27.04.10, 21:42
Dlaczego wiele kobie tu piszących mówi, ze jak dziewczyna jest z facetem tylko
dla seksu to jest 'dup.o.dajką', nie bedzie miala szacunku dla samej siebie,
facet powinien jej płacic bo tak to ma seks za darmo. Przeciez kobieta rowniez
moze chciec sie spotykac tylko dla seksu, nie myśląc o tworzeniu związku.
Jakos nie spotyka się głosów, ze wtedy taki facet spotykający się tylko dla
bzykania powinien dostawac od kobiety zapłatę,że nie będzie miał dla siebie
szacunku itd. Dla mnie to jakas hipokryzja.
Obserwuj wątek
    • real_mayer Re: dziwne 27.04.10, 21:44
      cramberry napisała:

> Dlaczego wiele kobie tu piszących mówi, ze jak dziewczyna jest z facetem tylko
      > dla seksu to jest 'dup.o.dajką', nie bedzie miala szacunku dla samej siebie,
      > facet powinien jej płacic bo tak to ma seks za darmo.

podaj przykład!
    • ritsuko Re: dziwne 27.04.10, 21:50
      Gdzieś Ty to przeczytała?
      • izabella9.0 Re: dziwne 27.04.10, 21:51
        w cosmopolitanie
      • menk.a Re: dziwne 27.04.10, 21:53
        Nie trzeba szukać daleko: na fk.;)
        • cramberry Re: dziwne 27.04.10, 21:58
          Oj no przeciez bardzo często jak pojawia się tego typu wątek to przewaznie
          odpowiedz na pytanie o seks bez zobowiązań brzmi: czy chcesz byc dziewczyną na
          telefon? czy warto łamać zasady? czy warto tracic szacunek dla siebie?
          zaanagazujesz sie a on cie kopnie w d..., nie wchodz w takie uklady, bedziesz
          chciec czegos wiecej itd.
          • real_mayer Re: dziwne 27.04.10, 22:00
            ee a jak to się ma do płacenia za seks?
          • ritsuko Re: dziwne 27.04.10, 22:02
            Jak facet to samo napisze to zostanie tak samo, jak nie lepiej,
            objechany. I jak wszędzie znajdą się różne głosy, nie dramatyzuj.
            Ale ogólnie jest tak, zę to kobiety surowiej oceniają kobiety o dużej
            ilości partnerów, nazwijmy to rozwiązłe- to taki atawizm i tyle.
            • menk.a Re: dziwne 27.04.10, 22:06
              Panowie wcale nie lepiej. Mówią o kobietach jak o przechodzonych samochodach,
              używanych przez wielu właścicieli, klepanych i używają innych prostackich
              określeń.;)
              • ritsuko Re: dziwne 27.04.10, 22:24
                To sydrom Madonny i ladacznicy ;). I poprawka- mężczyźni tak nie mówią,
                to prostacy :), ale to pewnie tyczy się obu płci :) (a poprzednie to z
                wykładów z seksuologii- kobiety bardziej brutalnie oceniają inne
                kobiety, bo więcej na tym tracą
                • dystansownik Re: dziwne 27.04.10, 23:07
                  Kurcze, czasem zaskakuje mnie jak ciekawe masz opinie. ;)

Zgadzam się, że to kobiety najczęściej negatywnie oceniają inne kobiety. Głównie
                  wynika to chyba z chęci obniżenia ich "wartości" w oczach otoczenia, aby
                  podnieść swoją własną. Często łączy się to z przedstawianiem własnej
                  "cnotliwości" dla kontrastu.

Faceci owszem, czasem wyrażają podobne opinie, ale mądry facet wie kiedy
                  milczeć, bo nic nie zyska wypowiadając się w temacie, który go nie dotyczy.
                  Głupi natomiast może chcieć "zabłysnąć" taką "ciekawą" opinią i co najwyżej
                  zaprezentuje nią swój poziom.
                  Ewentualnie może negatywnie się wyrażać chcąc umniejszyć "wartość" kobiety, gdy
                  ta właśnie jego olewa, a mu się to nie podoba lub nawet godzi w jego męskość. ;)
                  • kombinerki_pinocheta Re: dziwne 27.04.10, 23:26
                    To o czym piszesz dzisiaj praktycznie przerobilismy na forum. Sypiesz takimi truizmami, ze glowa mala.
                    Ritsuko jest zajeta, wiec nie wyrwiesz jej w tym odcinku. :)
                    • dystansownik Re: dziwne 27.04.10, 23:31
                      > To o czym piszesz dzisiaj praktycznie przerobilismy na forum. Sypiesz takimi tr
                      > uizmami, ze glowa mala.

Dziś forum za bardzo nie czytałem, a sypię tym co mam pod ręką. ;)

> Ritsuko jest zajeta, wiec nie wyrwiesz jej w tym odcinku. :)

Ja tu nikogo nie wyrywam, więc konkurencji nie zamierzam Ci robić. ;)
                      • kombinerki_pinocheta Re: dziwne 27.04.10, 23:38
                        > Dziś forum za bardzo nie czytałem, a sypię tym co mam pod ręką. ;)

Troche to wszystko oklepane, ale mozna probowac zablysnac na rozne sposoby. Powodzenia. :)

> Ja tu nikogo nie wyrywam, więc konkurencji nie zamierzam Ci robić. ;)

Tutaj raczej zrazam do siebie forumowiczow. Ja nie mam szans, ale za Ciebie trzymam kciuki, tylko nie bierz sie za zajete. :)
                        • dystansownik Re: dziwne 27.04.10, 23:45
                          > Troche to wszystko oklepane, ale mozna probowac zablysnac na rozne sposoby. Pow
                          > odzenia. :)

Nie tyle próbuję błyszczeć, co raczej zabić czas licząc na jakąś sensowną
                          konwersację. Zresztą zaczynam cierpieć na nadmiar wchłanianych informacji i
                          muszę inne wyrzucić, a to miejsce jest tak samo dobre jak każde inne do tego. :)

> Tutaj raczej zrazam do siebie forumowiczow. Ja nie mam szans, ale za Ciebie trz
                          > ymam kciuki, tylko nie bierz sie za zajete. :)

Mnie to jakoś specjalnie nie zraziło. Każda opinia może być ciekawa. Lepsze to
                          niż standardowe: ignorowanie, zmienianie tematu lub przyznawanie racji. ;)

Co do szans o których piszesz, to ja raczej nie miałbym ich za wielkich, więc
                          nawet nie specjalnie chce mi się wysilać i poważnie próbować.
                          Tym bardziej jakbym się za kogoś miał brać, to zgodnie z Twoją radą (co
                          uświadomiłem sobie już jakiś czas temu zresztą), za zajęte na pewno bym się nie
                          brał. :D
                          • kombinerki_pinocheta Re: dziwne 27.04.10, 23:53
                            Rowny koles z Ciebie, wiec nie pisz o sobie w ten sposob.

> Co do szans o których piszesz, to ja raczej nie miałbym ich za wielkich, więc
                            > nawet nie specjalnie chce mi się wysilać i poważnie próbować.
                            • dystansownik Re: dziwne 28.04.10, 00:04
                              > Rowny koles z Ciebie, wiec nie pisz o sobie w ten sposob.

Haha dzięki, pozytywna opinia zawsze jest mile widziana, a mnie trochę pesymizm
                              poniósł w złą stronę. :D
    • kombinerki_pinocheta Re: dziwne 27.04.10, 22:42
      Takie zycie.
      Jak kobieta na srodku drogi stanie i sie rozplacze to widocznie ma powod i szybko sie ja usprawiedliwia. Jak facet ma ochote uronic lezke to zaraz wyzwia go od ciot, nieudacznikow, bezjajowcow...
      • lolcia-olcia Re: dziwne 27.04.10, 22:42
        Bo tylko, cioty, łajzy i mięczaki płaczą;p
      • julus908 Re: dziwne 28.04.10, 13:14
        Ja tam nie miałabym nic przeciwko temu, żeby mój facet czasem sobie popłakał :)
        I nie straciłby dla mnie nic ze swojej męskości.
    • alpepe Re: dziwne 27.04.10, 22:45
      zabolało, słońce? To dobrze. Jak już piszesz o mnie, to może przytaczaj, bo
      parafraza ci nie wychodzi.
      • ritsuko Re: dziwne 27.04.10, 22:58
        Jakby o Tobie pisała (też mi to przemknęło) to znaczy, że naprawdę
        spora część społeczeństwa ma problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego
        :(
        • alpepe Re: dziwne 27.04.10, 23:01
          Ritsuko, ty przecież masz coś wspólnego z psychologią, więc wiesz, że nie to
          ważne, co ktoś mówi, ale to, co przemilczał. Ciekawe, co przemilczała
          nieortograficzna żurawina.
          • cramberry Re: dziwne 27.04.10, 23:17
            Nieortograficzna żurawina nic nie przemilczała i trochę nie wiem o co chodzi.
            Pytam ogólnie, to nic osobistego. No nie wiem, moze masz na mysli wątek o
            dziewczynie, która ma romans z jakims zonatym facetem-i pewnie myslisz ze ona to
            ja:P. Zapewniam ze mam ciekawsze rzeczy do robienia:P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka