Gość: gutenka IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.10, 01:49 hej, nie znacie może jakiś aktualnych konkursów fotograficznych- szukam i szukam i żaden mi nie odpowiada tematycznie albo już jest skończony. wiecie coś o aktualnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fotoagrafka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 18:07 a przygladalas sie google, przeciez on zna bardzo wiele tego typu ogloszen jaka Cie interesuje tematyka? jaka ranga konkursu, czy chcesz brac udzial w czym tylko znajdziesz ? co lubisz, kino, ksiazki, podroze, seriale? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 00:50 pisałam przecież, że szukam... tematyki nie potrafię skonkretyzować. trudno mi połączyć kino czy ksiązki z tematem przewodnim jakiegoś konkursu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulahop Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:55 wg mnie to latwo, lubisz zwierzeta, masz psa, czyli konkursy moj pupil to dla Ciebie, przygody i podroze to raczej NG, a cala reszta to bierzesz udzial we wszystkim, dosc dobre oferty ma digart a z tego co widzialam to ten konkurs o Majce co tu omawia sie to tez ma patronat digart'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:24 tak. tematyka książek czy filmów to już konkursom bliżej. bo samo czytanie książek jako temat konkursu to już słabo... digart- nie wiedziałam, że jest aż tak popularny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 10:30 ja proponuje fajny konkurs, na pewno spodoba sie dziewczynom, ale moze i panom:> <br /> www.majka.tvn.pl/konkurs<br /> konkurencja jest juz dosc spora, a niektore zdjecia bardzo dobre www.plejada.pl/6,konkurs_majka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoagrafka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.10, 16:23 Gość portalu: strawberry napisał(a): > ja proponuje fajny konkurs, na pewno spodoba sie dziewczynom, ale moze i panom: > > > <br /> > www.majka.tvn.pl/konkurs<br /> > konkurencja jest juz dosc spora, a niektore zdjecia bardzo dobre > www.plejada.pl/6,konkurs_majka.html o takim konkursie to nawet ja nie slyszlaam, myslalam bardziej zeby mu polecic jakis digart albo portale internetowe, ale jak ktos lubi seriale i dobrze sie czuje w takich ogolnych tematykach, to napewno fajna dl aniego opcja sama uczestniczysz w tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 12:01 sama niestety nie, ale widzialam reklame na tvnie i nawet poinformowalam o tym nim kolezanki, ktore wziely udzial;) widzialas nagrody?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 00:51 jakiemu "mu" ty ignorantko phi... to mój wątek i poszukuje sobie konkursu kobiecego... ! Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 07.02.10, 23:22 Moje zdjecia to totalna amatorszczyzna przy tych :-( chyba nie mam co brac udzialu bo na pewno nie wygram :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.02.10, 13:00 musisz sprobowac bo ztakim podejscie trudno, zeby cos sie udalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 08.02.10, 13:56 No wiem, ale rozumiesz ciezko jest sie przelamac :D bo np. zobacz: www.plejada.pl/5,147115,aga-gaj,konkurs_majka.html super zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 00:53 no dobra dziewuchy. ten konkurs jest w miare fajny. co prawda nie wiem jeszcze co może być na moim zdjęciu "świat oczami majki"... ale to pozostawia pole do popisu więc będę się starać zrobić lub wyszukać odpowiednie zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.10, 17:28 faktycznie jest sporo fajnych zdjec i chyba na prawde profesjonalnych jak na moje oko, ale probowac trzeba;) Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 09.02.10, 20:36 Jakas motywacja? :D Bo zimno i sie troche nie chce z domu wychodzic.. ale z drugiej strony nagrody fajne ^^ chyba sie przelamie jutro :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulahop Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:52 z drugiej strony zobacz to www.plejada.pl/5,146875,anna-nocula,konkurs_majka.html to zwykle zdjecie nieba, tylko chmury i przekrzywiony kadr, nic specjalnego, prawda? a jednak jest w pierwszej 10 !! dobra motywacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:28 zastanów się czy majka też by tak pomyślała, że skoro zimno to nie wychodzę... szukaj inspiracji w domu...:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulahop Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 08:58 niektorym do profesjonalizmu brakuje tyle samo co mnie do bycia zawodowym fotografem :) ale brawo dla tych co nie maja oporów, i sie nie boja, trzeba walczyc o swoje, powodzenia dla uczestnikow, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.10, 23:10 nagrody sa faktycznie niezle, miec wlasny wernisaz, dla wielu marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:35 ale to jest chyba wspólny wernisaż z resztą uczestników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 14:54 wydaje mi sie, ze wernisaz dla laureatow. ale mozna wygrac jeszcze sprzet, nagrdoy na prawde sa warte zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 23:58 no ale to co. pierwsza 10 uczestników ma dosłać jeszcze np. po 10 zdjęć na wernisaż? i każdy będzie miał osobną wystawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 23:59 a jeśli wygra jakiś amator, który zrobił jedno doskonałe zdjęcie? wydaje mi się, że jednak wspólny wernisaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 22:55 raczej wspolny bo ten wersnisaz bedzie chyba dotyczyl tych zdjec, ktore wziely udzial w tym konkursie. chyba, ze ktos ma inne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 23:54 wystawa w multikinach...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 17.02.10, 01:20 z tego co ja zrozumialem to wernisaz ma byc wspolny, tzn chyba beda to te prace z pierwszej 100 rankingowej, bo raczej nie wszystki z konkursu bo juz teraz jest ich ponad 2500, a jeszcze ponad tydzien mozna zamiesszczac swoje prace, a z drugiej strony wernisaz na finalowe 10 zdjec to lekko za malo Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 12.02.10, 12:02 Gość portalu: strawberry napisał(a): > wydaje mi sie, ze wernisaz dla laureatow. > ale mozna wygrac jeszcze sprzet, nagrdoy na prawde sa warte zachodu. nom pienadze naprawde fajne, ale juz widze, ze ktos inny je dostanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 01:26 konkurencji się nie boję- wszystkie zdjęcia konkursowe są inspiracją. bardzo się zdziwiłam jak przeglądając zdjęcia natknęłam się na zdjęcie, które praktycznie oddawało w całości mój pomysł! zanim zrobiłam moje zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 12.02.10, 12:04 A widzisz, dobre pomysly szybko sie rozchodza :D A tak serio, to jest naprawde duzo zdjec i jak przegladalam to niektore pomysly tez przypominaly te, o ktorych myslalam. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozi Re: konkursy fotograficzne IP: *.147.5.0.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.10, 19:16 bylo szybciej robic zdjecia a nie na ostatnia chwile :D lenienie sie nie oplaca jak widac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 23:56 lenistwo... jak to uwiecznić na fotce, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 23:55 ale ja nawet nikomu nie powiedziałam, że miałam taki pomysł! wrrr mam nadzieję, że chociaż wejdzie do 100 to zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 21:48 to daj znac jak ci poszlo:) konkurencja jest spora, ale jeszcze nic nie wiadomo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.10, 00:35 narazie mieszcze sie w pierwszej 300 ;) dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 14.02.10, 21:18 no to telefon do rodziny i znajomych i jazda :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.10, 12:33 staram się pokonać wszystkich tylko sztuką nie liczbą znajomych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 15.02.10, 01:30 www.plejada.pl/5,145885,kamila-perlikiewicz,konkurs_majka.html to dziecko placze czy sie smieje? bo kolorystyka i ta woda, to mnie chyba przeraża troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 17:03 "Gość: hikeee www.plejada.pl/5,145885,kamila-perlikiewicz,konkurs_majka.html to dziecko placze czy sie smieje? bo kolorystyka i ta woda, to mnie chyba przeraża troche" jak mysle, ze zdecydowanie jest radosne:) Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 14.02.10, 21:20 Gość portalu: gutenka napisał(a): > ale ja nawet nikomu nie powiedziałam, że miałam taki pomysł! > wrrr ktos czyta w twoich myslach, na 100% :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.10, 12:35 cóż- to niech się lepiej naczyta bo mam sporo do powiedzenia- namyślenia :) a moje zdjęcie i tak jest lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 16.02.10, 20:10 a no zobaczymy, niedlugo beda wyniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: konkursy fotograficzne IP: *.147.36.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.10, 22:50 A ja cos slyszalam, ze termin sie zmienil niby, kolezanka mi dzisiaj mowila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 17.02.10, 01:06 jak to nie wiele trzeba zeby sie dowiedziec, wystarczy wejsc na ta strone www i przeczytac tak, zmienil sie termin, tzn w pewnym sensie, do 25lutego jest mozliwe wystawianie fotek, a potem jeszcze do 11marca bedzie glosowanie, ale juz nikt nie doda swojego zdjecia wiecej to jedyna zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: konkursy fotograficzne IP: *.146.216.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.10, 09:17 hmmm, no to w sumie to ma sens, bo jak ktos wrzucic zdjecie w ostatni dzien, to tysiaca glosow raczej nie zbierze tak od razu. Tylko, ze kurcze.. trzeba wiecej czekac na ogloszenie wynikow :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.10, 16:41 dzieki temu bardzo wyrownaja sie szanse pomiedzy zdjeciami, ktore juz od dawna zbieraja glosy a tymi nowymi, nawet wrzuconymi w ostatnim dniu, a te kilka dni dluzej kazdy poczeka na wyniki skoro szanse sie zwiekszaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alana Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.10, 18:35 dobrze, ze przedluzyli czas na glosowanie, ludzie dlugo czekali na zamieszczenie zdjecia, nikt chyba nie spodziewal sie, az takiego zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.10, 20:18 właśnie ostatnio mało zdjęć było dodawanych. to pewnie ludzie byli zrezygnowani, że nie zdążą dostać się do finału. teraz przynajmniej wszyscy mają różne szanse Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 18.02.10, 22:18 chyba chcialas powiedziec, ze maja "równe szanse" :D bo rozne to nie jest niesprawiedliwsza opcja. :) Wiesz, odnosnie tej mniejszej ilosci wrzucania nowych zdjec - wszyscy zainteresowani nie robili tego na ostatnia chwile. Jak sie bierze udzial w konkursie to lenistwo nie jest wskazane. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.02.10, 15:57 tutaj moze nie chodzic wcale o lenistwo, niektorzy mogli sie pozniej o konkursie dowiedziec. chociaz wszystko bylo dosc dobrze rozreklamowane:) mysle, ze te nagrody przyciagnely duzo osob. Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 26.02.10, 19:23 No roznie to bywa, niektorzy przypadkiem sie dowiedzieli, inny nie sledza tego co sie w TV dzieje itd. A co myslicie o tej fotce www.plejada.pl/5,156775,agnieszka%20-kacala,konkurs_majka.html jest dosc nowa, ale nawet daje rade. Fajniejsza niz biedronki i pszczoly na kwiatkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.02.10, 10:36 bardzo dobre zdjecie, a ma tak malo glosow!! http://www.plejada.pl/5,156989,kasia-woznica,konkurs_majka.html<br /> to zdjecie ma cos w sobie wesolego i ja tu widze mocne anwiazanie do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 01.03.10, 23:42 jest wiele naprawde fajnych zdjec, ktore sa juz np na 200nym miejscu, i nie wiele brakuej im do kwalifikacji, wlasnie tylko tych paru glosow mnie sie widzi w finale np www.plejada.pl/5,156495,karolina-skalska,konkurs_majka.html jest extra nie, ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 01.03.10, 21:36 i jak tam wasi faworyci? moi całkiem nieźle stoją. część zdjęć, kóte mi się pododba żwawo podąża w stronę setki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 01.03.10, 23:53 powiem wam ze wiele z tych zdjec za pozno zostalo wystawionych, i nie maja juz szans na rywalizacje, choc moga byc swietne, i glosowanie przedluzno, ale juz malo czasu, szkoda, bo np 460. www.plejada.pl/5,151434,seweryn-kwasniewski,konkurs_majka.html albo 1001 www.plejada.pl/5,153464,barbara-terka,konkurs_majka.html pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.10, 17:38 mi sie spodobalo to zdjecie: http://www.plejada.pl/5,153720,adrian-blachut,konkurs_majka.html<br /> jak dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 04.03.10, 23:59 www.plejada.pl/5,154499,piotr-brenk,konkurs_majka.html niezła furka , nie? :) a jakie ma felgi, naprawde szacunek za wlozoną pracę w auto i zdjecie tez ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.10, 20:52 autko piękne. ale zdjęcie fatalne, tragiczne i porażkowe. można to było zrobić o wiele lepiej. już lepsze to: www.plejada.pl/5,156554,paulina-trawinska,konkurs_majka.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.10, 14:28 zdjecie faktycznie srednie, ale ten zwierzak nie lepszy;p Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 08.03.10, 21:18 To jest kon? Czy krowa? bo szczerze mowiac nie wiem.. Niby kon, ale tak jakos dziwnie to wyglada. I przede wszystkim co ma kon(?) do swiata Majki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 09.03.10, 00:52 powiem wam ze to www.plejada.pl/5,153092,mateusz-detmer,konkurs_majka.html rzyciagnelo moja uwage, jako miniaturka, choc nie lubie rozowego ale dzieciakowi mozna pozazdroscic ... towarzystwa ale jak przewinąłem zdj w dół i oczom moim ukazala sie reklama to sorry ale to lekkie chamstwo wiec kolo u mnie jest skreslony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:13 zdjęcie jest fatalne. wątpię żeby ktokolwiek go tam odwiedził na ms. bez sensu i za różowo- co to za facet w różowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.10, 19:49 "Autor: Gość: hikeee powiem wam ze to www.plejada.pl/5,153092,mateusz-detmer,konkurs_majka.html rzyciagnelo moja uwage, jako miniaturka, choc nie lubie rozowego ale dzieciakowi mozna pozazdroscic ... towarzystwa ale jak przewinąłem zdj w dół i oczom moim ukazala sie reklama to sorry ale to lekkie chamstwo wiec kolo u mnie jest skreslony " nie no daj spokoj, masakra, przeciez te dziewczyny to maja po 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:11 krowa. krowa daje mleko, z mleka jest śmietanka a majka pije kawę ze śmietanką :) a co ma słoneczna łąka z parą kochanków do majki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: konkursy fotograficzne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.10, 19:52 "Autor: Gość: gutenka krowa. krowa daje mleko, z mleka jest śmietanka a majka pije kawę ze śmietanką smile a co ma słoneczna łąka z parą kochanków do majki? " szeroka interpretacja, a laka- Majka jest zakochana wiec pewnie marzy o takich chwilach na lace;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:10 a co myślisz o zdjęciach dzieci? bardzo dużo ich w konkursie. wszystkie są jakieś takie ładne ale w pierwszej 10 jest to nie najlepsze moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.10, 20:50 to nie jest tak. nie ma ograniczonej liczby głosów dziennych. jeśli osoby biorące udział w konkursie się dobrze zakręcą to i w jeden dzień można dojść do pierwszej setki. Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 02.03.10, 18:46 Gość portalu: gutenka napisał(a): > i jak tam wasi faworyci? moi całkiem nieźle stoją. część zdjęć, kóte mi się > pododba żwawo podąża w stronę setki :) A roznie niestety. Troche sie staralam pokazac moje ulubione zdjecia znajomym, tez troche pogadalam o nich, nie obyla sie bez zgrzytow, ale ciezko tak samej pomoc. Troche glosow zebralam, ale ogolnie to jak zdjecie jest naprawde dobre to jest wysoko, wyjatkami sa slabe foty, ale dobrze rozreklamowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 05.03.10, 20:54 na szczęście, znaczy ku sprawiedliwości nawet jak słabe a dobrze rozreklamowane to nic nie osiągnie w drugim etapie gdzie jury decyduje. ten konkurs jest jednym ze sprawiedliwszych tak na dobrą sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 09.03.10, 00:54 bede propagowal do konca to zdjecie www.plejada.pl/5,154506,monika-mlodawska,konkurs_majka.html jak dla mnie jest jednym z ladniejszych w konkursie, ale daleko poza medalowa setką szkoda moze gdyby system glosowania byl procentowy a nie sumowy mialo by sznase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 09.03.10, 02:15 nie % a średnia ocen. np. od 100głosów jesteś w konkursie wcześniej w poczekalni. a potem liczą wg średniej głosów z ocena od 1 do 5 tak by mogło być Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 10.03.10, 22:59 Gość portalu: hikeee napisał(a): > bede propagowal do konca to zdjecie > www.plejada.pl/5,154506,monika-mlodawska,konkurs_majka.html > jak dla mnie jest jednym z ladniejszych w konkursie, ale daleko poza medalowa s > etką > > szkoda Zdjecie nr 100 ma jakos 900 glosow a to ma 770.. jakby dobrze zebrac znajomych to jest szansa to nadrobic, bo zdjecie naprawde fajne, a nie jakies sowy na miejscu 108 czy jakos tak :X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 11.03.10, 01:32 a widziales ze pierwsze ma cos ponad 8000 glosow, masakryczna przepasc jest na rozpietosci 100zdjec a widziales wielkie oko...slonia, bacznie patrzace na Ciebie www.plejada.pl/5,156342,mariusz-skrzypczynski,konkurs_majka.html niezle sie usmialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.10, 20:54 maskaryczna to jest ocena mojego zdjęcia chlip chlip :( może w innym konkursie kiedyś mi się uda :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutenka Re: konkursy fotograficzne IP: *.wroclaw.mm.pl 11.03.10, 20:53 już po jabłkach. konkurs się skończył. teraz to już tylko jury będzie decydowało co ma wygrać -mama nadzieję, że sprawiedliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeee Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 15.02.10, 01:26 myslisz ze mialbys szanse na pierwsza 10, jesli wszedlbys do finalu z 99 miejsca, mysle ze ciezko bedzie, calosc raczej sie rozegra miedzy pierwsza 25 takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikeeec Re: konkursy fotograficzne IP: *.as.kn.pl 15.02.10, 01:28 co w ogole myslicie o zdjeciach tam zamieszczonych? mnie sie najbardziej podoba www.plejada.pl/5,150820,joanna-kupniewska,konkurs_majka.html www.plejada.pl/5,145862,anna-pfeiffer,konkurs_majka.html co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
fancycat Re: konkursy fotograficzne 16.02.10, 20:08 Pedzel na twarzy pasuje do tematu i ale jest slabsza fota, a laska przy grobie nie pasuje do tematu, ale za to swietne zdjecie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
panirewolucja Re: konkursy fotograficzne 12.03.10, 19:55 Gość portalu: gutenka napisał(a): > hej, > nie znacie może jakiś aktualnych konkursów fotograficznych- szukam i szukam i > żaden mi nie odpowiada tematycznie albo już jest skończony. wiecie coś o > aktualnych? Ja ostatnio trafiłam na taki konkurs okazyjni.pl/kupon-885_Wygraj+podr%C3%B3% C5%BC+do+Chin.htm można wygrać wycieczkę do Chin! żałuję, że sama nie potrafię fotografować:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 13:44 Pomyśl sobie że możesz wygrać 3000 zł na wakacje jako voucher i pojechać gdzieś i tam porobić bardzo ładne zdjęcia. Nic prostszego tak naprawdę. Wystarczy odpowiedzieć na dwa pytania. Więcej na : Wakacyjny konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konkursy fotograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 10:33 Weź może zamiast tego udział w konkursie na www.energa.pl/konkurs gdzie do wygrania jest dziesięć wakacyjnych voucherów o wartości 3000 zł każdy. Wygranie takiego vouchera pozwoli Ci na wyjazd gdzieś w ciekawe miejsce a tam to dopiero będziesz miała okazję do zrobienia fotek Odpowiedz Link Zgłoś