Gość: słodka lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:32 bo pasek mi sie zrobil na rozowo, a jaki powinien miec kolor wlasciwie? a moze to od buraczkow bo wczoraj mialam do mielonych na obiad... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlie_x Re: czy to oznacza ciaże? IP: *.tvgawex.pl 30.03.04, 23:19 ..oj droga Lu na mój gust to nie buraczki są przyczyną tego różu na paseczku oj nie nie..8) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: czy to oznacza ciaże? 30.03.04, 23:23 lu, a jaki pasek? mowa o rowie? zaróżowił Ci się...? to mogą być owsiki? a może nowy tips Ci się ułamał? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: czy to oznacza ciaże? 30.03.04, 23:35 zazwyczaj pasków jest sztuk 2=ciąża jeden różowy lub nawet bordowy to brak ciązy Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: czy to oznacza ciaże? 31.03.04, 07:44 nno, chyba nie masz racji. są testy mówiące ilością pasków, testy mówiące brakiem lub istnieniem paska i wreszcie testy mówiące kolorem paska. a uwaga do słodkiej: kochana masz instrukcję do testu: przeczytaj! POzdrawiam! ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodka lu uri_ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:23 dziekuje:))))))) jedyna mnie zrozumialas. a indtrukcje pozarl pies, dlatego nie pamietalam jaki powinien byc kolor. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodka lu a moze mozgu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:24 twojego oczywiscie((((: Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: a moze mozgu? 31.03.04, 09:27 Ojezu! Nauczylas sie robic prawoskretne emotikony, no szok!! Dzien dobry, Slodka Lu. Wstepnie przerzucilas papiery i teraz do 15.45 forum? Cmok. :* Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a moze mozgu? 31.03.04, 09:30 ach- brakowało mi twojej nienawiści pajda :) Odpowiedz Link Zgłoś