manissa 25.04.10, 21:41 pierwsza dama in spe - mam nadzieję, że nie za mojej kadancji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 21:47 Nazwę to oględnie: "niewyrobiona towarzysko":-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Komorowska 25.04.10, 21:49 A możesz dać jakiś link. Muszę przyznać, że jej jeszcze nie widziałam :) Ciekawe czy Alik umie się zachować :D:D:D::D Odpowiedz Link Zgłoś
miaowi Re: Komorowska 25.04.10, 21:51 A jak ma się umieć zachować, skoro mąż ją skutecznie pod kluczem trzyma? Mam zresztą wrażenie, że większość kobiet w tym kraju ud.piłby w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Komorowska 25.04.10, 21:52 :DDDD Na pewno. On jest wyrobiony towarzysko. Sika do kuwety zapewne.:D A Komorowska jest normalną kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Komorowska 25.04.10, 21:51 a na jakiej podstawie? czytałam przed tragedią, czyli jak była zwykłą panią marszałkową bardzo ciekawy wywiad z nią, pokazała się w nim jako fajna, konsekwentna i dośc dzielna babka i jakby co jestem aktualnie apolityczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 21:53 www.fakt.pl/Przyszla-Prezydentowa-chodzi-na-fitness,artykuly,65354,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Komorowska 25.04.10, 21:55 Przed moim klubem odgarnęli śnieg i dzisiaj nie leży ani odrobina.:D I też mam takie kolorki jak stamtąd wychodzę.:D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Komorowska 25.04.10, 22:01 No, jeżeli opierasz się na tym, co na fakt.pl napisane, to ja się już niczemu w twych wypowiedziach dziwić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Komorowska 25.04.10, 22:01 dalej nie rozumiem? a faktu , se i innych szmatławców nie czytam, więc nie wiem czy chodzi o treść czy obrazki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Komorowska 26.04.10, 00:24 jeśli mówisz o wywiadzie w WO czy jakiejś innej mutacji z Wyborczej, to akurat mnie ten wywiad załamał. A już najbardziej smaczki pijańskie męża w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 21:54 Nie wiem jak wygląda jeszcze z nią na baletach nie byłam:D Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:00 lolcia-olcia napisała: > Nie wiem jak wygląda jeszcze z nią na baletach nie byłam:D czas poznać przyszłą ewentualną panią prezydentową: www.fakt.pl/Komorowska-nawet-dzika-oprawi-,artykuly,67129,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Komorowska 25.04.10, 22:01 Czas dowiedzieć się, że Fakt nie jest opiniotwórczą gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:07 Bolesne i kłujące w oczy Fakty są na zdjęciach!:D Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:10 Wersja "salonowa", czyli Ms. Komorowska po tuningu: fakty.interia.pl/galerie/fakty/dwie-anny-zony-kandydatow-po/zdjecie/duze,1230891 i.wp.pl/a/f/jpeg/23931/pap_20090216_0HF.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 22:12 Fajna niunia, naturalna i wygląda na sympatyczną;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 22:09 To normalna babka koło 50-ki, a to że nie nosi rozmiaru 38 nie skreśla jej. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:14 To jest normalna babka po 50: wiadomosci.wp.pl/gid,11965849,title,Kto-bedzie-nowa-pierwsza-dama,gpage,9,img,11965969,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:19 A może zwyczajnie nie chcę, aby kolejny raz prasa szydziła z prezydentowej? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Komorowska 25.04.10, 22:30 Całe szczęście, że wybory prezydenckie nie opierają się na Twoim chceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 22:32 Ufff ciesze się, że ktoś inny podziela moje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:33 ale na moim wyborze:-)jako, ze wybory są powszechne:D Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Komorowska 26.04.10, 15:38 manissa napisała: > A może zwyczajnie nie chcę, aby kolejny raz prasa szydziła z > prezydentowej? na szczescie prasa jest mądrzejsza od ciebie i wierze w to ze nikt szydzic z wagi nie bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Komorowska 25.04.10, 22:14 Komorowski też Adonisem nie jest. Przeżyli z sobą sporo lat, kobieta urodziła gromadę dzieci (4 czy 5). I nie ma ani charakteru, ani 'ambicji' Kwaśniewskiej. A jej wadą jest, ze mąż nie jest kandydatek PiSowskim jak sądzę.