maitresse.d.un.francais 02.03.10, 18:04 Bo zgubiłam swoje foto legitymacyjne w takim golfie. Więc jak by ktoś miał, to proszę mi przysłać. Z góry dziękuję. MduF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 21:59 up Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 22:02 Spoko jak znajdę w pamiętniczku to dam znać;D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido jak ktoś znajdzie 02.03.10, 22:08 zjecie Kochanicy to może tez przysłać do mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
layale Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 22:17 Kitkowi przesyłałaś Kochanico, więc u niej się upomnij. Ale nie wiem, czy to było w golfie czy w toyocie, bo mnie niestety nie wysłałaś;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 22:21 layale napisała: > Kitkowi przesyłałaś Kochanico, więc u niej się upomnij. Ale nie > wiem, czy to było w golfie czy w toyocie, bo mnie niestety nie > wysłałaś;) W golfie-ubranku. A gdzie kitek się szlaja, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 22:32 69 pewnie uprawia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:17 Hej, znalazłam i mam. A od kiedy Ty masz w nicku aż 3 kropki? Wydawało mi się, że tylko dwie. Wysyłam na maila, z którego mi przysłałaś - z wp. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:18 E, wp mi zwrócił maila. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:43 kitek_maly napisała: > > E, wp mi zwrócił maila. > Świnia. Powiedz mu, żeby się całował. :-) Zmieniłam maila wupe, może wyślesz na maitresse? Jak nie chcesz, to ci podam nowego maila, ale to bardziej złożone. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:47 Mi to obojętne jest na jaki adres wyślę. :) Tylko nie jestem pewna czy z kochanicą mam przyjemność. Piszesz jak kochanica, ale kurde te 3 kropki. :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:50 kitek_maly napisała: > > Mi to obojętne jest na jaki adres wyślę. :) > Tylko nie jestem pewna czy z kochanicą mam przyjemność. Piszesz jak kochanica, > ale kurde te 3 kropki. :P > Ze mną, ze mną. Pewnie, że 3, a przyimek i rodzajnik to kurde co??? W polskiej wersji ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:52 A nazwałam je błyskotliwie "zdjęcie sweter", o ile pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 02.03.10, 23:55 Poszło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 03.03.10, 00:01 kitek_maly napisała: > > Poszło. :) > Niech żyje Kitek! Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 03.03.10, 00:01 Przestań nas kokietować tym zdjęciem i wklej do wizytówki albo jeszcze lepiej na forum, ja tez jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 03.03.10, 00:06 puma_z_gminy_biala napisała: > Przestań nas kokietować tym zdjęciem i wklej do wizytówki albo > jeszcze lepiej na forum, ja tez jestem ciekawa. Włosy bardzo krótkie średni blond, oczy szare, okulary w metalowych oprawkach koloru śliwkowego. Przodozgryz, nos zadarty, pełne usta, twarz owalna, uszy proporcjonalne, długa szyja. Sweter w kolorze starego różu. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 03.03.10, 00:08 To nie zastąpi zdjęcia, 90% informacji dociera do nas wzrokowo (mogłam pocyganić ten procent hehe). Co to jest przodozgryz? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 03.03.10, 00:12 puma_z_gminy_biala napisała: > To nie zastąpi zdjęcia Zdjęcia nie będzie. :-PPP Gugiel raz twierdzi, że mam przodo-, raz, że tyłozgryz, w każdym razie szczęka górna nieprawidłowo wysunięta do przodu, przed żuchwę. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Czy komuś tutaj przesyłałam moją gębę? 03.03.10, 00:16 A co na to francais... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Przodozgryz 03.03.10, 00:22 że niby takie cóś? Dobra, postraszylim, idziemy spać. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Przodozgryz 03.03.10, 00:24 A co ja, stomatolog? Takie typowo dentystyczne ujęcie guzik mi mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Przodozgryz 03.03.10, 01:57 Nie przyslalas mi, ale mozesz to zrobic. Z przyjemnoscia cie poznam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Kit Mały! 03.03.10, 15:22 Co to za format jest? Nie daje się otworzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Kit Mały! 03.03.10, 20:23 kitek_maly napisała: > > JPG. > To ja coś sp... Trudno, poproszę jeszcze raz. [wstydzi się za robienie zamieszania] A już miałam zakładać wąta, gdzie się szlajasz. Odpowiedz Link Zgłoś