Dodaj do ulubionych

konkursy fotograficzne

IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.10, 01:49
hej,
nie znacie może jakiś aktualnych konkursów fotograficznych- szukam i szukam i
żaden mi nie odpowiada tematycznie albo już jest skończony. wiecie coś o
aktualnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: fotoagrafka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 18:07
      a przygladalas sie google, przeciez on zna bardzo wiele tego typu ogloszen

jaka Cie interesuje tematyka? jaka ranga konkursu, czy chcesz brac udzial w czym
      tylko znajdziesz ?

co lubisz, kino, ksiazki, podroze, seriale?

pozdr
      • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 00:50
        pisałam przecież, że szukam...
        tematyki nie potrafię skonkretyzować. trudno mi połączyć kino czy ksiązki z
        tematem przewodnim jakiegoś konkursu...
        • Gość: hulahop Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:55
          wg mnie to latwo, lubisz zwierzeta, masz psa, czyli konkursy moj pupil to dla
          Ciebie, przygody i podroze to raczej NG, a cala reszta to bierzesz udzial we
          wszystkim, dosc dobre oferty ma digart a z tego co widzialam to ten konkurs o
          Majce co tu omawia sie to tez ma patronat digart'u
          • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:24
            tak. tematyka książek czy filmów to już konkursom bliżej. bo samo czytanie
            książek jako temat konkursu to już słabo...
            digart- nie wiedziałam, że jest aż tak popularny...
    • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 10:30
      ja proponuje fajny konkurs, na pewno spodoba sie dziewczynom, ale moze i panom:>
      <br />
      www.majka.tvn.pl/konkurs<br />
      konkurencja jest juz dosc spora, a niektore zdjecia bardzo dobre
      www.plejada.pl/6,konkurs_majka.html
      • Gość: fotoagrafka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.10, 16:23
        Gość portalu: strawberry napisał(a):

> ja proponuje fajny konkurs, na pewno spodoba sie dziewczynom, ale moze i panom:
        > >
        > <br />
        > www.majka.tvn.pl/konkurs<br />
        > konkurencja jest juz dosc spora, a niektore zdjecia bardzo dobre
        > www.plejada.pl/6,konkurs_majka.html

o takim konkursie to nawet ja nie slyszlaam, myslalam bardziej zeby mu polecic
        jakis digart albo portale internetowe,
        ale jak ktos lubi seriale i dobrze sie czuje w takich ogolnych tematykach, to
        napewno fajna dl aniego opcja
        sama uczestniczysz w tym?
        • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 12:01

sama niestety nie, ale widzialam reklame na tvnie i nawet poinformowalam o tym
          nim kolezanki, ktore wziely udzial;)
          widzialas nagrody?:>
        • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 00:51
          jakiemu "mu" ty ignorantko phi... to mój wątek i poszukuje sobie konkursu
          kobiecego... !
      • fancycat Re: konkursy fotograficzne 07.02.10, 23:22
        Moje zdjecia to totalna amatorszczyzna przy tych :-( chyba nie mam co brac
        udzialu bo na pewno nie wygram :(
        • Gość: str Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 13:00

musisz sprobowac bo ztakim podejscie trudno, zeby cos sie udalo:)
          • fancycat Re: konkursy fotograficzne 08.02.10, 13:56
            No wiem, ale rozumiesz ciezko jest sie przelamac :D bo np. zobacz:
            www.plejada.pl/5,147115,aga-gaj,konkurs_majka.html super zdjecie
            • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 00:53
              no dobra dziewuchy. ten konkurs jest w miare fajny. co prawda nie wiem jeszcze
              co może być na moim zdjęciu "świat oczami majki"... ale to pozostawia pole do
              popisu więc będę się starać zrobić lub wyszukać odpowiednie zdjęcie...
            • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 17:28
              faktycznie jest sporo fajnych zdjec i chyba na prawde profesjonalnych jak na
              moje oko, ale probowac trzeba;)
              • fancycat Re: konkursy fotograficzne 09.02.10, 20:36
                Jakas motywacja? :D Bo zimno i sie troche nie chce z domu wychodzic.. ale z
                drugiej strony nagrody fajne ^^ chyba sie przelamie jutro :D
                • Gość: hulahop Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:52
                  z drugiej strony zobacz to
                  www.plejada.pl/5,146875,anna-nocula,konkurs_majka.html
                  to zwykle zdjecie nieba, tylko chmury i przekrzywiony kadr, nic specjalnego,
                  prawda? a jednak jest w pierwszej 10 !!
                  dobra motywacja?
                • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:28
                  zastanów się czy majka też by tak pomyślała, że skoro zimno to nie wychodzę...
                  szukaj inspiracji w domu...:>
              • Gość: hulahop Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:58
                niektorym do profesjonalizmu brakuje tyle samo co mnie do bycia zawodowym
                fotografem :)
                ale brawo dla tych co nie maja oporów, i sie nie boja, trzeba walczyc o swoje,
                powodzenia dla uczestnikow, pozdrawiam
                • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 23:10
                  nagrody sa faktycznie niezle, miec wlasny wernisaz, dla wielu marzenie.
                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:35
                    ale to jest chyba wspólny wernisaż z resztą uczestników?
                    • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 14:54
                      wydaje mi sie, ze wernisaz dla laureatow.
                      ale mozna wygrac jeszcze sprzet, nagrdoy na prawde sa warte zachodu.
                      • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 23:58
                        no ale to co. pierwsza 10 uczestników ma dosłać jeszcze np. po 10 zdjęć na
                        wernisaż? i każdy będzie miał osobną wystawę?
                      • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 23:59
                        a jeśli wygra jakiś amator, który zrobił jedno doskonałe zdjęcie?
                        wydaje mi się, że jednak wspólny wernisaż
                        • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 22:55
                          raczej wspolny bo ten wersnisaz bedzie chyba dotyczyl tych zdjec, ktore wziely
                          udzial w tym konkursie.
                          chyba, ze ktos ma inne informacje?
                          • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 23:54
                            wystawa w multikinach...?
                            • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 17.02.10, 01:20
                              z tego co ja zrozumialem to wernisaz ma byc wspolny, tzn chyba beda to te prace
                              z pierwszej 100 rankingowej, bo raczej nie wszystki z konkursu bo juz teraz jest
                              ich ponad 2500, a jeszcze ponad tydzien mozna zamiesszczac swoje prace, a z
                              drugiej strony wernisaz na finalowe 10 zdjec to lekko za malo
                      • fancycat Re: konkursy fotograficzne 12.02.10, 12:02
                        Gość portalu: strawberry napisał(a):

