Dodaj do ulubionych

Fan-Club Suzume

IP: 194.181.183.* 10.08.01, 12:10
O najwspanialsza bogini seksu i intelektu. zauwazylem, ze wzbraniasz sie przez
bezposrednia rozmowa ze mna zaslaniajac sie za spodniami (przeciez nie
spodnicami) swoich kolezanek na wiadomym fe! - ministycznym topicu.

rad jestem, ze twe przemadre oczy raczyly dostrzec oznaki mego uwielbienia twej
niewiesciej perfekcji. mam nadzieje, ze z radoscia przyjmiesz wiadomosc o
zalozeniu przeze mnie twego fanklubu. fanklub bedzie jednoosobowy - jam tu
prezesem, skarbnikiem i rzecznikiem twego kobiecego interesu. nikogo w poczet
nie przyjme, poniewaz nie znioslbym towarzystwa zadnych konkurencyjnych
czlonkow.

poblogoslaw prosze me dzialania i zajrzyj to od czasu do czasu aby przekonac
sie o powodowanej twym boskim imieniem niustajacej ekscytacji czlonka fanklubu
ssssssuuuuuuuuzzzzzuuuuuuummmmmeeeeeeeeeee.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Re: Fan-Club Suzume IP: 194.181.183.* 10.08.01, 14:43
      no gdzie ze jestes moja ty miss interpunkcji?

okaz swa laske, jesli ja masz, najdrozsza!

dlaczego pozbawiasz mnie swych cudownie zlosliwych komentarzy, ktore narobily
      takiego biogosu w mej glowie, ze z forumowego defeminizatora przerodzilem sie w
      twego unizonego wyznawce? dlaczego nie odpowiedzialas nawet na moj email,
      pozwalajac bezdusznej maszynie na wyslanie automatycznej odpowiedzi, ktora swym
      oschlym urzednioczo tonem przeszyla me serce krwawo?

pewnie myslisz, ze zartuje. wiem co czujesz. nigdy wczesniej nie wyobrazalbym
      sobie, ze z samych tylko postow internetowych mozna do kogos zapalac takim
      uczuciem. "idiota", rzekl bym w oczy kazdemu samcowi (bo przeciez nie
      niewiescie), ktory by podobna mysl rzucil w mej obesnosci jeszcze kilka dni
      temu. a teraz? o marnosc nad marnosciami! mkne przez placzace miasto zagladajac
      w oczy kazdej dziennikarkopodobnej pieknosci w nadziei, ze uda mi sie w koncu
      spersonifikowac moj wszechideal, ktory powinien stanac w sevre jako wzorzec
      perfekcji rodzaju ludzkiego.

z uwagi na powyzsze, prosze jak na wstepie.
      gucio
    • Gość: hybryda Re: Fan-Club Suzume IP: 216.51.32.* 10.08.01, 15:23
      Na kolana... :))) I czekaj!
      No a swoja droga myslalem kiedys o zalozeniu klubu SWaP. W zadnym wypadku nie
      chcialbym do niego nalezec, ale sadze, ze tytulowe postacie w zupelnosci by
      wystarczyly. Pozdrowionka...:)
    • Gość: Gucio Re: Fan-Club Suzume IP: 194.181.183.* 10.08.01, 15:41
      czlowieku (czy tez hybrydo),

na kolanach to ja byle o dziewiatej pietnascie. teraz to juz leze krzyzem i
      kwicze w nadziej, ze ma bogini okaze litosc dla pokajanego exfeminizatora.

ps. co to jest klub swap? mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz na mym osobistym
      topicu hybrydo?
      • Gość: hybryda Re: Fan-Club Suzume IP: 216.51.32.* 10.08.01, 15:58
        Obrazac? Raczej bronic...;) A co do SWaP, to "S" juz poznales...:)))))))
    • suzume Re: Fan-Club Suzume 10.08.01, 15:57
      Pozwolisz, Guciu, że odpowiem na oba Twoje posty w jednym :), ponieważ jak
      widzisz obowiązki Naczelnej Żmii i Połowy Zarządu Wiadomego Fanklubu nie
      pozostawiają mi zbyt dużo wolnego czasu...

> O najwspanialsza bogini seksu i intelektu. zauwazylem, ze wzbraniasz sie przez
      > bezposrednia rozmowa ze mna zaslaniajac sie za spodniami (przeciez nie
      > spodnicami) swoich kolezanek na wiadomym fe! - ministycznym topicu.

Przed rozmowami się nie wzbraniam, ale ile można gadać o goleniu nóg. Guciu, nie
      bądź monotematyczny! Poza tym, Klub nasz nie ma sprecyzowanego stroju
      organizacyjnego dla Członkiń, więc może niektóre z nas noszą (o zgrozo!) spódnice
      lub nawet (no nie, bez przegięć) sukienki...

> rad jestem, ze twe przemadre oczy raczyly dostrzec oznaki mego uwielbienia twej
      > niewiesciej perfekcji. mam nadzieje, ze z radoscia przyjmiesz wiadomosc o
      > zalozeniu przeze mnie twego fanklubu. fanklub bedzie jednoosobowy - jam tu
      > prezesem, skarbnikiem i rzecznikiem twego kobiecego interesu. nikogo w poczet
      > nie przyjme, poniewaz nie znioslbym towarzystwa zadnych konkurencyjnych
      > czlonkow.
      >
      > poblogoslaw prosze me dzialania i zajrzyj to od czasu do czasu aby przekonac
      > sie o powodowanej twym boskim imieniem niustajacej ekscytacji czlonka fanklubu
      > ssssssuuuuuuuuzzzzzuuuuuuummmmmeeeeeeeeeee.

Autoryzacja nie zostanie udzielona, a to dwóch powodów:
      1) Fanklub takowy już istnieje i również jest jednoosobowy, a jego członek (tak
      jak Ty) nie życzy sobie konkurencji i tłoku. Cóż, kto pierwszy, ten lepszy :)
      2) Jako Zarządowi i Członkini Wiadomago Fanklubu nie wypada mi zostać uwielbianym
      obiektem czczonego przez nas obiektu. To po prostu nieuchodzi...

> dlaczego pozbawiasz mnie swych cudownie zlosliwych komentarzy, ktore narobily
      > takiego biogosu w mej glowie, ze z forumowego defeminizatora przerodzilem sie w
      > twego unizonego wyznawce?

Zawodzisz nas, Guciu, jako obiekt westchnień fanklubu. :( Czyż pozbawione
      będziemy od dzisiaj Twych Światłych Szowinistycznych Uwag? Nierób nam tego!

> dlaczego nie odpowiedzialas nawet na moj email,
      > pozwalajac bezdusznej maszynie na wyslanie automatycznej odpowiedzi, ktora swym
      > oschlym urzednioczo tonem przeszyla me serce krwawo?

> pewnie myslisz, ze zartuje.

Nie, no skąąąąd... ;>

> wiem co czujesz. nigdy wczesniej nie wyobrazalbym sobie, ze z samych tylko
      > postow internetowych mozna do kogos zapalac takim uczuciem. "idiota", rzekl bym
      > w oczy kazdemu samcowi (bo przeciez nie niewiescie), ktory by podobna mysl
      > rzucil w mej obesnosci jeszcze kilka dni temu. a teraz? o marnosc nad
      > marnosciami!

Czemu samcowi tylko? Czyżby u niewiast (jako istot z zasdy mniej rozgarniętych)
      stan zadurzenia via internet był normalny?

> mkne przez placzace miasto zagladajac w oczy kazdej dziennikarkopodobnej
      > pieknosci w nadziei, ze uda mi sie w koncu spersonifikowac moj wszechideal,
      > ktory powinien stanac w sevre jako wzorzec perfekcji rodzaju ludzkiego.

Tam stoi już Lalka do spółki z Marzenką - nie ma więcej wolnych miejsc...

> z uwagi na powyzsze, prosze jak na wstepie.

Z uwagi na powyższe odmawiam ponownie.

PS do hybrydy:
      A czyjże to fanklub Waść zakładasz? Co to za skrót tajemniczy: SWaP?
      • Gość: Gucio Re: Fan-Club Suzume IP: 194.181.183.* 10.08.01, 16:15
        alleluja! juz myslalem, ze spije sie dzis na smutno (wszak dzis piatek), a tak
        radosna nowine zaniose do stolecznych barow i dyskotek!

dzieki za twe ustosunkowanie sie. twe stosunki sa mile widziane w kazdej postaci.

> Autoryzacja nie zostanie udzielona, a to dwóch powodów:
        > 1) Fanklub takowy już istnieje i również jest jednoosobowy, a jego członek (tak
        >
        > jak Ty) nie życzy sobie konkurencji i tłoku. Cóż, kto pierwszy, ten lepszy :)
        > 2) Jako Zarządowi i Członkini Wiadomago Fanklubu nie wypada mi zostać uwielbian
        > ym
        > obiektem czczonego przez nas obiektu. To po prostu nieuchodzi...

a jednak nalegam. uwazam, ze jako superideal mozesz sobie pozwolic na dwoch
        adoratorow. ja - przejsciowo - zgadzam sie odegrac role wirtualnego kochanka, a
        jak juz przejrzysz na oczy, to my sie z anglelska "swap". ok?

• suzume Re: Fan-Club Suzume 10.08.01, 16:18
          Gość portalu: Gucio napisał(a):

> alleluja! juz myslalem, ze spije sie dzis na smutno (wszak dzis piatek), a tak
          > radosna nowine zaniose do stolecznych barow i dyskotek!
          >
          > dzieki za twe ustosunkowanie sie. twe stosunki sa mile widziane w kazdej postac
          > i.
          >
          > > Autoryzacja nie zostanie udzielona, a to dwóch powodów:
          > > 1) Fanklub takowy już istnieje i również jest jednoosobowy, a jego członek
          > (tak
          > >
          > > jak Ty) nie życzy sobie konkurencji i tłoku. Cóż, kto pierwszy, ten lepszy
          > :)
          > > 2) Jako Zarządowi i Członkini Wiadomago Fanklubu nie wypada mi zostać uwie
          > lbian
          > > ym
          > > obiektem czczonego przez nas obiektu. To po prostu nieuchodzi...
          >
          > a jednak nalegam. uwazam, ze jako superideal mozesz sobie pozwolic na dwoch
          > adoratorow. ja - przejsciowo - zgadzam sie odegrac role wirtualnego kochanka, a
          >
          > jak juz przejrzysz na oczy, to my sie z anglelska "swap". ok?
          >

no
          • Gość: Gucio Re: Fan-Club Suzume IP: 194.181.183.* 10.08.01, 16:26
            Su,

daj mi przynajmniej wirtualna szanse. z uwaga sledzilem twe przemadre posty i
            doszedlem do przekonania, ze tys dla mnie wybrana, a ja dla ciebie. oto
            odkryte - na razie - cechy wspolne:

1) plec przeciwna oglada sie za nami z pozadaniem w oczach.

2) oboje myjemy zeby a ja od dzis deklaruje depilacje zamiast golenia.

• Gość: hybryda Re: Fan-Club Suzume IP: 216.51.32.* 10.08.01, 17:39
        suzume napisał(a):

> PS do hybrydy:
        > A czyjże to fanklub Waść zakładasz? Co to za skrót tajemniczy: SWaP?

Eeee, latwo juz sie domyslec kto reprezentuje tajemnicze "S". Klubu zakladac nie
        mam zamiaru, on praktycznie juz istnieje..:)))
        • Gość: Gucio Re: Fan-Club Suzume IP: 194.181.183.* 13.08.01, 12:36
          Gość portalu: hybryda napisał(a):

> suzume napisał(a):
          >
          >
          > > PS do hybrydy:
          > > A czyjże to fanklub Waść zakładasz? Co to za skrót tajemniczy: SWaP?
          >
          > Eeee, latwo juz sie domyslec kto reprezentuje tajemnicze "S". Klubu zakladac ni
          > e
          > mam zamiaru, on praktycznie juz istnieje..:)))

czy "wa" to wasia ["bendonc mlodom lekarkom"]? a kto to "p"?
          • suzume Re: Fan-Club Suzume 13.08.01, 14:05
            Gość portalu: Gucio napisał(a):

> Gość portalu: hybryda napisał(a):
            >
            > > suzume napisał(a):
            > >
            > >
            > > > PS do hybrydy:
            > > > A czyjże to fanklub Waść zakładasz? Co to za skrót tajemniczy: SWaP?
            > >
            > > Eeee, latwo juz sie domyslec kto reprezentuje tajemnicze "S". Klubu zaklad
            > ac ni
            > > e
            > > mam zamiaru, on praktycznie juz istnieje..:)))
            >
            >
            > czy "wa" to wasia ["bendonc mlodom lekarkom"]? a kto to "p"?

masz rację pytanie należy zadać dosadnie, żeby każdy zrozumiał :)
            chciałam być finezyjna i dowiedziałam się tego, czego sama się domyśliłam...

pzdr
            suzume
          • Gość: hybryda Re: Fan-Club Suzume IP: 216.51.32.* 13.08.01, 16:31
            Brawo Gucio...:)))))
            • wasia Do Hybrydy - prosze o wyjasnienia 13.08.01, 16:58
              Jesli Gucio ma racje, a ty nie ironizujesz w poprzednim poscie, to zalapalam sie
              na "SWaP". Nie bardzo wiem dlaczego, wiec prosze o kryteria mojego przyjecia do
              w/w grupy. Czy sa to osoby ktore sa ci najbardziej obce ideowo - wtedy jestem
              bardzo szczesliwa z czlonkowstwa. A moze jestes troche;) masochista i sa to
              osoby, ktore byly w stosunku do ciebie najmniej przyjemne - no ale mat25 czy
              ramzes na pewno sa lepsi w tym ode mnie czy suzume, wiec twoj prywatny fanklub
              poowinien miec troche inny sklad. Jesli rzadna z wymienionych, to prosze o
              szczegoly.

pzdr (chyba;) ), wasia
              • Gość: hybryda Re: Do Hybrydy - prosze o wyjasnienia IP: 216.51.32.* 13.08.01, 17:49
                SWaP istnieje sam z siebie. Nie jest moim prywatnym klubem... Gdyby byl, to by
                nie istnial...:)))))
    • Gość: Gucio Re: Fan-Club Suzume IP: 194.181.183.* 13.08.01, 17:13
      o suzume, o boskosci ideale

wlasnie doniesiono mi, ze porzucasz me adoracje na tydzien udajac sie w gory
      stolowe, gdzie pewnie bedziesz pic wodke czysta i pozwalac roznycm chamom
      niegodnym aby robili ci propozycje (wiadomo przeciez, ze turystyka niskogorska
      to tylko przykrywka dla hedonizmu).

pozostajac w zalu nieutulony, zycze ci milego urlopu, po ktorym z pewnoscia
      przejrzysz na oczy i poddasz sie moim adoracjom bezbronna. ja - ze swej strony -
      obiecuje kontynuowac me forumowe modlitwy do twej feministycznej boskosci i
      pozostac godnym straznikiem twego niewiesciego interesu, o ktorym tak snie po
      dniach i nocach nietrzezwych.

sluga twoj i czlonek "in waiting"

gucio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka