izabella9.0 04.07.10, 14:04 to by była moja zona facet.interia.pl/galerie/dziewczyny/wschodzaca-gwiazda- zmierzchu/zdjecie/duze,1292205,8,248 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: gdybym była facetem 04.07.10, 14:12 a co ona ma wspólnego ze Zmierzchem? chyba tylko dywan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: gdybym była facetem 04.07.10, 14:17 otworzył Ci się link ? "a co ona ma wspólnego ze Zmierzchem? chyba tylko dywan" uważaj sobie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:40 nie, nie otworzył, bo źle wkleiłaś - musiałam przekopiować wytłumacz mi co ona ma wspólnego ze Zmierzchem, bo na liście płac jej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:53 "wytłumacz mi co ona ma wspólnego ze Zmierzchem, bo na liście płac jej nie ma" a jakie to ma znaczenie ,znaczenie ma dla mniej jej uroda a nie to gdzie gra i czy rzeczywiście gra. Ja nawet nie wiem co to jest za film /serial ( zmierzch ) :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: gdybym była facetem 04.07.10, 15:50 Świetna sylwetka. Nie zakochałam się, aczkolwiek są takie kobiety, na których widok myślę, że chyba tylko w 2/3 jestem hetero.:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: gdybym była facetem 04.07.10, 18:36 gdybym ja byl kobieta, nauczylbym sie poprawnie wklejac linki :P Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: gdybym była facetem 04.07.10, 18:47 dałam niechcący spację nie i zorientowała się po fakcie ( możesz mnie za to do sądu podać ), chciałam wysłać go jeszcze raz poprawnie ale nikt nie chciał bo każdy se znalazł..no ale jak chcesz wyślę Ci jeszcze raz i obiecuję że będę pilnować myszki. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: gdybym była facetem 04.07.10, 18:49 > i obiecuję że będę pilnować myszki. duze dziewczynki powinny pilnowac wlasnych myszek zeby pozniej nie mialy problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: gdybym była facetem 04.07.10, 18:53 "duze dziewczynki powinny pilnowac wlasnych myszek zeby pozniej nie mialy problemow." moja myszka niestety jest szalona i nie łatwo ją upilnować - bywa i tak <moja wina , moja wina , moja bardzo wielka wina > :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 18:59 Dobrze, że masz myszkę, gorzej byłoby ze szczurem. A bobry to już całkiem szalone. Taki bober paułch paułch! :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:07 Pompeja, błagam nie rozbrajaj mnie swoimi tekstami bo zejdę ze śmiechu :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:20 Ty się nie śmiej. Ja widziałam takie bobry ostatnio w tiwi, program o edukacji seksualnej. Łomatkoicórko. Czułam te włosy w ustach! Ja wiem, jest nagonka na owłosione łono, ale to, co widziałam, przekroczyło moje wyobrażenie o kłakach na piście. Toż musi to nieźle dawać w taki upał. Tak więc panience dziękujemy, że ma myszkę ;) Myszka fajna jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:04 Jakbym była facetem to bym żony nie miała :D Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:08 Dlaczego mnie atakujesz pompa ?? Co ci zrobilem?? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:17 Atakuję? o.0 Kto mnie wyzwał od brzydali z fałszywą fotką? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:28 To bylo do lolci-olci,napisalem to przciez pod jej postem !! A ty mnie nazywasz tania sila robocza heheheheheh...chcialas mi dokopac??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:31 A po miałabym ci dokopać? Nie jara mnie szydzenie z ludzi. Z tubisiem się droczę, uwiódł mnie swoim głosem, to muszę zarywać :) Boski.. (ale to mu powiem dopiero za trzy tygodnie - taka umowa :P) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:35 Jeśli cię uraziłam przepraszam. Jednocześnie proszę cię, byś w swoich przemyśleniach na temat różnych piszących tu osób zachował również umiar i pohamował się w wypisywaniu nieprawdy. Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:39 Gdzie napisalem nieprawde?? Tele to rozwodnik, wiec o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:43 Nie mówię o tym, że jest rozwodnikiem. Nigdy tego nie krył. Jego atut, nie trzeba walczyć o niego z jakąś babką :P Żartuję oczywiście z tą walką. Mówię o szydzeniu z ludzi. Szczególnie razi twój stosunek do kobiet. Myślisz, że w taki sposób zdobędziesz jakąś kobietę? Nie chciałabym mężczyzny, który nie szanuje obcych kobiet, bo na co może sobie pozwolić przy swojej.. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:45 Moj stosunek do kobiet?? Ogolnie czy sa wyjatki?? Jak to widzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:50 Oj wiesz o co mi chodzi. Mówię o tym, w jaki sposób odnosisz się do niektórych kobiet na tym forum. Tak nie powinno być. Już myślałam, że fajny z ciebie gość, ale ty dalej tak piszesz. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:52 Jestem fajny,gryze sie tylko z kitkiem,chmnura i lolcia + wacikowa- do reszty mam poprawny stosunek.Rzecza jasna jest ze w realu bym tak nie powiedzial,ale one nie sa lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:57 Mimo to przykro się czyta takie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 19:58 Przepraszam pompa,wiesz ze mi na Tobie zalezy,na dobrym stosunku do Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 20:02 Mam nadzieję, że mówisz to szczerze i z chęcią poprawy. Ja cię o to proszę. btw. kręć lepiej sid, ja się nie lubię dzielić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 20:05 Sid nie chce dac szansy:)) ....wiec coz mi pozostalo??? Krecic mezatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 20:08 Zniósłbyś myśl, że twa wybranka daje innemu? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: gdybym była facetem 04.07.10, 20:11 Ona jest jeszcze zona,wiec musi- potem bedzie tylko mnie dawala, Gratuluje nowego prezydenta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: gdybym była facetem 04.07.10, 20:15 Jakiego prezydenta? Oso chozi? A wracając do o/t to żona nie musi. Nie wiesz ile par nie ma seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-kotka :-) 05.07.10, 01:09 jestem bardzo, bardzo podobna tylko mam jasniejsza karnacja;)i nie narzekam na brak zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-kotka Re: :-) 05.07.10, 01:15 ale sama oczywiście czasem narzekam jak to Kobietka;-) Odpowiedz Link Zgłoś