka i tylko się podtsawiasz pod jeszcze
                    częstsze "kopiowanie" Forum to jest miejsce do budowania własnego wizerunku
                    czy jak???? hehe...
              • betty-bt jak widzisz- on nie rozumie 16.01.04, 14:15
                po co sie denerwowac bezczelnym typkiem? znajdzie jeszcze ze sto argumentow na
                podwazenie podstawy twojej prosby, bedzie sie tarzal w swoich racjach, a i tak
                nie zrezygnuje.
                wypnij sie i loguj za kazdym razem.
                • hehe.he Re: jak widzisz- on nie rozumie 16.01.04, 15:05
                  macie racje odpuszczam go sobie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka