grzeszna_marta 13.02.10, 21:10 Co właściwie powoduje ,że czujecie się atrakcyjne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:12 spojrzenie w lustro, ołówkowa spódnica, pończochy i szpile albo czarna skóra i rurki. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:14 ale to twoj punkt widzenia alpepe napisała: > spojrzenie w lustro, ołówkowa spódnica, pończochy i szpile albo czarna skóra i > rurki. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:15 a jakie było pytanie, inteligentko? Wróć może do płodzenia wątków, mało ich jeszcze na oślej. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 22:15 nieladnie alpepe.... alpepe napisała: > a jakie było pytanie, inteligentko? > > Wróć może do płodzenia wątków, mało ich jeszcze na oślej. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 22:14 alpepe napisała: > spojrzenie w lustro, ołówkowa spódnica, pończochy i szpile a jaka to jest ołówkowa? co do reszty popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:13 oczy mezczyzn. grzeszna_marta napisała: > Co właściwie powoduje ,że czujecie się atrakcyjne ? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:26 W koncu cos madrego z Twojej strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:13 grzeszna_marta napisała: > Co właściwie powoduje ,że czujecie się atrakcyjne ? zwykle nasze kłamstwa ładnie wypowiedziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:14 Czasem mam lepszy dzień i to od razu widać i wtedy dobrze się czuję :) A akrakcyjną czuję się chyba rzadko... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 21:21 Dobry humor ;), taki ogólny power ;) Miłe rzeczy, które mnie spotykają za dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 22:17 zależy od dnia,zwykle czuję się świetnie Dzisiaj nie :( Użyłam nie tego kremu co trza wczoraj i mnie wysypało :/ w efekcie poszłam dzisiaj do roboty wytapetowana jak stara pudernica ... Wapno piję,maść zastosowałam i dupa :( dzisiaj jestem brzydka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Atrakcyjne kobiety 13.02.10, 22:20 Akceptacja siebie i czerpanie radości z życia, wieczne marudzenie i narzekanie odbiera mi poczucie atrakcyjności. Odpowiedz Link Zgłoś