pendzacy_krolik 05.02.10, 14:35 czy kobieta bez pasji jest mniej wartosciowa? czy to jest wymog,zeby miec pasje? co jest pasja? heh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: kobieta a pasja 05.02.10, 14:38 ale tylko, jeśli jesteś z branży i potrzebujesz bigowania,kaszerowania, sztancowania, kopertowania i takich tam: pasja.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
t_flavio Re: kobieta a pasja 05.02.10, 14:43 pendzacy_krolik napisała: > co jest pasja? to jest to co można przeżyć wiążąc się niektórymi kobietami. Występuje w dwóch wersjach - szewska i gibsonowska. Jeden Bozia raczy wiedzieć, która gorsza Odpowiedz Link Zgłoś
f_jak_frustratka Re: kobieta a pasja 05.02.10, 15:00 Kobieta i pasja, szczególnie szewska pasja to zjawisko dość powszechne. Kobieta doprowadzona do pasji to widok wcale niepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: kobieta a pasja 05.02.10, 15:07 Wręcz przeciwnie! Pasja tylko kobietę rozprasza i zajmuje cenny czas, który mogłaby poświęcić na robienie gołąbków i szorowanie kibla. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: kobieta a pasja 05.02.10, 15:19 a1ma napisała: > Wręcz przeciwnie! > Pasja tylko kobietę rozprasza i zajmuje cenny czas, który mogłaby poświęcić na > robienie gołąbków i szorowanie kibla. > Przeciez to jest wlasnie pasja! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: kobieta a pasja 05.02.10, 15:12 e tam, ja mog psjami zajadać sie lodami i wcale sie lepsza ani gorsza od innych nie czuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
milemi27 pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 15:18 bez pasji człowiek czuje pustkę .. pasja potrzebna jest też w miłosci.. pasją może stać się też praca:) moje największe pasje to :motocykle(chopery,harleye) oraz książki i muzyka :):) Odpowiedz Link Zgłoś
milemi27 Re: pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 15:19 miało byc choppery:)sorki iza literówke:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 15:20 ja już sie wyleczyłam z motocykli Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 15:24 > moje największe pasje to :motocykle(chopery,harleye) a to gratuluje. Akurat jako pasje wybralas sobie najgorsze badziewie jakie kiedykolwiek poruszalo sie po drogach. Te cale choppery nadaja sie jedyne do tego, aby z garazu wyjechac do pubu na piwo i wrocic a nie do jazdy. Na dodatek najbardziej awaryjne i przereklamowane pasci. Odpowiedz Link Zgłoś
milemi27 Re: pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 15:35 ten,który ja posiadam z moim ukochanym akurat nie jest badziewiem więc wypraszam sobię:) to japoński sprzęt i bezawaryjny:)zapewniam. jest stary i może dlatego się nie psujee bo te nowe to faktycznie coraz awaryjniejsze:) Ja natomiast kocham te motorki za klimat itd.. Nie jeżdze do pubu nim ale w dalekie trasy i jest bosko :)wiatr we włosach i te sprawy :)lepsze niż seks ..polecam każdemu:) natomiast scigaczy nie trawię ale kto co lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 16:35 > moje największe pasje to :motocykle(chopery,harleye) oraz książki i muzyka :):) > > o żesz! a ja myślałam ,że plotki na Pudelku Odpowiedz Link Zgłoś
milemi27 Re: pasja nadaje sens zyciu.. 05.02.10, 17:13 simply napisała: > "o żesz! a ja myślałam ,że plotki na Pudelku" Myślałaś ale myslenie z tego co widzę nie najlepej ci wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re:mylne pojęcie 05.02.10, 20:41 milemi27 napisała: > bez pasji człowiek czuje pustkę .. > pasja potrzebna jest też w miłosci.. > pasją może stać się też praca:) > > moje największe pasje to :motocykle(chopery,harleye) oraz książki i muzyka :):) czyzby ? jestes tego pewna ? przeciez pasja to nic innego jak męka i cierpienie Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: kobieta a pasja 05.02.10, 15:26 Ja na dłuższa metę nie dogaduję się z ludźmi, którzy nie maja pasji (choćby szewskiej ;)) nie zależnie od tego jakiej takie osoby są płci, orientacji seksualnej, jakiego koloru skory, wzrostu, wykształcenia ect. Odpowiadając na pytanie w tytule. Tak u mnie jest wymóg żeby mieć pasje. Odpowiedz Link Zgłoś
