mamba8 12.04.10, 18:30 Widziałam, że parę z was wstawiło zdjęcia na wizytówkach i jestem zaskoczona, bo totalnie inaczej was sobie wyobrażałam. Nie gorzej, nie lepiej, ale inaczej. W każdym razie bardzo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sootball Re: Wasze fotki 12.04.10, 18:39 no ja np. jestem dokładnie taka, jak w wizytówce. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wasze fotki 12.04.10, 18:40 sootball napisała: > no ja np. jestem dokładnie taka, jak w wizytówce. Masz uczerniony nos.:P Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Wasze fotki 12.04.10, 18:45 to szminka, taka dla gothów. No jakby to wyglądało, gdybym w taki całokształt wkomponowała ten mój beznadziejny, różowy nosek? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Wasze fotki 12.04.10, 23:00 Ciebie sobie wyobrażałam podobnie, tylko biust większy..bardziej w kadr powinien wchodzić : > Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wasze fotki 12.04.10, 23:02 ziereal napisała: > Ciebie sobie wyobrażałam podobnie, tylko biust większy..bardziej w kadr powinie > n > wchodzić : > Przykro mi niezmiernie, ale się nie zmieścił.:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Wasze fotki 16.04.10, 03:23 Bez urazy ale myslalas o aparacie na zeby? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 18:48 Menka, Hermina i Pompeja = łamaczki męskich serc Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:52 mamba8 napisała: > Menka, Hermina i Pompeja = łamaczki męskich serc co do Menki i Pompeji -popieram śliczne dziewczyny :) ja mam zbyt wredny charakter,żeby mnie ktoś uznał za ładną ,ale co tam ostatecznie nie mam nic do ukrycia tutaj,znajomi znają mnie jako taką samą złośliwą "feministkę",więc nawet jak ktoś z dalszych znajomych dowie się ,że Herminetka,to ja-to nie będzie zdziwiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Wasze fotki 12.04.10, 21:00 Herminuś bo charakter najważniejszy ;-) ja żem mam diabła za skórą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Wasze fotki 12.04.10, 21:04 hihih ;)dodaj jeszcze,że skórze aniołka, właśnie gdzie Twoje foto :> Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Wasze fotki 12.04.10, 21:14 Wykonuje zawód publiczny ;-) taaa skóra aniołka....zawsze diabełek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Wasze fotki 12.04.10, 21:16 ha! mnie nie widzą w moim zawodzie ,li tylko słyszą czasem :D ale jeśli pracowałabym w poprzedniej firmie,to raczej nie dała bym fotki :P Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Wasze fotki 12.04.10, 23:56 O żeszdopiero Herminę zobaczyłam. Jakież Ty masz oczy :D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Wasze fotki 12.04.10, 23:58 bo ja mam wytrzeszcz :P od permanentnego wku##a na wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Wasze fotki 12.04.10, 21:51 a jaki to jest publiczny? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Wasze fotki 13.04.10, 20:53 Wicehrabio hmmm funkcjonariusz publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 15:56 Myslalam, ze masz purpurowe wlosy, takie jak na obrazku. Pasuje do Ciebie kolor zywy dynamiczny, pofarbuj na jakies indygo. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Wasze fotki 13.04.10, 19:10 hmmm,teraz mam takie szatynowe,wolę nie jakoś nie zwracać na siebie uwagi wyglądem :) kwestia upodobań Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Wasze fotki 12.04.10, 18:51 Ciekawa jestem kogo miałaś na myśli ;) Ja akurat zrobiłam odwrotny myk - usunęłam zdjęcie, ale może kiedyś do zdjęcia wrócę ;) bo chyba lepiej rozmawia się z osobami, których twarze znamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 18:57 Ja zbyt dużo swoich cichociemnych tajemnic/przemyśleń powypisywałam, żeby przestać być anonimowa. Jednak gdyby było jakieś spotkanie fk w przyszłości to wtedy pewnie będzie można wszystkich zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:43 Jak coś to róbta spotkanie gdzieś po środku ;-) ciekawe czy się poznamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:56 Jak narazie wymyśliłam że w hałaśliwym klubie i wszyswcy mamy się ubrać totalnie kiczowato albo zrobić jakieś ognisko latem, kiełbaski i piwka. Dwie skrajności :) Nie sądzę by doszło do skutku, ale czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:08 Jeśli już to ja chętnie latem i w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:16 a jak sobie mnie wyobrazasz? powiem ci czy dobrze czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:26 Hmmm ok, jesteś bardzo zadbaną blondynką (blond o takim naturalnym odcieniu) jesteś opalona i nie malujesz, nie ubierasz się z przesadą. Włosy proste i krótsze. A i uzębienie jest pełne :D :D tak, tak sobie Ciebie wyobrażałam. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:39 tak: zadbana nie maluje, ubieram z przesada wlosy krotrze Uzebienie pelne :) a nie: blondynka opalona (jestem biala jak trup) proste wlosy (tylko jak je sobie wyprostuje :) czyli generalnie 50/50. genialnie jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:48 no ładnie :) tak to już jest i sama nie wiem czemu Cię wyobrażałam jako blondynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:51 bo blondynki sa najmadrzejsze :) a w dodstku maja tone dobrego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:54 proszę Cię nie mówi mi o tym ,że blondynki są najładniejsze bo ja tez tak uważam i nie mogę tego przeżyć :DDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:59 izabella9.0 napisała: > proszę Cię nie mówi mi o tym ,że blondynki są najładniejsze nie są, najładniejsze są szatynki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Wasze fotki 13.04.10, 12:24 Nieprawda :PPPP najładniejsze są blondynki ale naturalne a nie farbowane na <o zgrozo > żółto czy biało ;/ Szatynki?.......... mógłbyś być taki miły i napisałabyś ,że wszystkie kobiety są ładne albo piękne a nie tak subiektywnie ze sztynki ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Wasze fotki 13.04.10, 12:28 izabella9.0 napisała: > Nieprawda :PPPP najładniejsze są blondynki ale naturalne a nie > farbowane na <o zgrozo > żółto czy biało ;/ > > Szatynki?.......... mógłbyś być taki miły i napisałabyś ,że wszystkie kobiety > są ładne albo piękne a nie tak subiektywnie ze sztynki ;PPPP e tam, blondynki, niewiele jest takich ciekawych. jak juz miałabym wybierac, to może Doutzen, albo Bardotte;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Wasze fotki 13.04.10, 12:50 ja jakbym była facetem to tylko bym na blondynki leciała ..nie wiem czemu uważam te włosy za fascynujące :PPPPP ooo bardotka za czasów młodości ale czy ona była naturalna miała dziwne odrosty...:DDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Wasze fotki 13.04.10, 13:02 izabella9.0 napisała: > ja jakbym była facetem to tylko bym na blondynki leciała ..nie wiem > czemu uważam te włosy za fascynujące :PPPPP ja też nei wiem czemu. wolę brunetki. :) a bardotka była ciemna blondynka, i pewnie tleniła:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Wasze fotki 13.04.10, 13:10 "ja też nei wiem czemu. wolę brunetki." Cóz z upodobaniami się nie dyskutuje ;p Na szczęście nie jestem facetem Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Wasze fotki 13.04.10, 20:44 E tam, kazdy kolor jest ladny. To co nie lubie u blondynek (naturalnych) to ze maja czesto bardzo cienkie wlosy, i tak malo ich na glowie. Moja glowa moze wygladac jak u lwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:45 Często się uśmiechasz, masz dobry gust jeśli chodzi o muzykę. Kojarzę Cię mniej więcej w temacie muzyki, więc musisz wyglądać jak uśmiechnięta dancehallowa-reggaettonowa laska jak z teledysków. Mam takie raczej proste skojarzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:51 Hehe twój obraz jeszcze w mym umyśle nie powstał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:50 O Kochana toś mi komplementa dała :P Niestety dość blada jestem przez większą część roku, nad czym ubolewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 19:43 hmmm łaj oł łaj? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 19:45 Jan_Hus. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 19:54 I tak nic nie widać, no ale to wyjątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 19:59 U facetow liczy sie silna psychika i dluga kuska. Pierwszego nie jestesmy w stanie uwiecznic na zdjeciu, a drugie na fotke sie nie nadaje. Odpowiada takie tlumaczenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 20:06 Nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 20:07 Nie. Dla mnie to jest forum i nawet kobieta nie musi tu "wyglądać" - pokazywać się. Przecież tylko rozmawiamy. Chcesz oceniać wypowiedzi kobiet po ich wyglądzie? A może jak ładna to głupia? Nie zmienia to faktu, że milej jest rozmawiać z kimś kogo się widzi ;D A faceci nie ujawniają się. Strejndż. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 20:16 tam na dole ktoś się wpisał, ale nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 20:18 > Nie zmienia to faktu, że milej jest rozmawiać z kimś kogo się widzi ;D A faceci > nie ujawniają się. Strejndż. Z pogrubionym sie nie zgadzam. Internetowego rozmowce idealizujemy. Czesto wyobrazamy sobie, ze po drugiej stronie siedzi wyzelowany, dobrze zbudowany koles lub tez blondynka z dlugimi nogami i nienagannymi manierami. Dodatkowo wiadomo, ze mezczyzni w Polsce sa brzydcy. Po co w takim razie niszczyc ten pozytywny obraz? :) Ja jestem brzydki, mam paskudny usmiech, pryszcze na calej twarzy i rozdwojone koncowki, dlatego sie nie ujawnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 20:19 Na pryszcze Trioxil ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 20:24 Ja nawet nie myślę jak kto wygląda. Nawet Quasimodo może być ciekawym rozmówcą i nie będę zgorszona rozmawiając z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 21:43 > A faceci > nie ujawniają się. Strejndż. Bo zazwyczaj nie mamy czego ujawniać chyba. Jak ktoś nie czuje się pewny atrakcyjności swojego wyglądu, to nie pcha go gdzie popadnie. ;) Tym bardziej, że nam chyba częściej zdarza się przedstawiać dość kontrowersyjne opinie na niektórych forach, więc lepiej pozostać względnie anonimowym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 13.04.10, 15:40 > A faceci nie ujawniają się. Strejndż. @rzeka.chaosu: Wszystko dla Waszego dobra, w przeciwnym wypadku upadnie mit tajemniczego nieznajomego który pojawia się nagle znikąd i oczarowuje kobietę :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 21:53 Ja jestem w pełni ujawniony, ktoś mi kiedyś zarzucił że kąsam z ukrycia więc wstawiłem swoją fotkę żeby nie było że z ukrycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 22:54 bo facet z natury rzeczy jest brzydal i straszy lol Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobiety tak, ale faceci się nie ujawniają ;) 12.04.10, 23:02 Wypluj te słowa! Już! Facet to fajne ciacho :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 czy to oznacza koniec forum 12.04.10, 19:50 opartego na anonimowości ? teraz będą foty i spotkania w REALU ? ;ppppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: czy to oznacza koniec forum 12.04.10, 19:52 W sensie myślisz, że po spotkaniu wszyscy już przestaliby tu wchodzić? Hmm ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: czy to oznacza koniec forum 12.04.10, 19:57 nie , raczej uważam ze już nie będzie tak jak dawniej anonimowo , tajemniczo..nie będziemy się już wtedy zastanawiać kim jest człowiek po drugiej stronie.Kojarzy mi się to z gadu gadu . Wchodzę i gadam z ludźmi którzy wiedza jak wyglądam i znają mnie z prawdziwego imienia i nie tylko :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: czy to oznacza koniec forum 12.04.10, 20:06 Tak, masz nieco racji to zabija taką aurę tajemniczości. Hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: czy to oznacza koniec forum 12.04.10, 22:20 izabella9.0 napisała: > nie , raczej uważam ze już nie będzie tak jak dawniej anonimowo , tajemniczo..n > ie będziemy się już wtedy zastanawiać kim jest człowiek po > drugiej stronie. ja się nei chcę zastanawiać, wrzuć fotkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: czy to oznacza koniec forum 13.04.10, 12:51 "ja się nei chcę zastanawiać, wrzuć fotkę" w drodze kompromisu zastanowię się nad założeniem wizytówki wraz z fotka :p..niech stracę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 19:59 Dobra to teraz a się z siebie pośmieje. Jak wygląda osoba ukryjąca się pod nickiem mamba8> Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:08 Hmmmmm....kobieta, wzrost między 160cm, a 169cm. Wiek 28-39. Niepozorna z wyglądu ale charakterna, czasami nieśmiała ;-) no i poniosła mnie fantazja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:14 Coś w tym jest. Wzrost trafiony, wiek 27. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:20 Oooooooooo to żem zdolna bestyjka ;-) Tadam. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Wasze fotki 12.04.10, 20:35 kobieta, wzrost ok 165, wiek 27 trafilam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wasze fotki 12.04.10, 21:04 ja kojarzyłam sobie Ciebie z ciemnymi włosami, a tu zonk Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Wasze fotki 13.04.10, 09:57 już nie, łyknęłam dwie łychy, dwa perseny i mi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 10:02 Dla pocieszenia - natural przyciemniony na focie, były raz jaśniejsze, raz brązowe.. :) Są pachnące, miękkie, lśniące, gładkie, wprost miodzio - to reklama jedwabiu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 10:17 Ja idę na pocztę, nadać tu england mój polski dekoder, by "nasi" mogli w ojczystym języku obejrzeć czołówkę polskich seriali, czyli M jak... :D A tak serio zrypał się im i poprosili, żeby im wysłać nasz, po oni nic panimaju w języku lengłicz :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa miło 12.04.10, 21:51 zobaczyć co niektórych raczej sobie nie wyobrażam internetowego rozmówcy, ale jak kogoś zdjęcie widziałam to odruchowo jestem milsza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: miło 12.04.10, 22:17 disa napisała: > odruchowo jestem milsza ;] urocze te świnki, na nogach masz gumofilce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: miło 12.04.10, 22:39 niestety nie :( chciałam założyć kalosze Mama wyprosiła żebym nie zakładała hunterków bo później jechaliśmy na chrzest:D musiałam biegać po oborze w kozakach które mają szpilkę 11cm bo nie nosze płaskich butów ;D lekko mi w tych szpilach się po stajni nie biegało - Ciebie pewnie ta wiadomość ucieszy ;] świnie są BOSKIE ... kiedyś będę miała swoje ;] jak się dorobię i będzie mnie stać na życie wieśniaka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: miło 13.04.10, 10:02 disa napisała: > raczej sobie nie wyobrażam internetowego rozmówcy, ale jak kogoś zdjęcie > widziałam to odruchowo jestem milsza ;] Ja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz to mi sie ta ruda bardziej podobała niz te 3 :) 12.04.10, 23:59 niestety nie mam pamieci do ników - choc moze to dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Wasze fotki 13.04.10, 00:29 no to wstawilem, ale zeby nie bylo ze w poplochu uciekniesz po nozyczki aby wydlubac sobie oczy to tylko grafike przedstawiajaca :D wygladam pirazydrzwi identycznie lol nawet uwiecznilem power w oku Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 09:12 fajna jesteś. ale ta fotka moim zdaniam, zbyt wymuskana, wygładzona. a może to ten make up?.. wiesz idealnie obrysowane konturówką usta, idealnie (może trochę zaa aż) wyregulowane brwi. widac, że jesteś bardzo atrakcyjna, ale ja osobiście wolałabym Cię w naturalniejszym wydaniu :). Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: to i ja 13.04.10, 09:17 sama pisala,że usta ma poprawione kwasem h. niebrzydka,ale skoro twierdzi, ze nie widziała w zyciu ladniejszej kobiety od siebie,to chyba ma problemy ze wzrokiem. a wyrafinowany village style ubioru kompletnie do mnie nie trafia:D Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 09:24 posralo cie, widzialam kilka ladniejszych kobiet ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 14:16 tez sie sobie bardziej podobam:P Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 09:25 byc moze i nienaturalna, ale mnie sie podoba ta fot, moze wstawie bardziej naturalna siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: to i ja 13.04.10, 09:24 postaw bardziej na naturalność, takich lal na pęczki na ulicy pisze to dlatego, że zawsze tak się zachwalałaś, że się spodziewałam naprawdę kogoś wystrzałowego, a póki co jesteś po prostu "zrobiona" 80% po zrobieniu tak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 09:29 hehe pokaz swoja twarz, jak ja masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: to i ja 13.04.10, 09:38 może kiedyś znowu pokażę :) nie obrażaj się, masz zadatki żeby wyglądać bardzo ładnie bez tej otoczki "tipsowo-solaryjnej z napompowanymi ustami" Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 09:49 kwas hialuronowy mialam wstrzykiwany kilka lat temu, obecnie me usta sa naturalne, makijażu na tym zdjeciu takze sama nie robilam. Tipsy, a raczej akryle zalożne mialam w wieku 17 lat, od jakiś 7 lat wyzbywam się. Solarium- na bank nie, nie lubie ani solariuam alni opalania, choc fakt zdjecie zrobione po podróży poślubnej wiec nieco opalona być mogę, co nie zmienia faktu, ze naturalnie mam stosunkowo ciemna karnacje Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 10:28 > Solarium- na > bank nie, nie lubie ani solariuam alni opalania, Słusznie. Ja w ogóle nie rozumiem jak można lubić solarkę. Imho głupotą jest świadome poddawanie się czemuś, co tylko pozornie poprawia wygląd, a w rzeczywistości na dłuższą metę postarza i znacznie podnosi ryzyko zachorowania na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 10:37 mysle,ze zadna lala nie mysli o dalekosiężnych konsekwencjach opalania, co nie zmienia faktu, ze skóra po solarium cuchnie a jej odcień jest żółty, nie rozumiem jak może się to podobać... bleeeee... tzn ja i solarium- na bank nie! Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 09:32 poza tym, ja sie nie zachwalalam to wy dopisywaliscie do mojego loginu jakies ideologie przy tym zadna/ zaden z was nie wzial pod uwage ze login moze byc swego rodzaju ironia. a reszta to prowokacja ale dopiero po sadzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 10:04 > postaw bardziej na naturalność, takich lal na pęczki na ulicy > pisze to dlatego, że zawsze tak się zachwalałaś, że się spodziewałam > naprawdę kogoś wystrzałowego, a póki co jesteś po prostu "zrobiona" > 80% po zrobieniu tak wygląda Dziewczyna wygląda świetnie, temu się nie da zaprzeczyć. Sam pewnie bym się za taką obejrzał idąc ulicą. Jednak popieram opinię, że można nieco postawić na naturalność. Na postrzegany wygląd składają się zarówno wygląd naturalny, jak i naniesione poprawki (aka "zrobienie"). Tu trzeba znaleźć odpowiedni balans, taki złoty środek, w proporcjach tego co w jakim stopniu na ostateczny wygląd się składa. Mówi się, że nie ma kobiet brzydkich, są tylko niezadbane. Może to powiedzenie nie jest do końca trafne, ale coś w sobie ma. Często z największego paszteta da się zrobić dobrze prezentującą się dziewczynę, gdy w balansie pomiędzy naturalnością, a poprawkami pójdziemy za bardzo w tą drugą stronę. W takim przypadku czasem może nie być innego wyboru, ale jednak gdy dziewczyna naturalnym wyglądem nie straszy, to też nie ma powodu ukrywać go pod toną tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 10:09 ale ja tak po prostu wygladam, nie mam nic sztucznie zrobionego, moze faktycznie usta sa mocno pomalowane, ale naturalnie mam pelne usta, na nowym zdjeciu jestem praktycznie bez makijażu (jedynie oczy), a i tak troche do typowej naturalności brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 10:12 kurna, naturalne, a nie niczym wyjęte z Sports illustrated:). tak czy siak, bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 10:39 dzieki, co nie zmienia faktu, ze w glowie poukładanego nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: to i ja 13.04.10, 11:07 piekna.i.wyrafinowana napisała: > dzieki, co nie zmienia faktu, ze w glowie poukładanego nie mam... i pewnie z tego powodu nie możesz spać po nocach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 11:15 jan_hus_na_stosie napisał: > piekna.i.wyrafinowana napisała: > > > dzieki, co nie zmienia faktu, ze w glowie poukładanego nie mam... > > i pewnie z tego powodu nie możesz spać po nocach ;) nie, to raczej umartwianie się ze powodu swojego wygladu powoduje bezsennośc ;).. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 10:20 Jeśli to jest naprawdę naturalne, to muszę przyznać, że wiele kobiet ma Ci czego pozazdrościć. Mój błąd, że poprzednią opinię wydawałem tylko na podstawie jednego zdjęcia i kierując się raczej tą "typową naturalnością" o której piszesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 11:14 Solarki sie nie lubi. laski z reguły lubią ten brązowy odcień skóry.. ;) wiesz, niby solarka ble, a z drugiej strony,meżczyzni sami nieraz piszą jak to lubią opalone kobiety.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 11:51 > wiesz, niby solarka ble, a z drugiej strony,meżczyzni sami nieraz piszą jak to > lubią opalone kobiety.. > :( Nie wszyscy, większości wręcz to wisi i nie przeszkadza nam naturalny jasny odcień skóry. Zresztą taka opalenizna z solarki często wygląda po prostu sztucznie. To jak z powiększaniem piersi. Kobiety robią to twierdząc, że przecież właśnie to się facetom podoba, a w rzeczywistości robią to wyłącznie dla siebie, bo chcą się czuć atrakcyjniejsze. Różnica tylko jest taka, że solarka może mieć negatywne efekty w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 11:59 dystansownik napisał: > To jak z powiększaniem piersi. Kobiety robią to twierdząc, że przecież właśnie > to się facetom podoba, a w rzeczywistości robią to wyłącznie dla siebie, bo chc > ą > się czuć atrakcyjniejsze. > Różnica tylko jest taka, że solarka może mieć negatywne efekty w przyszłości. a implanty niby nie?;) wszystko co jest ingerencją w nasz organizm, w nasze ciało - wiąże się z ryzykiem. chociaż muszę powiedzieć, że powiększanie biustu naprawdę jest coraz bardziej popularne. Widzę to chociażby w szatni damskiej, na saunie - czasami rzucą się w oczy idealne piersi (nie trzeba nawet zerkać, po prostu idealny kształt przykuwa uwagę). Miałam tak dwa razy, pomyślałam "wow, ale fajny biust", po czym zauwazyłam, że ten biust jest "nieruchliwy". Nie drga,nie faluje, takie sztywne piłki, chociaż ładnego kształtu - bardziej naturalne niż u Dody. Ciekawa jestem, czy mężczyzna tez zauważyłby tę różnicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 12:12 > a implanty niby nie?;) > wszystko co jest ingerencją w nasz organizm, w nasze ciało - wiąże się z ryzyki > em. Tak, ale zabieg powiększenia piersi przynajmniej przeprowadza lekarz, a solarki to praktycznie czarny rynek, którego nikt nie kontroluje. Zresztą, w przypadku implantów ryzyko istnieje głównie jako ewentualność, a w przypadku solarki szybsze starzenie się skóry, to prawie pewny efekt. Dodatkowo potwierdzonym naukowo faktem jest to, że regularne korzystanie z solarium kilkukrotnie zwiększa szansę zachorowania na czerniaka. Większość ludzi (zresztą obecnie już i facetów, więc nie dotyczy to wyłącznie kobiet) nie zastanawia się nad długotrwałym efektem (chyba piekna i wyrafinowana o tym pisała gdzieś wcześniej). Liczy się tu i teraz. > Miałam tak dwa razy, pomyślałam "wow, ale fajny biust", po czym > zauwazyłam, że ten biust jest "nieruchliwy". Nie drga,nie faluje, takie sztywne > piłki, chociaż ładnego kształtu - bardziej naturalne niż u Dody. > Ciekawa jestem, czy mężczyzna tez zauważyłby tę różnicę :) Część pewnie by zauważyła, części zapewne by to zwisało. Powiedz mi jednak, czy chciałabyś żeby interesowali się Tobą faceci dla których najbardziej interesujące w Tobie byłoby czy masz oryginalny biust czy implanty?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 12:15 dystansownik napisał: > Tak, ale zabieg powiększenia piersi przynajmniej przeprowadza lekarz, a solarki > to praktycznie czarny rynek, którego nikt nie kontroluje. > > Zresztą, w przypadku implantów ryzyko istnieje głównie jako ewentualność, a w > przypadku solarki szybsze starzenie się skóry, to prawie pewny efekt. to prawda. chociaż moim zdaniem , nadmierne korzystanie z solarki. nie znam osoby, która była np pare razy w życiu i jej skora wyglada gorzej od takiej, ktora nie byla. Liczy się szereg czynnikow, a nie jeden. > Część pewnie by zauważyła, części zapewne by to zwisało. Powiedz mi jednak, czy > chciałabyś żeby interesowali się Tobą faceci dla których najbardziej > interesujące w Tobie byłoby czy masz oryginalny biust czy implanty?? mało kto w ogóle zakłada, ze babka ma implanty. ale wiadomo, krągły,idealnie jędrny biust się podoba. chyab sobie strzelę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 12:30 > to prawda. chociaż moim zdaniem , nadmierne korzystanie z solarki. > nie znam osoby, która była np pare razy w życiu i jej skora wyglada gorzej od > takiej, ktora nie byla. Liczy się szereg czynnikow, a nie jeden. > Parę razy oczywiście efektu nie przyniesie. Zresztą często nawet nadużywanie jakoś specjalnie nie będzie widoczne (poza samą opalenizną). Na to oczywiście wpływają też różne uwarunkowania genetyczne. Jednak może się później okazać, że korzystanie w młodości z solarki na starsze lata odbije się skórą o wyglądzie starszym o kilka lat. > mało kto w ogóle zakłada, ze babka ma implanty. > ale wiadomo, krągły,idealnie jędrny biust się podoba. Krągły i idealnie jędrny oczywiście, ale już sama wielkość ma drugorzędne znaczenie. Oczywiście jak ktoś źle się czuje ze swoim wyglądem, to ma pełne prawo do prób jego poprawy. Tylko nie ma co później tłumaczyć się tym, że robi się to dla innych, bo się im podoba. Trzeba umieć odpowiedzieć sobie przed sobą samą, że robi się to wyłącznie dla siebie, bo chce się czuć atrakcyjniejszą. > chyab sobie strzelę ;) Implanty? Patrząc na fotkę w Twoim profilu nie wygląda na to, żebyś ich specjalnie potrzebowała. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: to i ja 13.04.10, 14:25 dystansownik napisał: > > Krągły i idealnie jędrny oczywiście, ale już sama wielkość ma drugorzędne znacz > enie. taa, i oczywiscie dar natury ;) > Implanty? Patrząc na fotkę w Twoim profilu nie wygląda na to, żebyś ich > specjalnie potrzebowała. ;) ale jak biegam, to jednak sztuczny bylby wygodniejszy ;) mniej skacze! Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 17:41 > taa, i oczywiscie dar natury ;) > Czemu oczywiście. Jak ktoś chce naturę sobie poprawić, to droga wolna. Chodzi raczej o to, że czasem po prostu nie ma takiej potrzeby. > ale jak biegam, to jednak sztuczny bylby wygodniejszy ;) > mniej skacze! Mam koleżankę, która trenuje biegi i jakoś nie narzeka, choć ma raczej naturalne. ;) Wiesz, jak uważasz, że implanty coś w Tobie poprawią i pozytywnie wpłyną na Twoje samopoczucie, to jak najbardziej jestem za. Ale rozważ też, czy wizualnie rzeczywiście ich potrzebujesz. Najlepiej zapytaj o opinię swojego faceta. Podejrzewam, że mało któremu będzie przeszkadzało, że nie masz idealnego rozmiaru i jędrności jak modelka z rozkładówki. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: to i ja 13.04.10, 10:23 Nie widziałam wcześniejszej foty i opieram się na tej obecnej - śliczna jesteś jak laleczka :) (tu zmarszczenie brwi w ataku zazdrości :P) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to i ja 13.04.10, 10:28 tyś akurat atakować zazdrością nie powinna:) bo i z Ciebie zajebista babka, a zdjęcie wrzucę to co było- to mnie nienaturalna hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: to i ja 13.04.10, 11:01 akurat widziałam Twoje poprzednie fotki i szczerze ta wcześniejsza w wizytówce choć ładna mnie osobiście nie urzekła... na tej natomiast wyglądasz ślicznie,jak modelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: to i ja 13.04.10, 11:03 o tą na plaży się mnie rozchodzi rzecz jasna (że wymiata),bo widzę,żeś znowu zmieniła na tą wcześniejszą :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: to i ja 13.04.10, 14:27 Dalej jak laleczka :) <kolejny napad wściekłości> hihi Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to i ja 13.04.10, 10:30 > (tu zmarszczenie brwi w ataku zazdrości :P) Akurat Ty ze swoim wyglądem powodów do zazdrości chyba nie powinnaś mieć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 14:30 Do siebie nic nie mam, ale tak nakazuje mi kobieca natura ;) Jak mi poda adres zrobię bubę i wygram :P Za xx lat będziemy obydwie wyglądać jak pomarszczone śliwki :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 14:57 Piekna i wyrafinowana potrafi uzywac technologii dla dobrego wyglad,jej wie uwaga o sliwce nie bedzie dotyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 15:29 wyglada na to ze w posiadaniu eliksiru mlodosci jestem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 15:42 No to czemu się głupia krzywisz :D Sprzedawaj na allegro :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 15:43 I wtedy to już będzie całkiem miodzio (czyt. piekna.i.bogata) :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 15:47 Wie co z kwasem hialuronowym mozna zrobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 16:44 kilka lat temu, raz i prawie niewidocznie, w sumie glupota w usta ktore z natury sa pelne... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 17:08 Z wiekiem z wiekiem zwezaja sie nawet te pelne, dobrze wiec trzymac reke na pulsie i wiedziec co w kosmetologii piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 18:17 Eh miał być komplement, a najwyraźniej się na mnie obraziłaś i teraz mi smutno. :( Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 18:24 Czyżbym mogła obrazić się na ciebie? Nie! Wręcz brak mi tych wspólnych herbat, tak mnie nagle dla innych porzuciłeś.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: to miałbyć komplement? :P 13.04.10, 18:37 Oj cieszy mnie to. ;) Mi też brakuje wspólnych herbatek i przede wszystkim offtopów długich na pół tematu. :D Ale Ciebie nigdy bym nie porzucił, po prostu naturalnie dążę do nawiązywania kontaktu z innymi forumowiczkami. Taki już ze mnie dyskusyjny poligamista. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian powinno być: piękna i wytapetowana n/t 13.04.10, 16:52 piekna.i.wyrafinowana napisała: > i nie jestem blondynka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: Wasze fotki 13.04.10, 08:56 W zyciu realnym jak i netowym darze ludzi sympatią ze względu na poczucie humoru i to co mówia, wiec w sumie to jak wygladaja jest dla mnie bez znaczenia. Zobaczyc niektórych z Was to poprostu zaspokojenie jakiejs tam ciekawosci, która jednak jakos bardzo mnie nie zżera - wystarczy, ze dobrze sie tu z Wami bawie. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasze fotki 13.04.10, 09:25 ja miałam długo zdjęcie w wizytówce ale mi się znudziło poza tym wiele osób wie jak wyglądam, z wieloma się spotkałam w realu na oglądanie zdjęć mam ochotę od czasu do czasu, raz na rok :) i samo obejrzenie zdjęć nie powoduje jeszcze, że później widząc nicka w wątku automatycznie przed oczami mam czyjąś buzię Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wasze fotki 13.04.10, 12:40 POmysł z pokazywaniem twarzy (w sposób rozpoznawalny) nie podoba mi się, poniewaz forum zamienia się w platformę lanserską oraz mimowolny "ranking forumowych piękności", wygląd zaczyna wpływac na odbiór wypowiedzi, czy sie tego bedziemy obłudnie wypierać czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasze fotki 13.04.10, 13:08 heloł :) a wiesz, że u mnie nie wpływa nic a nic? wygląd to wygląd, a wypowiedzi, to wypowiedzi, w ogole ja odbieram większość jako nicki a nie ludzi (z wyjątkiem kilku osób, które znam osobiście) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wasze fotki 13.04.10, 13:16 Hej :)) a nie zauważyłąś, jak zmienił sie ton wypowiedzi panów do tych upublicznionych co ładniejszych forumek? Jak nagle zapanowała kultura i "bułekę przez bibułkę" sie podaje? I czuje w obowiazku odpowiedzieć na każdy poscik? Przecież tro widac :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasze fotki 13.04.10, 14:26 a nie, bo ja generalnie na panów na forum kobieta rzadko zwracam uwagę, a już na umizgi wcale :P chora kurde jestem i już i tak oczopląsu od sieci dostaję, prześlizguję się raczej przez wątki niż je uwaznie czytam ale że się jaki zakocha we forumce jakiej to jestem w stanie uwierzyć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wasze fotki 13.04.10, 14:40 Współczuję :(((( Sama też chodze podziębiona od wczoraj, w gardle mam pumeks, kuruję się preventgripem (cos z czosnkiem z rossmana z 4 zeta - o dziwo skurtecznniejsze u mnie niz inne tabsy), a za oknem niewiadomoco, raz słońce raz deszcz :) weź aspiryne i połóz się, dziecko Ci nad głowa jeszcze nie marudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: Wasze fotki 13.04.10, 14:42 Wiem co czujesz bo ja też chora. Łzy mi lecą, bo taki mam katar, a praca nie zaczeka. Marzy mi się tylko położyć do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko To macie 13.04.10, 14:33 Ok, na jakieś 24 h wrzucę siebie z perspektywy klawiatury- w końcu to forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: To macie 13.04.10, 15:33 haha, nie zartuj... to samo pomyslalam:) ale dziewczyna ma chyba tak ciemne oczy, bardzo ladne oczy, w ogole fajne z Was wszytkich, ktore sie ujawnily doopy... zupelnie inaczej mozna sobie wyobrazac osoby spędzające czas na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: To macie 13.04.10, 15:42 No tia... zróbcie jeszcze ze mnie ćpunkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: To macie 13.04.10, 15:43 No i wyszło szydło z worka, żeś z chemikiem spółkowała.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian nareszcie 13.04.10, 16:53 ritsuko napisała: > Ok, na jakieś 24 h wrzucę siebie z perspektywy klawiatury nareszcie jakaś ładna, naturalna buzia Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: nareszcie 13.04.10, 17:18 Jakie nareszcie? Przecież dużo tu ładnych i naturalnych zostało okazanych, choćby ziereal - piękna z fejsa i z duszy dziewucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: nareszcie 13.04.10, 17:26 pompeja napisała: > choćby ziereal - piękna z fejsa i z duszy dziewucha. zgadzam się, i menka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: nareszcie 13.04.10, 17:45 No już, już dyskusje to pod innymi zdjęciami proszę ;). Dziękuję bardzo i przychylam się do teorii, że wiele tu jest naturalnie pięknych Pań (menk.a od dawna, a hermina jest moją nową miłością :D) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: nareszcie 13.04.10, 18:00 ritsuko napisała: > hermina jest moją nową miłością ale która, bo są dwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: nareszcie 13.04.10, 18:06 Są nawet trzy- hermina5 bodajże jeszcze jest. A mi podoba się hermina25, bo ona póki co fotkę wrzuciła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: nareszcie 13.04.10, 18:08 ritsuko napisała: > Są nawet trzy- hermina5 bodajże jeszcze jest. A mi podoba się > hermina25, bo ona póki co fotkę wrzuciła :) przy okazji: znam dwie siostry z których jedna jest niezbyt atrakcyjna, a druga zupełnie przeciwnie :) ciekawe czy herminy też takie są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: nareszcie 13.04.10, 18:33 Wicehrabio ;) my jesteśmy bliźniaczki :D choć jedna blond :P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: nareszcie 13.04.10, 18:37 hermina25 napisała: > choć jedna blond :P blond mysza? masz czarno białe zdjęcie i wygląda jakbyś osiwiała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: nareszcie 13.04.10, 19:49 hermina25 napisała: > ja jestem brunetką :D to daj zdjęcie w kolorze, bo się trudno zorientować Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Ritsuko.... 13.04.10, 18:33 zostaniesz moją żoną? :D dobrze gotuje,ale poza tym typowy samiec ze mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Ritsuko.... 13.04.10, 18:41 co na gołe klaty? pojedynek o Ritsuko ? :D licz się z nadchodzącą porażką :D nie masz szans...... z moimi kulkami ziemniaczanymi z sosem czosnkowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Ritsuko.... 13.04.10, 19:39 Jeśli nie przeszkadza Ci żem ja też psychiczny samiec dobrze gotujący ale lubiący "artystyczny nieład" to... moja Ci ona!! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Ritsuko.... 13.04.10, 22:03 A to ja cię nie chcę, ja lubię "idealny ład, idealny porządek" (chyba szrek - lord farkład) :D Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: nareszcie 13.04.10, 18:11 > i przychylam się do teorii, że wiele tu jest naturalnie pięknych Pań Właśnie zauważyłem Twoje zdjęcie i mogę stwierdzić, że do tych Pań i Ciebie można zaliczyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: To macie 13.04.10, 23:01 ritsuko napisała: > Ok, na jakieś 24 h wrzucę siebie z perspektywy klawiatury- w końcu to > forum :P Śliczna!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 15:07 Plastikowa uroda pobila Was wszystkie Piekna i wyrafinowana. Nakezy wiec sie jej kilka krytycznych uwag: najladniejsze masz wlosy, naturalne, blyszczace, ladny kolor. Usta tez. Z moimi oczami bys nie wygrala, chyba, ze sa ladniejsze bez mazania smarowidlami. Kurteczka daleka od wyrafinowania. Ladna to w sam raz dla Ciebie, piekna: jak wyrazu nabierzesz, moze z wiekiem przyjdzie. Nogi pokaz, na obcasie. Ciekawe czy piekne czy tylko ladne. Czym sie zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Wasze fotki 13.04.10, 15:30 ujawnij sie oczy porównamy i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 15:44 He, he, dobre dziewcze z natury jesstem, nie chce forumowiczek podlamywac, wiem co to zawisc, w realu przerabialam, sorry. Bez twarzy moze sie ujawnie, jak troche jeszcze bardziej sie wynudze. PS: Jak radzisz sobie z zazdroscia innych kobiet? Totalnie olewac pasuje do Ciebie ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Wasze fotki 13.04.10, 16:42 to pozostaniemy przy przechwałkach:P Ja z natury olewam, każdego kto nie patrzy dalej niż na to co na tacy... wiec nie ma znaczenia czy to zawistna baba, czy śliniący sie facet A Twój sposób na zawiść? Pewną siebie jestes/grasz... wiec przypuszczam, że możesz lubić tą zazdrość innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:27 Malo gleboka wypowiedz. Przeciez w codziennych relacjach nikt nie ma szansy Twoja glebie studiowac. Widzimy wlasne fejsy i albo budza one w nas fascynacje, strach, zawisc albo sympatie. Pytalam czy wyraznie odczuwasz niechec innych kobiet, ewentualnie nieciekawych panow, bo ja tak mam i sie zastanawiam, czy ja jedna czy inne tez tak maja. W realu glupio sie innej ladnej dziewczyny zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wasze fotki 13.04.10, 18:30 gdzie piękna ma fotkę?;) ,nie widzialam;( Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Wasze fotki 13.04.10, 15:37 No no, kobieca natura w czystym wydaniu. Ależ się obśmiałem :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Wasze fotki 13.04.10, 16:04 włosy to akurat na fotce najmniej widać, na pewno nie widać lśnienia :). Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 16:24 Ciii..! Tobie też zrobię bubę, ot co :D Mam świetne połączenie PeKaPe w obie strony, 2h i jestem na miejscu, bój się! :) Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Wasze fotki 13.04.10, 16:32 że też chce się wam wstawiać fotki na forum-mało macie naszych klas, faceboków i innych takich portali społecznościowo-randkowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Wasze fotki 13.04.10, 16:45 Kilka fajnych lasek sie znajdzie (ritsuko mniam), ale nie myslcie sobie, ze przez same wdzieki badz ich brak bede dla was mily. Moge tylko obiecac, ze swoje chamstwo bede sie staral rodzielic po rowno dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Wasze fotki 13.04.10, 16:51 nie gadam z Wami, poszukam sobie innego forum, znacie jakieś dla starych i brzydkich bab? :foch Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:21 My w większości nie swoje zdjęcia dałyśmy, ale osoby okazane są do nas bardzo podobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:29 pompeja napisała: > My w większości nie swoje zdjęcia dałyśmy, ale osoby okazane są do nas bardzo > podobne ;) Masz siostrę bliźniaczkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:35 Chciałbyś :D Mam sióstr 3, żadna do mnie nie podobna. Znaczy się ja do nich nie podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:32 Alez tu same stare i brzydkie, tylko takie projekcje sobie urzadzamy, ze piekne. A zdjecia to sie z netu wybiera i tu wstawia. Samopoczucie sie poprawia a o to na wiosne trzeba dbac! No, przejrzala na oczy? To juz fajnej fotki szukac! Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:38 łeee... jeszcze bardziej bym się zdołowała... myślałam nawet chwilę, żeby założyć odpowiednie forum prywatne, ale znów zrobiłaby się grupa wsparcia lub koło wzajemnej adoracji... cóż, może chociaż doczekam się kiedyś ładnej synowej (oby nie za szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:49 W przyszlosci, wiekszosc mezczyzn nie bedzie sie zenic, a z tych co sie ozenia 50 % sie rozwiedzie. Moze jednak upiekrzyc sie? Daj fotke na prywa, doradze jak sie poprawic, dobra jestem w tym, serio:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:52 To ja się zgłaszam na ochotnika, co mogę wyretuszować i czym? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 18:29 Wieksze zdjecie, wyrazne z przodu poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasze fotki 13.04.10, 18:31 I napisz jaki image chcesz: zeby Cie do pracy przyjeli?(jakiej) czy zeby zlowic faceta(jakiego)? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 13.04.10, 18:34 Wysłałabym ci albo dała nk, ale się przestraszysz i pozwiesz o uszczerbek w psychice ;) Sama się przyznam - mam wysokie czoło i pyzowaty nos, a i usta wąskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Wasze fotki 13.04.10, 17:01 dawno temu, gdy byłem bardziej towarzyski moja fota pojawiła się w wizytówce, ze względu na moją wzmożoną aktywność na forumie zdjęcie pojawia się ponownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Wasze fotki 14.04.10, 09:35 ale Ty nie jestes rozczochrany :)) raczej łysy :DD Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Hermina 14.04.10, 10:09 A już wiem kogo przypomina mi hermina :)) od wczoraj mnie to meczyło wygląda jak Kalina Jędrusik :DD Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Hermina -macie :P 16.04.10, 04:05 ejże? a kto to? :D za to wklejam an chwilę fpotę w naturalnycgh herach :P a potem koniec lansu :D kurde upiłam się zaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Wasze fotki 14.04.10, 21:59 > On jest zielony w tym temacie :P jest do wyboru jeszcze żółty,czerwony i niebieski :P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasze fotki 15.04.10, 14:05 Tak się obnażyć.. Ale z ciebie jeleń! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Wasze fotki 14.04.10, 21:56 co zrobić , to już nie te lata ;) ale powietrze jak widać jeszcze ze mnie nie uszło :P Odpowiedz Link Zgłoś