pompeja 10.02.10, 10:13 Wczoraj o 21:20 wyniosłam z hodowli kunia :) Kminimy teraz nad jego imieniem. 2 głosy na Bakugana heheheh Macie jakieś propozycje? W papierach po matce DAPHNE Space Coon`s i ojcu DUNKAN ANKAMA, sam nosi imię HARIER :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:17 AAAAAAAA Poka zdjęcie! Rudy? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:21 Nie chcę go stresować, za jakąś godzinę zrobię podejście do foty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:30 O rany! W sumie to mi troche smutno, bo ja moja kicię znalezioną w zeszłym tygodniu to oddałam koleżance i mam tylko dwa kotki, a ty masz koty i kunia. Troche Ci zazdroszcze, ale ciesze sie Twoim szczesciem Ty podłam małpo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:27 "mazal":) Po naszemu "szczęście":) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:32 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle Ci zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:46 Fajne, tylko jak to się zdrabnia? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 13:04 Nabu, fajne :) Naaaabuuu zostaw fotel! fajne :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 10:45 kup dużą kuwetę, bo na przejściu pewnie będzie miał sraczkę jak to kunie. i przyzwyczaj go do czesania, żeby potem nie zwiewał. splątane kudły kunia straszna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 13:06 Na szczęście w hodowli dopieszczany, przyzwyczajony :) Tu trzeba nie kuwety, trza piaskownicy i wywrotki co tydzień :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 12:59 Kuń kuń, mój kuń :P Konia zakupię, jak mi kot na łeb padnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Ale cudak!!! 10.02.10, 11:35 Piękny! Przecudny! Ale ma szelmowskiego spojrzenie świra!!! Jak nic będzie dla Grzyi - rezerwuje prawo pierwszej nocy dla mojej kici!!!:> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 11:43 Jakie to wielkie. Myślałam, że małego kiciusia będziesz miała, a Ty stare kocisko przywlokłaś.:P I co na to monsz?? Wysłał Cię już na 5 lat ciężkich robót czy może jakaś kara w zawieszeniu?:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 11:44 On nie jest stary - on jest młody! Ale main coony są kuńko duze! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 12:41 A on jeszcze urośnie? Boszzz wielkie bydle. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 12:58 Urośnie! Pompaa w zeszłym tygodniu wklejala zdjęcie takiego rudzielca, który chyba z 10 kg wazył i jak go dobrze rozciągnąc to z metr mial! Ohhh się rozmarzyłam - tez bym takiegi chciala. Ale mialabym wyrzuty sumienia wobec moich bezdomniaków jakbym wzieła takiego zamiast ulicznika:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 12:59 Ma 9 miesięcy, rosną do 24 miesiąca. Waży ponad 5 kilo, dojdzie do 12++, kastraty mogą osiągnąć 20+ :) Mój malusi dywanik :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 13:03 No matko jedyna, toż to słonisko kocie.:D To co? Kamieniołomy czy jakaś inna kara?:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 13:05 Weź tak nie mów! Ja bym takiego kunia zamęczyła miłoscią! Już prawie nawet monitor pocłaowałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 13:08 Sam mi kupił :D :D :D Sam, samiusieńki, się chyba zakochał jak ja w tym uroczym pysku, wygłaskał w hodowli wszystkie :) Zafascynowany wydzwaniał dziś, żeby wysłać mmska, bo koledzy chcą zobaczyć :P Po 22 jak wracaliśmy dzwonił i się szczerzył do telefonu, że ma kunia :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 13:12 Ale masz fajnego męża-węża!!! Naprawde - porządy chłop! Choć naiwny - taką konkurecje łóżkową sobie przywlec do domu!:> Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 13:18 Raczej mi zrobił lekką sugestię o kupnie materaca: "on będzie spał z nami". No ej... Odpowiedz Link Zgłoś
kaguya1982 Re: fotka - poprawka :P 10.02.10, 11:48 :( nie kun! Do tego te cholerniki straszliwie pylą. Na normalne sierściuchy uczulona nie jestem - ale jeden taki wystarczy żeby mnie do grobu wpędzić. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wikary.bis Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 11:40 No i ch.. z tego, ze masz kunia ? Ja tez mam kunia. Nie bij kunia tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
obcas_angeli Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 12:18 Gratuluje nabytku. Nie wiem czy to Twój pierwszy jeśli tak to nawet nie wiesz jakie szczęście Cię czeka. Ja mam już cztery i mogepowiedziećz czystym sumieniem, żemamnie tylko czterech najlpeszych kumpli (właściwie to dwie kumpele ;)) ale mam cztery chodzące wielkie szczęścia. Tyle miłości :)))))))), nie wyobrażam sobie jak mogłam żyć bez nich. Gratuluję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 13:03 Dziękuję :) Kuń pierwszy, ale dołączył do dwóch europejczyków, którzy o dziwo nie są oburzeni jego obecnością, wręcz im to "zwisa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
layale Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 12:18 To nie jest kuń. To RYŚ! Śliczny ryś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 12:27 ponieważ fotka mi sie nie otwiera (blokada), proszę o informację, czy tym zwierzątkiem jest koń czy też kot? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 12:27 Rany jaki przystojniak :D Ja bym nazwała Ryszard. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Wyjaśnienie słowa KUŃ 10.02.10, 12:57 Mój Monsz pan i władca na rasę MAINE COON mówi mój kuń, tak się wzięło mój kunie :P Już byście chcieli, żebym w domu trzymała jakiegoś pony czy co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Wyjaśnienie słowa KUŃ 10.02.10, 13:07 Jakie pony, ja myślałam, że Ty sobie naprawdę jakiegoś fajowego kunia kupiłaś (nie musi być, że do domu), a tu tylko koteczek... w takim razie odwołuję to o zazdroszczeniu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:01 nie pisze się kuń tylko qń. Zawsze to szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:08 Polecam MASTURBANT WALSIAWSKI!! ty sie lepiej zaz dobrym treserem rozejrzyj, dobra stajnia i do roboty. Kon to nie zabawka ani kotek. Po ozrebieniu najwazniejsze sa 48 godziny... wtedy odczulasz najskuteczniej na sondowanie, dotyk, wtedy tez najszybciej pokazujesz mu co mu wolno. pompeja napisała: > Wczoraj o 21:20 wyniosłam z hodowli kunia :) Kminimy teraz nad jego imieniem. > 2 głosy na Bakugana heheheh > Macie jakieś propozycje? W papierach po matce DAPHNE Space Coon`s i ojcu > DUNKAN ANKAMA, sam nosi imię HARIER :) Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:10 > Kon to nie zabawka ani kotek. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:21 kiedys modne bylo haslo: "kupil chlop zegarek i schowal za cholewe", teraz: "kupila baba Kunia i pyta na GWforum jak ma go sobie nazwac' biedny kunik :( a1ma napisała: > > Kon to nie zabawka ani kotek. > > <lol> > Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:23 Ale Ty wiesz, że ten jej kuń to tak naprawdę maine kuń? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:32 a co wiesz o koniach, poza egzotycznymi imionami jego rodzicow ? Smigaj predko po jakies ksiazki, polecam wspoczesne z serii 'psychologia konia', czy 'jak lepiej jezdzic konno'. Jesli kupuje sie takie zwierze, to powinno sie siedziec w tym swiecie juz jakis czas. Wybor imienia to cos wiecej niz consulting na GWforum. Ale moge sie mylic. Sorki, jesli dotknalem za mocno. a1ma napisała: > Ale Ty wiesz, że ten jej kuń to tak naprawdę maine kuń? ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 15:23 Nie martw się autorka ma już dwa zwierzaki tego gatunku, tylko innej rasy. Więc z prawidłową opieką na pewno sobie poradzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 15:57 :) wlasnie widze sweet_pink napisała: > Nie martw się autorka ma już dwa zwierzaki tego gatunku, tylko innej rasy. Więc > z prawidłową opieką na pewno sobie poradzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 22:08 Zesikałam się!!!!! Halo kolego tu mowa o kocie, kociaku, kocurze, kici, sierściuchu, rasy maine coon, czyli potocznie nazwany przez nas KUŃ! Ja polecam książkę o czytaniu ze zrozumieniem, tylko jeśli masz problem z czytaniem to nie jestem pewna czy ją zrozumiesz. Jeśli zbyt mocno uraziłam - wybacz. No LOL! Też tak macie? :P Wisisz mi kolego suche gatki! Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 14:45 Gratuluję nabytku! :) Skąd Ty go wyczarowałaś? - Jest cuudowny! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Mam maaam maaaam kunia! 10.02.10, 22:11 Nabytek z hodowli :) Dokładniej wrocek. Za jakieś dwa dni wyjdzie w końcu z szafy i się przytuli. Odpowiedz Link Zgłoś