dydelfik Re: kobieta a pasja 05.02.10, 16:24 Ja też mam pasję i być może nawet zapiszę się do klubu pasjonatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: kobieta a pasja 05.02.10, 16:33 często ludzie stosują zamiennie określenia hobby, zainteresowania i pasja. a to błąd. pasja dla przykładu to coś, co robi pani Kinga Baranowska, pan zegarmistrz w bloku obok, pilot który oprócz pracy w linii lotniczej, bierze udział w zawodach np. szybowcowych. pasja to podporządkowanie życia temu, bez czego nie da się żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: kobieta a pasja 05.02.10, 17:18 orange_tail napisała: >> pasja to podporządkowanie życia temu, bez czego nie da się żyć. idąc tym tokiem myślenia to alkoholik, narkoman itp. to rzeczywiście pasjonaci... Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: kobieta a pasja 05.02.10, 21:14 mamba30 napisała: > orange_tail napisała: > > >> pasja to podporządkowanie życia temu, bez czego nie da się żyć. > > idąc tym tokiem myślenia to alkoholik, narkoman itp. to rzeczywiście > pasjonaci... dobrze wiesz o co mi chodziło. zupełnie nie widzę związku pomiędzy uzależnieniem od substancji psychoaktywnych a pasją. nałóg to nie pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
milemi27 Re: kobieta a pasja 05.02.10, 17:28 czyli nałóg jest pasją a pasja nałogiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: kobieta a pasja 05.02.10, 18:06 orange_tail napisała: > > pasja to podporządkowanie życia temu, bez czego nie da się żyć. czyli rodzina takze? Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik to mi ulzylo 05.02.10, 18:04 bo myslalam juz,ze nie mam pasji i przez to jestem gorsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: kobieta a pasja 05.02.10, 18:07 pendzacy_krolik napisała: > czy to jest wymog,zeby miec pasje? Wymogu nie ma. Ale ja sobie zycia bez pasji nie wyobrazam;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kobieta a pasja 05.02.10, 18:12 Pasja nadaje życiu rumieńców! Zwłaszcza kiedy jej odłamki z łoskotem wbijają się w sufit ]:> Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: kobieta a pasja 05.02.10, 20:10 'Pasja'... nienawidzę tego słowa i nadętych pacanów płci obojga, którzy szastają nim na prawo i lewo w celu poprawienia sobie samopoczucia i podkreślenia własnej zaje..istości. Ja mam pasję, którą z różnych przyczyn mogę realizować tylko przez krótką część roku, reszta czasu to niestety proza życia, tęsknota i przygotowania. I niebywale mnie wpienia, jeśli ktoś patrzy na mnie z góry tylko dlatego, że dwa razy w miesiącu idzie do lasu robić zdjęcia drzewek (to oczywiście wielka pasja- fotografia) czy brzdąka na czymś w amatorskim zespole, aspirującym rzecz jasna w bliżej nieokreślonej przyszłości do statusu drugiego U2. Dla mnie pasja to coś, co śni ci się po nocach, o czym myślisz i za czym tęsknisz, co wytrąca cię z równowagi, gdy tego nie robisz, i daje ci poczucie szczęścia, spełnienia i spokoju, gdy możesz to robić. Coś, bez czego nie wyobrażasz sobie życia. Czy to wymóg? Dobrze jest ją mieć. Ale czasami, gdy nie można jej realizować, jest strasznym wrzodem na d... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: kobieta a pasja 05.02.10, 20:48 Zgadzam sie w zupelnosci. Ja wlasnie postanowilam przedluzyc o calutki rok kontrakt w srednio lubianej pracy tylko po to, by za rok moc zrealizowac zaledwie pieciodniowa wymarzona wyprawe narciarska;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: kobieta a pasja 05.02.10, 20:59 > czy kobieta bez pasji jest mniej wartosciowa? > czy to jest wymog,zeby miec pasje? > co jest pasja? > heh Nie jestem pewna czy to co usiłuję zrobić jest pasją, raczej to wygląda na pogranicze obłędu. Czy to był wymóg? W pewnym sensie się stał wymogiem , najpierw była ciekawość i chęć poznania. Po kolejnej pasjonującej porażce i usiłowaniu zrozumienia sensu dochodzę do wniosku, że jest mi wszystko jedno. Rano znów się obudzę z obłedem w oku i chęcią poznania. Własnie zobaczyłam świetne wykonanie - w tym to dopiero jest pasja. Czemuż ach czemuż nie dałeś mi Panie pasji robienia sweterków na drutach. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: kobieta a pasja 05.02.10, 21:00 a co do wartośći - to mnie stawia raczej przy braku wartości Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_wor Re: kobieta a pasja 11.02.10, 21:10 karzden jeden bez pasji tonic nie wart jezd taki nudny, taki przecientny, taki niekolorwen takie nieuk Odpowiedz Link Zgłoś
lopresolja Re: kobieta a pasja 11.02.10, 22:26 pasja.. gdy wiesz ze to ma sens i daje Ci to duza radosc i satysfakcje i ciezko bez tego zyc - tak ja to widze... ja chyba nie mam pasji i w sumie to mnie przeraza ze nie odkrylam swoich `talentow`.. zainteresowania to nie jest to samo co pasja tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś