izabellaz1 02.07.10, 11:30 www.plotek.pl/plotek/1,78649,8091175,Marta_Kaczynska_wspiera_powodzian.html Ad. do ostatniego zdania...Oczywiście, że nie bierze udziału... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 11:35 No oczywiście, że nie. Dzisiaj, nim wstanie z łóżka, najpierw dzwoni do mediów.:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Robią co mogą... 02.07.10, 11:42 menk.a napisała: > No oczywiście, że nie. Dzisiaj, nim wstanie z łóżka, najpierw dzwoni do mediów. > :D :D Swoją drogą, żenujące jest to operowanie na symbolach. Czy oni myślą, że ludzie są aż tak głupi, że tego nie zauważą??? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Robią co mogą... 02.07.10, 11:44 Swoją drogą, żenujące jest to operowanie na symbolach. Czy oni myślą, że ludzie są aż tak głupi, że tego nie zauważą??? Dobrze wiedzą, co ludzie zauważą i dlatego to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 11:49 izabellaz1 napisała: > menk.a napisała: > > > No oczywiście, że nie. Dzisiaj, nim wstanie z łóżka, najpierw dzwoni do m > ediów. > > :D > > :D > > Swoją drogą, żenujące jest to operowanie na symbolach. Czy oni myślą, że ludzie > są aż tak głupi, że tego nie zauważą??? > > Sądząc po wynikach ciemny lud niewiele się nauczył i cały czas to kupuje.;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:05 menk.a napisała: > Sądząc po wynikach ciemny lud niewiele się nauczył i cały czas to kupuje.;) Straszne:( Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Robią co mogą... 02.07.10, 11:53 Dzisiaj rano to ona byla w jakims programie porannym bodaj ze w dwojce i oczywiscie to samo zdanie, ona nie bierze udzialu w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:45 A wcześniej niewielu o niej wiedziało i o jej stosunkach z wujem. A jaskółki donosiły, że nie były najlepsze.;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Robią co mogą... 02.07.10, 11:49 zastanawiam sie kiedy sesja rozbierana w playboyu? Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:15 Dziś rano, tuż po przebudzeniu, włączyłem TVN24. Pokazali Kaczyńskiego, który na fali kampanijnego entuzjazmu do świata, opowiada o tym, że Edward Gierek to był fajny koleś, nie wierzyłem własnym uszom, prezenterzy TVN również :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:21 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Dziś rano, tuż po przebudzeniu, włączyłem TVN24. > > Pokazali Kaczyńskiego, który na fali kampanijnego entuzjazmu do świata, > opowiada o tym, że Edward Gierek to był fajny koleś, nie wierzyłem > własnym uszom, prezenterzy TVN również :) Za chwilę gotów sfotografować się z portretem Mao w tle.:D Jest gotów na wszystko, by móc 'kontynuować wolę swojego brata'. Zresztą udowodnił to juz wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:31 I to nie jest, niestety, odpowiednik orgazmu wielokrotnego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:32 chytra_hydra napisała: > I to nie jest, niestety, odpowiednik orgazmu wielokrotnego...;) Hahahah no nie jest.:D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:50 A przynajmniej jakaś korzyść by była...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:40 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Pokazali Kaczyńskiego, który na fali kampanijnego entuzjazmu do świata, > opowiada o tym, że Edward Gierek to był fajny koleś Czytałam dzisiaj o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:45 poniekad racja. Fakt ze na kredyt, ale kto zbudowal huty, kopalnie, porty, "gierkówke" i pare jeszcze innych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:52 soulshunter napisał: > poniekad racja. Fakt ze na kredyt, ale kto zbudowal huty, kopalnie, porty, "gie > rkówke" i pare jeszcze innych rzeczy? No racja, racja. Technologie kupował na wyprzedażach i modernizował kraj. A stan wojenny cofnął nas dodatkowo w czasie. Zadłużył nas na kilka pokoleń, bo 'po nas choćby potop'. Też bym chciała brać takie kredyty.:D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:03 menia, no teraz dotknelas mnie do zywego. Stan wojenny i Edzio? A nie Wojtus czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:09 Ależ tak. Ależ nie. :P Chciałam tylko rzec, iż do wspólnego worka z nieszczęściami PL wrzucił co trzeba patriota Gierek, a potem to jeszcze pogłębił stan wojenny. Może nie wyglądam, ale wiem, że sw to nie sprawka EG.:P Soul, lepiej już? Nie boli?:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:10 no jeszcze buzi daj, przytul i poglaskaj po główce Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:13 soulshunter napisał: > no jeszcze buzi daj, przytul i poglaskaj po główce Ojacieno, Ty aż taki wrazliwyś?::P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:15 nie, ale co Ci szkodzi. Bedzie miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:19 soulshunter napisał: > nie, ale co Ci szkodzi. Bedzie miło :) Ha! :P No lepszej zachęty nie potrzebuję.;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:33 wiarusik napisała: > ta pani jest już zajęta;) Wiarus, rycerzu, kto Ci napisał rolę psa ogrodnika, co?:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:41 wiarusik napisała: > Meniu...ja albo żaden >;) A co to za ultimatum?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:45 nie pozwolę,żeby ktoś obgryzał moje żeberka >;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:27 ponoć fanaberie gierka skończyliśmy spłacać w zeszłym roku. frykasów mu się zachciało,coca-coli i małych fiatów dla nierobów.trzeba było ostro ze społeczeństwem-z mieszkań wyciągać,wieszać i pałować.zagonić tałatajstwo do roboty,a nie doprowadzać do stanu kiedy karaluchy wylegają na ulicę.materializm trzeba było zdusić w zarodku. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:30 I wyrobu czekoladopodobnego.:D Ech nie jestem na bieżąco jak widać.:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:36 usłyszałem niedawno w tvn-ie,więc może to być gie prawda;) przez cały 20-letni okres wielkiej smuty słyszałem,że spłacamy dopiero odsetki od odsetek.że nigdy tego nie spłacimy.inni mówili że sporo umorzone.sprzeczne info,nie wiadomo jak jest naprawdę;) Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:33 Ale nie o to chodzi co robił Gierek, chodzi o to, że Jarek jeszcze niedawno pałał paranoiczną nienawiścią do całego PRL-u, a teraz się okazuje jeden z jego przedstawicieli to fajny chłopak był. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:42 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ale nie o to chodzi co robił Gierek, chodzi o to, że Jarek jeszcze > niedawno pałał paranoiczną nienawiścią do całego PRL-u, a teraz się > okazuje jeden z jego przedstawicieli to fajny chłopak był. To sie nazywa pragmatyzm. :D A Staniszkis nazywa go mężem stanu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:46 Ale, że Jarka?... No czyimś mężem w końcu musi być, może być, że stanu...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:54 Jarka, Jarka. Prof. Staniszkis jest jego najzaciętszą obrończynią.:D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Robią co mogą... 02.07.10, 14:06 No patrz... a niegłupia kobieta przecież...:) Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:48 Może dla Jadzi to pragmatyzm, mi się to raczej kojarzy z dawaniem ciała za pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Robią co mogą... 02.07.10, 12:55 Nigdy w tym kraju nie bedzie normalnie, jezeli ludzie swoj glos opieraja tylko i wylacznie na jakichs bzdurnych debatach, kampanijnych ruchach, czynach, slowach. Przeciez wiekszosc osob oglada codziennie tv i wie co prezentuja ze soba kandydaci i ich partie. Kto da sie przekupic takim tanim, nic nie wnoszacym zabiegom? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:00 kombinerki_pinocheta napisał: > Kto da sie przekupic takim tanim, nic nie wnoszacym zabiegom? Zaczynam się poważnie obawiać, że wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:05 nasz problem polega na tym, ze jeszcze przez najblizsze 50 lat nie bedzie normalnie (postkomuna, post spec sluzby, dzialacze partyjni niemal od podstawowki w roznych partiach) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Robią co mogą... 03.07.10, 09:36 Za kim wedlug Ciebie stoja wieksze sluzby? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Robią co mogą... 02.07.10, 13:26 Któryś z satyryków, najprawdopodobniej Drozda, miał rację mówiąc, że najbardziej prorodzinna jest mafia. Nic tak nie łączy jak wspólne interesy. Bo z tego co pamiętam, to wujo nawet się nie pofatygował na ślub Marty a teraz taka miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: Robią co mogą... 02.07.10, 16:28 miałam wątpliwą przyjemność żeby czytać ten wywiad z Martą Kaczyńską w Vivie, ale nie dotarłam do końca. każde pytanie o dom, rodziców, córki o wszystko zawierało zdanie 'stryjek to, stryjek tamto'. absolutna i nachalna żenada. Odpowiedz Link Zgłoś