Dodaj do ulubionych

NOWA PRACA DLA KOBIET???

27.03.04, 14:11
będąc ostatnio w Niemczech widziałem , że w jednym z peepshow są takie budki,
w które można wejść i włożyć penisa w specjalny otwór.Po drugiej stronie jest
kobieta(nie widać jej całej twarzy tylko usta), która ssie penisa.Sprawdzając
te rozrywkę za 6 euro(!!!) zauważyłem , że kobieta mruknęła coś:"już"-była to
Polka!!!Czy myślicie,że w Polsce kobiety , w tym np.bezrobotne absolwentki
SGH, czy Uniwersytetu Warszawskiego, chetnię by przystały na taki rodzaj
pracy?W Niemczech jest ich cała masa,z tego znane są Polki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 14:25
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Marta Re: NOWA PRACA DLA KOBIET??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 14:36
      a myslalam ze nie ma juz nic bardziej upakarzajacego niz bycie prostytutka...
      a jednak jest......
      to straszne kobieta jest jak maszynka do robienia przyjemnosci nawet twarzy nie
      zobaczy
      to w takim razie powinni zrobic cos takiego dla kobiet;)usiadzie taka na czyms
      w stylu toalety a od spodu...nie no obrzydlistwo az sie myslec o tym nie chce
      a jezeli chodzi o wypowiedz Pana ktory stwierdzil ze Polki to dziwki to jest to
      duze uogolnienie
      to prawda ze glownie kobiety ze Wschodu pracuja w ten sposob ale zdecydowanie
      wiecej wsrod nich jest Bialorusinek,Ukrainek itd niz Polek a te Polki ktore tak
      pracuja to w wiekszosci te ktore sa do tego zmuszane:(sila i przemoca ktore
      wyjechaly za granice w poszukiwaniu pracy ale je oszukano
      przeciez mnostwo jest takich przypadkow i czesto sie o tym slyszy

ja jestem Polka a dziwka nigdy nie bylam i nie jestem:)
    • anahella Re: NOWA PRACA DLA KOBIET??? 27.03.04, 19:50
      Swoja droga to gdybym byla facetem to bym sie bala wkladac klejnoty byle gdzie.
      Nigdy nie wiadomo czy osoba, ktorej widac tylko usta nie ma akurat PMS i czy
      nie ugryzie.
      • Gość: mimoza Re: NOWA PRACA DLA KOBIET??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 16:42

> Swoja droga to gdybym byla facetem to bym sie bala wkladac klejnoty byle
        gdzie.
        >
        > Nigdy nie wiadomo czy osoba, ktorej widac tylko usta nie ma akurat PMS i czy
        > nie ugryzie.

Kolejny dowód,że "cała reszta"w zasadzie jest zbyteczna....
        Kto by pomyślał.. tak mało trzeba do szczescia. :)
        pies ,koza,dołek w ziemi...
    • mary_an Re: NOWA PRACA DLA KOBIET??? 28.03.04, 13:50
      Jednego szczegolu nie zauwazyles. Jezeli nie widzisz, kto tam jest, to wcale
      nie masz 100% pewnosci, ze chodzi o kobiete... ;)) Chociaz to tez jakies nowe
      ciekawe doswiadczenie by bylo, co nie?
      • owca Re: NOWA PRACA DLA KOBIET??? 28.03.04, 13:57

tak, to bardzo prawdopodobne
        nie raz słyszłam stwierdzenie, że nikt tak dobrze nie potrafi zrobić ustami
        mężczyźnie jak drugi facet
        ;-)

pozdrawiam
        owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
    • Gość: Lena Re: NOWA PRACA DLA KOBIET??? IP: 80.48.96.* 28.03.04, 15:33
      Myślę, że to co pisze baron jest jedynie wytworem jego fantazji. MOże ma taki
      pomysł na biznes, opisuje na forum i czeka na odzew. Może lepiej na męskim
      forum ... chwyci, nie chwyci ...
      W jednym ze śląskich miast stojące przy drodze szybkiego ruchu panienki ubrane
      były w cielistego koloru opinające ciała kombinezoniki a na to ubrane miały
      białe stringi. Z daleka wyglądały jakby były nagie tylko w tych majtaskach. Coś
      mi się wydaje, że alfonsi dzisiaj kończą marketing /przynajmniej jakiś kurs/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka