little_lover 11.03.10, 07:36 Hej wszystkim :) Pisze bo chodze od jakiegos czasu na basen i podoba mi się ratownik. Jak go poderwac? Topienie się odpada:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varia1 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 07:42 rozumiem głębszy sens twojego nicka, masz 12 lat? nie spóźnisz się przypadkiem do szkoły na pierwszą lekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 07:47 Nie. Mam 17.5. Nie spóznie sie . Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 07:55 ja mam dwa razy tyle, jak mi się facet podoba to mu o tym mówię;) Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 08:05 Tylko ze ja sie wstydze powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 08:38 no to pozostaje ci tylko topienie się;) tylko nie wiemy czy wyłowiona z wody będziesz wyglądać atrakcyjnie krztusząc sie lub wymiotując... no i nie ma pewności czy to akurat ten za tobą skoczy do wody , na większości znanych mi basenów jest więcej niż jeden ratownik;) Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 08:47 Tylko ze ja dobrze pływam , a on dobrze o tym wie, wiec odpada. Poza tym mogę się tylko ośmieszyć tym topieniem. Czytałam na jakimś forum, ze chłopak chciał poderwać ratowniczkę oczywiście się topił a ta wyciągnęła go i zrobiła sztuczne oddychanie i najśmieszniejsze jest to ze on wsadził jej jerzyk do ust heh. Nie była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 08:56 a nie myślisz że jakbyś i ty mu się podobała, to sam by do ciebie zagadał? Odpowiedz Link Zgłoś
frozenman Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 08:58 little_lover napisała: > Hej wszystkim :) Pisze bo chodze od jakiegos czasu na basen i podoba mi się rat > ownik. Jak go poderwac? Topienie się odpada:P To może skok na głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:15 frozerman No i co by to dało :D varia1 no i moze tak, a moze ma dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:43 no wiesz, a ja myślałam, że gość już rozpracowany, że wolny i w ogóle... jak tak to może być lipa... może nawet i żonę ma tylko obrączka w szatni;) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:16 zacznij sie topic,jesli cie uratuje to znaczy,ze sie w tobie zakochal.Jesli sie utopisz,to znaczy,ze nie byl toba zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:23 ind-ja napisała: > zacznij sie topic,jesli cie uratuje to znaczy,ze sie w tobie zakochal.Jesli sie > utopisz,to znaczy,ze nie byl toba zainteresowany Jak sie bede topić to przed nim sie osmieszę, zreszta juz o tym pisałam. Nawet jak bym sie topiła to musi uratowac bo jest ratownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:30 Ja nie mam takich problemów - zazwyczaj ratownicy mnie sami zagadują :) A nie wystarczy na początek po prostu się do niego uśmiechnąć? Powiedzieć cześć, sprawić żeby Cię zauważył??? Od razu pomysł z topieniem się. To żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:35 No chyba tak zrobie ;) nie mam wyjscia . Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 10:44 A może znasz tego chłopaka? Masz możliwość wybadania czy ma dziewczynę? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 11:15 Nawiąż z nim rozmowę i samo się potoczy mejbi. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 13:09 zapomnij założyć majtek. Powinnien zwrócić na Ciebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
little_lover Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 18:10 misiu.stefan Nie znam go. grassant napisał: > zapomnij założyć majtek. Powinnien zwrócić na Ciebie uwagę. To by bylo glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 20:06 little_lover napisała: > To by bylo glupie. to zasłoń sie encyklopedią, najlepiej widipedią. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 18:19 Powinnien zwrócić na Ciebie uwagę. zwłaszcza jak ją będzie wyprowadzała ochrona Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 19:08 zagdaj do niego np czy udziela lekcji pryawtnych bo młodszy brat nie umie pływać :] albo czy w sezonie letnim tez jest ratownikiem tyle że na akwenach otwartych :P i gdzie :P no a w ogole to masz temat rzeka :) pt. gdzie zrobić kurs na ratownika, bo Ty lubisz i dobrze plywasz i tak sobie myslisz czy nie dorabiac w ten sposob w wakacje itd itp uśmiechaj się i bądz super miła :] nawet jesli nie wyjdzie (WAM) to będziesz mieć nowego kolegę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Jak poderwać ratownika? 11.03.10, 20:20 nie przyszlo ci do glowy ze facet moze byc pedalem i takie pasztety jak ty w ogole go nie ruszaja? Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: Jak poderwać ratownika? 16.03.10, 14:49 Mam nadzieję, ze jesteś ładną dziewczyną. Zakładam, ze na basenie na który chodzisz czepki są obowiązkowe, co utrudnia sprawę, bo każdy wygląda w czepku beznadziejnie. Załóż ładny 2- częściowy strój, opal się troche na solarium i uśmiechaj do ratownika :) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 schudnij i wyciśnij pryszcze 16.03.10, 14:55 może wtedy na ciebie popatrzy... Odpowiedz Link Zgłoś