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 22:17 Staram się nie oceniać ludzi po wyglądzie, wygląda jak przeciętna Kowalska. Nie znamy jej i jej poczynań więc trudno cokolwiek mówić. Ja nie patrzę na nią poprzez pryzmat męża czy moich poglądów politycznych. Cholera coś złagodniałam ostatnio;p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Komorowska 25.04.10, 22:21 A diabli wiedzą, czemu autorka robi złą prasę tej kobiecie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 22:23 Bo nie chce by media z niej szydziły...nawet kaszalot może być ulubieńcem prasy, w przypadku pierwszej damy liczą się czyny. Jak będzie człowiekiem to nawet wygląd jej wybaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:37 A wzięłaś pod uwagę, że większość Polaków mając taki wybór wybierze BRAK prezydentowej??? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komorowska 25.04.10, 22:40 Nie wiem, czy ktoś ci to powiedział: wybieramy prezydenta, a nie jego żonę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komorowska 25.04.10, 22:45 Naród aż taki głupi nie jest. Akurat kot Jarosława jest jego największą (jedyną?) zaletą. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:46 angazetka napisała: > Naród aż taki głupi nie jest. Akurat kot Jarosława jest jego > największą (jedyną?) zaletą. Nie mam aż takiej wiedzy by stwierdzić czy to tylko kot:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Komorowska 25.04.10, 22:06 yyyy to już wiem czemu z nią nie miałam przyjemności się zapoznać;p Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Komorowska 25.04.10, 22:16 Szczerze mówiąc mam nadzieję, że też nie za mojej. Nie mam nic do Pani Komorowskiej,ale jej męża nie chcę na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Komorowska 25.04.10, 22:18 Problemem PO jest Komorowski: bez charyzmy, drewniany do bólu, na dodatek jest bucowaty w zachowaniu, problemem jest też nieznajomość języków obcych. Żona też nie jest jego atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:21 Tak też moze wyglądać ewentualna przyszła pierwsza dama: idolo.pl/styl-gwiazd/grzegorz,napieralski,z,zona,bal,dziennikarza,g,597,14.html Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Komorowska 25.04.10, 22:25 albo tak: wiadomosci.wp.pl/gid,11965849,title,Kto-bedzie-nowa-pierwsza-dama,gpage,3,img,11965964,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Komorowska 26.04.10, 15:40 manissa napisała: > Tak też moze wyglądać ewentualna przyszła pierwsza dama: > > > rel="nofollow">idolo.pl/styl-gwiazd/grzegorz,napieralski,z,zona,bal,dziennikarza,g,597,14.html czy w urzedzie prezydenta najwazniejszy jest wyglad jego zony???? chyba ci sie cos pomylilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Komorowska 25.04.10, 22:26 Ja mam nadzieję, że p. Komorowska nie zostanie Pierwszą Damą dlatego, że wybór jej męża byłby niebezpieczny dla Polski. Nie zaś ze względów estetycznych (mam nadzieję, że ten argument w dyskusjach nie będzie się pojawiał). Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komorowska 25.04.10, 22:42 Mam nadzieję, że Komorowska będzie Pierwszą Damą już za dwa miesiące :) Wybory to nie konkurs piękności. Komorowska zaś wygląda jak wiele kobiet w jej wieku. Kaczyńska też piękna nie była, a wszyscy (poza Rydzykiem) ją lubili. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Komorowska 25.04.10, 22:57 "Kaczyńska też piękna nie była, a wszyscy (poza Rydzykiem) ją lubili"- polemizowałabym, pamiętam ten rechot na forum kraj, jak koszmarną mamy pierwszą damę po wyborze.... akurat pani Kaczyńska była najjaśniejszą stroną poprzedniej prezydentury. A o pani Komorowskiej nie wiadomo nic, na dodatek ten drewniany Bronek.... zdecydowanie nie takiej pary chcę w pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komorowska 25.04.10, 23:16 Tacy, co rechoczą z powodu czyjejś urody, będą to czynili zawsze i ich pod uwagę nie biorę. Nie jestem fanką Bronka, ale nie widzę alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 22:55 Bo miałam wrażenie, że w wyborach chodzi o to, KTO I JAK będzie RZĄDZIŁ KRAJEM. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:10 Para prezydencka to głównie reprezentacyjną funkcję pełni. W związku z tym ich wygląd to podstawa. I za tą kasę i wpływy, które dostaną to przynajmniej by się jakoś ogarnęli, żeby rodakom wstydu nie przynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:17 Wiele osób myli funkcję reprezentacyjną z dobrą prezencją, nie jesteś w tym sama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:20 Jedno z drugim jest ściśle związane. Nie można nikogo ani niczego dobrze reprezentować mając wygląd dyrektora PGRu. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:31 Oj, nie moje. Jak cię widzą, tak cię piszą. Spróbuj iść na rozmowę kwalifikacyjną wyglądając jak Danka Hojarska albo Reńka Beger. Oczywiście na stanowisko inne niż woźna w punkcie skupu żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:34 Nie jest to jednak kwestia urody, a: a) tego, co wypisane na twarzy b) odpowiedniego looku :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:34 to komorowski powinien se zrobić operację chyba, bo z aktualną aparycją może reprezentować leśniczówkę dzikowola w kołomyi dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:19 >ich wygląd to podstawa to jeszcze pozostaje uzgodnić ten wygląd, żeby zadowolił wszystkich polaków. normalnie kobieta wygląda jak 58-latka po piątce dzieci, trend amerykański;) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:23 Jednak prezydentowa powinna się różnić od statystycznej klientki Wal-Mart. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:25 będzie się różnić, walną jej taką specjalną fryzurę sejmową, jakiej żadna polka (na szczęście) nie ma. poza tym można by pomyśleć nad hodowlą pierwszych dam, bo te co już są, to jakoś nigdy nie spełniają oczekiwań narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To jakieś wybory miss po 50.? 25.04.10, 23:27 I zacznie się różnić po wyborze, spokojna głowa. Kwaśniewska przed wyborami była bardzo-prowincjonalną-Jolantą, wyrobiła się dopiero potem. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Statystyczny klient Wal-Mart 25.04.10, 23:29 tak wygląda, jakby ktoś nie wiedział ;) www.joemonster.org/art/12816/Klienci_sieci_Wal_Mart_czyli_kosmici_na_zakupach Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Statystyczny klient Wal-Mart 25.04.10, 23:32 Jeszcze mnie tam brakuje i byłby komplet.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Statystyczny klient Wal-Mart 25.04.10, 23:39 Obejrzałam do końca. Karnawał mają przez okrągły rok.:D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Statystyczny klient Wal-Mart 25.04.10, 23:46 i dzieci na smyczy, bardzo praktyczne. przynajmniej nie pogryzą obcych:) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Statystyczny klient Wal-Mart 25.04.10, 23:49 Tesco miało podobnie, ale wprowadzili dress code. Np nie wpuszczają klientów w piżamach. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Statystyczny klient Wal-Mart 26.04.10, 15:32 berta-live napisała: > tak wygląda, jakby ktoś nie wiedział ;) > > www.joemonster.org/art/12816/Klienci_sieci_Wal_Mart_czyli_kosmici_na_zakupach O, maci! Nie ma więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Komorowska 25.04.10, 23:06 Ja też mam taką nadzieję, ale wszyscy kandydaci siebie warci. Bez prezencji, bez charyzmy, bez klasy, bez ogłady. I jeszcze zachowanie i poglądy polityczne takie, że macki opadają. A Komorowski to aż dziwne jest, że z ramienia PO a nie PISu kandyduje. Ale przynajmniej będzie się z kogo pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu To ta? 25.04.10, 23:40 Wymaga trochę pracy :] Czy te pieski to są setery angielskie? Jeśli tak to już ją trochę lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: To ta? 25.04.10, 23:53 I ta: W zasadzie to nawet pasuje na żonę konserwatywnego polityka: www.youtube.com/watch?v=JF6eRIAA6mE www.youtube.com/watch?v=kBOEInQJHww Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: To ta? 26.04.10, 00:28 je, a ja nie pałałam do niej sympatią po jej wypowiedziach, a tu jeszcze widzę personifikację obżarstwa i łakomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
olgab4 Re: To ta? 26.04.10, 00:30 Cocker spaniele angielskie, umaszczenie niebiesko-srebrne :) Odpowiedz Link Zgłoś
olgab4 Re: To ta? 26.04.10, 00:31 rzeka.chaosu napisała: > > > Wymaga trochę pracy :] > > Czy te pieski to są setery angielskie? Jeśli tak to już ją trochę lubię :D > > Cocker spaniele angielskie, umaszczenie niebiesko-srebrne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Komorowska 26.04.10, 15:38 > pierwsza dama in spe - mam nadzieję, że nie za mojej kadancji. Dlatego ja żałuję, że nie wystawili Sikorskiego. Nie dość, że człowiek sam światowo obyty, to przynajmniej żona reprezentatywna. :P Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Komorowska 26.04.10, 16:45 Żonie Sikorskiego obrabianoby d... na forach w taki sposób, że wytykanie Annie Komorowskiej otyłości to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Komorowska 26.04.10, 17:41 Kurcze, przecież wygląd to tak naprawdę najmniejszy problem.Są różnej maści specjaliści,można wiele rzeczy poprawić.Pamiętacie początki Kwaśniewskiej,jak wyglądała? Najważniejsze co dana osoba sobą reprezentuje, czy ma coś do powiedzenia,ma własne zdanie,chce sama coś działać, a nie stać jedynie w cieniu męża. Odpowiedz Link Zgłoś