> wydaje mi sie, ze wernisaz dla laureatow.
                        > ale mozna wygrac jeszcze sprzet, nagrdoy na prawde sa warte zachodu.
                        nom pienadze naprawde fajne, ale juz widze, ze ktos inny je dostanie :D
              • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:26
                konkurencji się nie boję- wszystkie zdjęcia konkursowe są inspiracją.
                bardzo się zdziwiłam jak przeglądając zdjęcia natknęłam się na zdjęcie, które
                praktycznie oddawało w całości mój pomysł! zanim zrobiłam moje zdjęcie!
                • fancycat Re: konkursy fotograficzne 12.02.10, 12:04
                  A widzisz, dobre pomysly szybko sie rozchodza :D A tak serio, to jest naprawde
                  duzo zdjec i jak przegladalam to niektore pomysly tez przypominaly te, o ktorych
                  myslalam. :-(
                  • Gość: Rozi Re: konkursy fotograficzne IP: *.147.5.0.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.10, 19:16
                    bylo szybciej robic zdjecia a nie na ostatnia chwile :D lenienie sie nie oplaca
                    jak widac :))
                    • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 23:56
                      lenistwo...
                      jak to uwiecznić na fotce,
                      hm...
                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 23:55
                    ale ja nawet nikomu nie powiedziałam, że miałam taki pomysł!
                    wrrr
                    mam nadzieję, że chociaż wejdzie do 100 to zdjęcie...
                    • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 21:48
                      to daj znac jak ci poszlo:)
                      konkurencja jest spora, ale jeszcze nic nie wiadomo;)
                      • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.10, 00:35
                        narazie mieszcze sie w pierwszej 300 ;) dam znac
                        • fancycat Re: konkursy fotograficzne 14.02.10, 21:18
                          no to telefon do rodziny i znajomych i jazda :D
                          • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.10, 12:33
                            staram się pokonać wszystkich tylko sztuką nie liczbą znajomych ;)
                      • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 15.02.10, 01:30
                        www.plejada.pl/5,145885,kamila-perlikiewicz,konkurs_majka.html
                        to dziecko placze czy sie smieje?
                        bo kolorystyka i ta woda, to mnie chyba przeraża troche
                        • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 17:03
                          "Gość: hikeee
                          www.plejada.pl/5,145885,kamila-perlikiewicz,konkurs_majka.html
                          to dziecko placze czy sie smieje?
                          bo kolorystyka i ta woda, to mnie chyba przeraża troche"

jak mysle, ze zdecydowanie jest radosne:)
                    • fancycat Re: konkursy fotograficzne 14.02.10, 21:20
                      Gość portalu: gutenka napisał(a):

> ale ja nawet nikomu nie powiedziałam, że miałam taki pomysł!
                      > wrrr

ktos czyta w twoich myslach, na 100% :p
                      • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.10, 12:35
                        cóż- to niech się lepiej naczyta bo mam sporo do powiedzenia- namyślenia :) a
                        moje zdjęcie i tak jest lepsze
                        • fancycat Re: konkursy fotograficzne 16.02.10, 20:10
                          a no zobaczymy, niedlugo beda wyniki :D
                          • Gość: Eliza Re: konkursy fotograficzne IP: *.147.36.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.10, 22:50
                            A ja cos slyszalam, ze termin sie zmienil niby, kolezanka mi dzisiaj mowila
                            • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 17.02.10, 01:06
                              jak to nie wiele trzeba zeby sie dowiedziec, wystarczy wejsc na ta strone www i
                              przeczytac

tak, zmienil sie termin, tzn w pewnym sensie, do 25lutego jest mozliwe
                              wystawianie fotek, a potem jeszcze do 11marca bedzie glosowanie, ale juz nikt
                              nie doda swojego zdjecia wiecej

to jedyna zmiana
                              • Gość: Eliza Re: konkursy fotograficzne IP: *.146.216.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 09:17
                                hmmm, no to w sumie to ma sens, bo jak ktos wrzucic zdjecie w ostatni dzien, to
                                tysiaca glosow raczej nie zbierze tak od razu. Tylko, ze kurcze.. trzeba wiecej
                                czekac na ogloszenie wynikow :(
                              • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 16:41
                                dzieki temu bardzo wyrownaja sie szanse pomiedzy zdjeciami, ktore juz od dawna
                                zbieraja glosy a tymi nowymi, nawet wrzuconymi w ostatnim dniu, a te kilka dni
                                dluzej kazdy poczeka na wyniki skoro szanse sie zwiekszaja:)
                                • Gość: alana Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 18:35
                                  dobrze, ze przedluzyli czas na glosowanie, ludzie dlugo czekali na zamieszczenie
                                  zdjecia, nikt chyba nie spodziewal sie, az takiego zainteresowania.
                                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.10, 20:18
                                    właśnie ostatnio mało zdjęć było dodawanych. to pewnie ludzie byli zrezygnowani,
                                    że nie zdążą dostać się do finału. teraz przynajmniej wszyscy mają różne szanse
                                    • fancycat Re: konkursy fotograficzne 18.02.10, 22:18
                                      chyba chcialas powiedziec, ze maja "równe szanse" :D bo rozne to nie jest
                                      niesprawiedliwsza opcja. :) Wiesz, odnosnie tej mniejszej ilosci wrzucania
                                      nowych zdjec - wszyscy zainteresowani nie robili tego na ostatnia chwile. Jak
                                      sie bierze udzial w konkursie to lenistwo nie jest wskazane. :)
                                      • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.10, 15:57
                                        tutaj moze nie chodzic wcale o lenistwo, niektorzy mogli sie pozniej o konkursie
                                        dowiedziec. chociaz wszystko bylo dosc dobrze rozreklamowane:)
                                        mysle, ze te nagrody przyciagnely duzo osob.
                                        • fancycat Re: konkursy fotograficzne 26.02.10, 19:23
                                          No roznie to bywa, niektorzy przypadkiem sie dowiedzieli, inny nie sledza tego
                                          co sie w TV dzieje itd. A co myslicie o tej fotce
                                          www.plejada.pl/5,156775,agnieszka%20-kacala,konkurs_majka.html jest dosc
                                          nowa, ale nawet daje rade. Fajniejsza niz biedronki i pszczoly na kwiatkach
                                          • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.02.10, 10:36
                                            bardzo dobre zdjecie, a ma tak malo glosow!!
                                            http://www.plejada.pl/5,156989,kasia-woznica,konkurs_majka.html<br />
                                            to zdjecie ma cos w sobie wesolego i ja tu widze mocne anwiazanie do tematu.
                                            • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 01.03.10, 23:42
                                              jest wiele naprawde fajnych zdjec, ktore sa juz np na 200nym miejscu, i nie
                                              wiele brakuej im do kwalifikacji, wlasnie tylko tych paru glosow
                                              mnie sie widzi w finale np
                                              www.plejada.pl/5,156495,karolina-skalska,konkurs_majka.html
                                              jest extra nie, ? :)
                                      • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 01.03.10, 21:36
                                        i jak tam wasi faworyci? moi całkiem nieźle stoją. część zdjęć, kóte mi się
                                        pododba żwawo podąża w stronę setki :)
                                        • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 01.03.10, 23:53
                                          powiem wam ze wiele z tych zdjec za pozno zostalo wystawionych, i nie maja juz
                                          szans na rywalizacje, choc moga byc swietne, i glosowanie przedluzno, ale juz
                                          malo czasu, szkoda, bo np 460.
                                          www.plejada.pl/5,151434,seweryn-kwasniewski,konkurs_majka.html albo 1001
                                          www.plejada.pl/5,153464,barbara-terka,konkurs_majka.html

pozdr
                                          • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.10, 17:38
                                            mi sie spodobalo to zdjecie:
                                            http://www.plejada.pl/5,153720,adrian-blachut,konkurs_majka.html<br />
                                            jak dla mnie super
                                            • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 04.03.10, 23:59
                                              www.plejada.pl/5,154499,piotr-brenk,konkurs_majka.html
                                              niezła furka , nie? :) a jakie ma felgi, naprawde szacunek za wlozoną pracę w auto
                                              i zdjecie tez ok
                                              • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.10, 20:52
                                                autko piękne. ale zdjęcie fatalne, tragiczne i porażkowe. można to było zrobić o
                                                wiele lepiej.
                                                już lepsze to: www.plejada.pl/5,156554,paulina-trawinska,konkurs_majka.html
                                                :)
                                                • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.10, 14:28
                                                  zdjecie faktycznie srednie,
                                                  ale ten zwierzak nie lepszy;p
                                                  • fancycat Re: konkursy fotograficzne 08.03.10, 21:18
                                                    To jest kon? Czy krowa? bo szczerze mowiac nie wiem.. Niby kon, ale tak jakos
                                                    dziwnie to wyglada. I przede wszystkim co ma kon(?) do swiata Majki?
                                                  • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 09.03.10, 00:52
                                                    powiem wam ze to www.plejada.pl/5,153092,mateusz-detmer,konkurs_majka.html
                                                    rzyciagnelo moja uwage, jako miniaturka, choc nie lubie rozowego
                                                    ale dzieciakowi mozna pozazdroscic ... towarzystwa
                                                    ale jak przewinąłem zdj w dół i oczom moim ukazala sie reklama to sorry ale to
                                                    lekkie chamstwo wiec kolo u mnie jest skreslony
                                                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:13
                                                    zdjęcie jest fatalne. wątpię żeby ktokolwiek go tam odwiedził na ms. bez sensu i
                                                    za różowo- co to za facet w różowym...
                                                  • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.10, 19:49
                                                    "Autor: Gość: hikeee
                                                    powiem wam ze to www.plejada.pl/5,153092,mateusz-detmer,konkurs_majka.html
                                                    rzyciagnelo moja uwage, jako miniaturka, choc nie lubie rozowego
                                                    ale dzieciakowi mozna pozazdroscic ... towarzystwa
                                                    ale jak przewinąłem zdj w dół i oczom moim ukazala sie reklama to sorry ale to
                                                    lekkie chamstwo wiec kolo u mnie jest skreslony "

nie no daj spokoj, masakra, przeciez te dziewczyny to maja po 15 lat.
                                                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:11
                                                    krowa.
                                                    krowa daje mleko, z mleka jest śmietanka a majka pije kawę ze śmietanką :)
                                                    a co ma słoneczna łąka z parą kochanków do majki?
                                                  • Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.10, 19:52
                                                    "Autor: Gość: gutenka
                                                    krowa.
                                                    krowa daje mleko, z mleka jest śmietanka a majka pije kawę ze śmietanką smile
                                                    a co ma słoneczna łąka z parą kochanków do majki? "

szeroka interpretacja, a laka- Majka jest zakochana wiec pewnie marzy o takich
                                                    chwilach na lace;p
                                                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:10
                                                    a co myślisz o zdjęciach dzieci? bardzo dużo ich w konkursie. wszystkie są
                                                    jakieś takie ładne ale w pierwszej 10 jest to nie najlepsze moim zdaniem
                                          • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.10, 20:50
                                            to nie jest tak. nie ma ograniczonej liczby głosów dziennych. jeśli osoby
                                            biorące udział w konkursie się dobrze zakręcą to i w jeden dzień można dojść do
                                            pierwszej setki.
                                        • fancycat Re: konkursy fotograficzne 02.03.10, 18:46

> i jak tam wasi faworyci? moi całkiem nieźle stoją. część zdjęć, kóte mi się
                                          > pododba żwawo podąża w stronę setki :)

A roznie niestety. Troche sie staralam pokazac moje ulubione zdjecia znajomym,
                                          tez troche pogadalam o nich, nie obyla sie bez zgrzytow, ale ciezko tak samej
                                          pomoc. Troche glosow zebralam, ale ogolnie to jak zdjecie jest naprawde dobre to
                                          jest wysoko, wyjatkami sa slabe foty, ale dobrze rozreklamowane
                                          • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.10, 20:54
                                            na szczęście, znaczy ku sprawiedliwości nawet jak słabe a dobrze rozreklamowane
                                            to nic nie osiągnie w drugim etapie gdzie jury decyduje. ten konkurs jest jednym
                                            ze sprawiedliwszych tak na dobrą sprawę.
                                            • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 09.03.10, 00:54
                                              bede propagowal do konca to zdjecie
                                              www.plejada.pl/5,154506,monika-mlodawska,konkurs_majka.html
                                              jak dla mnie jest jednym z ladniejszych w konkursie, ale daleko poza medalowa setką

szkoda

moze gdyby system glosowania byl procentowy a nie sumowy mialo by sznase
                                              • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:15
                                                nie % a średnia ocen.
                                                np. od 100głosów jesteś w konkursie wcześniej w poczekalni. a potem liczą wg
                                                średniej głosów z ocena od 1 do 5
                                                tak by mogło być
                                              • fancycat Re: konkursy fotograficzne 10.03.10, 22:59
                                                Gość portalu: hikeee napisał(a):

> bede propagowal do konca to zdjecie
                                                > www.plejada.pl/5,154506,monika-mlodawska,konkurs_majka.html
                                                > jak dla mnie jest jednym z ladniejszych w konkursie, ale daleko poza medalowa s
                                                > etką
                                                >
                                                > szkoda
                                                Zdjecie nr 100 ma jakos 900 glosow a to ma 770.. jakby dobrze zebrac znajomych
                                                to jest szansa to nadrobic, bo zdjecie naprawde fajne, a nie jakies sowy na
                                                miejscu 108 czy jakos tak :X
                                                • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 11.03.10, 01:32
                                                  a widziales ze pierwsze ma cos ponad 8000 glosow, masakryczna przepasc jest na
                                                  rozpietosci 100zdjec

a widziales wielkie oko...slonia, bacznie patrzace na Ciebie
                                                  www.plejada.pl/5,156342,mariusz-skrzypczynski,konkurs_majka.html
                                                  niezle sie usmialem :)
                                                  • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.10, 20:54
                                                    maskaryczna to jest ocena mojego zdjęcia chlip chlip :(
                                                    może w innym konkursie kiedyś mi się uda :]
                                                • Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.10, 20:53
                                                  już po jabłkach. konkurs się skończył. teraz to już tylko jury będzie decydowało
                                                  co ma wygrać -mama nadzieję, że sprawiedliwie
                    • Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 15.02.10, 01:26
                      myslisz ze mialbys szanse na pierwsza 10, jesli wszedlbys do finalu z 99 miejsca,
                      mysle ze ciezko bedzie, calosc raczej sie rozegra miedzy pierwsza 25
                      takie jest moje zdanie
      • Gość: hikeeec Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 15.02.10, 01:28
        co w ogole myslicie o zdjeciach tam zamieszczonych?
        mnie sie najbardziej podoba
        www.plejada.pl/5,150820,joanna-kupniewska,konkurs_majka.html
        www.plejada.pl/5,145862,anna-pfeiffer,konkurs_majka.html

co sadzicie?
        • fancycat Re: konkursy fotograficzne 16.02.10, 20:08
          Pedzel na twarzy pasuje do tematu i ale jest slabsza fota, a laska przy grobie
          nie pasuje do tematu, ale za to swietne zdjecie :-P
    • panirewolucja Re: konkursy fotograficzne 12.03.10, 19:55

> hej,
      > nie znacie może jakiś aktualnych konkursów fotograficznych- szukam i szukam i
      > żaden mi nie odpowiada tematycznie albo już jest skończony. wiecie coś o
      > aktualnych?

Ja ostatnio trafiłam na taki konkurs okazyjni.pl/kupon-885_Wygraj+podr%C3%B3%
      C5%BC+do+Chin.htm można wygrać wycieczkę do Chin! żałuję, że sama nie potrafię
      fotografować:(
    • Gość: gość Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:44
      Pomyśl sobie że możesz wygrać 3000 zł na wakacje jako voucher i pojechać gdzieś
      i tam porobić bardzo ładne zdjęcia. Nic prostszego tak naprawdę. Wystarczy
      odpowiedzieć na dwa pytania. Więcej na :
      Wakacyjny konkurs
    • Gość: gość Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 10:33
      Weź może zamiast tego udział w konkursie na www.energa.pl/konkurs gdzie do
      wygrania jest dziesięć wakacyjnych voucherów o wartości 3000 zł każdy. Wygranie
      takiego vouchera pozwoli Ci na wyjazd gdzieś w ciekawe miejsce a tam to dopiero
      będziesz miała okazję do zrobienia fotek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka