josef_to_ja 15.10.10, 21:18 Są jeszcze kobiety czekające z seksem parę miesięcy? Czy zostały już same dziewuchy mające za sobą szybkie akcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:20 Nie Józek, dajemy w tramwaju, na haju, w budzie i brudzie, i każdemu napotkanemu od razu... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:24 Józuś po co tracić czas? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:25 Ja nie byłbym w stanie tak puść do łóżka od razu, a nie marzy mi się kobieta, która z eksami chodziła do łóżka po tygodniu spotykania się Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:27 Fakt faceci muszą dbać o swoją cnotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:30 Niektóre chodzą po paru dniach, inne godzinach, inne po roku... Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gryniewicz a ja się pytam 15.10.10, 21:33 czy są jeszcze faceci, którzy zechcą poczekać parę miesięcy jak spotkają kobietę, która ich kręci, aż im się oddadzą? Czy też pod dwóch randkach będą już slinić się? Nie znoszę jak facet jest łatwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: a ja się pytam 15.10.10, 21:37 Ja bym potrafił, zresztą tak od razu to bym się bał do łóżka iść Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gryniewicz Re: a ja się pytam 15.10.10, 21:45 no, to będą jeszcze z ciebie ludzie! nie znoszę jak facet się ślini jak wygłodniały desperat na 1 czy 2 randce - od razu myslę, że tylko do tego się nadaje! A gdzie budowanie nastroju, napięcia i całej maggi - te chłopy dzisiejsze jak te psy wygłodniałe! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: a ja się pytam 15.10.10, 21:54 Inne powiedzą, że jak się nie ślini to znaczy, że kobieta mu się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mrow.ka1 Re: a ja się pytam 17.10.10, 21:05 Sami nas do tego przyzwyczailiście. Mówicie, że to standard u faceta, zatem skoro się nie ślini to znaczy że coś jest nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
anneliese12 Re: a ja się pytam 16.10.10, 16:05 magda.gryniewicz napisała: > no, to będą jeszcze z ciebie ludzie! nie znoszę jak facet się ślini jak wygłodn > iały desperat na 1 czy 2 randce - od razu myslę, że tylko do tego się nadaje! A > gdzie budowanie nastroju, napięcia i całej maggi - te chłopy dzisiejsze jak te > psy wygłodniałe! I owszem, popieram, należy co jakiś czas podkreślić, że do panów wypadałoby przykładać tę samą miarę, co do pań. Bo na razie powszechnie zakodowane jest tak: jeśli para idzie szybko do łóżka = pani jest be; jeśli para idzie po długim czasie do łóżka = pani ma „klasę”. A pan – no cóż, jest dobrze odbierany w każdej z tych dwóch sytuacji, a to niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gryniewicz Re: a ja się pytam 16.10.10, 17:47 I owszem, popieram, należy co jakiś czas podkreślić, że do panów wypadałoby prz > ykładać tę samą miarę, co do pań. Bo na razie powszechnie zakodowane jest tak: > jeśli para idzie szybko do łóżka = pani jest be; jeśli para idzie po długim cza > sie do łóżka = pani ma „klasę”. A pan – no cóż, jest dobrze o > dbierany w każdej z tych dwóch sytuacji, a to niesprawiedliwe. No, to cieszę się, że mam bratnią duszę w ocenianiu chłopów! Im się wydaje, że mogą nas oceniać, a już w drugą stronę to co to, to nie. A wiesz skąd to się bierze w katolandzie - "Maryja zawsze dziewica" - cała ta wiara jest rąbnięta - ocenianie, szukanie winy itd. (ale tylko kobiet rzecz jasna). Myslę, że kobiety powinny być bardziej solidarne w ocenianiu chłopów ( i oczywiście częściej ich oceniać) - zaraz by im rura zmiękła :D Odpowiedz Link Zgłoś
anneliese12 Re: a ja się pytam 17.10.10, 16:46 Kult dziewictwa w ogólności ma źródło w problemie „kto po mnie dziedziczy”, ale nawet teraz, w epoce testów DNA, sfiksowanie na tzw. czystości dalej jest aktualne. Najgorsze, że to w jedną stronę idzie zawsze, niestety, i to jest ta paranoja. Owszem, zgadzam się też z Tobą, że kobiety powinny być bardziej solidarne względem siebie. Najbardziej drażnią mnie te, które – nie wiedząc, co to feminizm na przykład – najszybciej by tzw. feministki błotem obrzucały. Zapominają tylko, biedaczki, że gdyby nie te panie, które je tak śmieszą, urnę wyborczą mogłybyśmy dziś tylko podziwiać z daleka (panie z pięknej Szwajcarii musiały czekać do 1971 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: a ja się pytam 16.10.10, 20:26 Ja uważam, że w tej kwestii powinno być równe traktowanie i taka sama miara dla obu płci Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:25 A co jesli po paru miesiacach poznawania sie i zakochiwania nawet okaze sie, ze seks z tym osobnikiem jest calkowicie do bani, ze sie tak kolokwialnie wyraze? Za duze ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:32 A mi się nie marzy kobieta, która miała wielu partnerów i chodziła z nimi szybko do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:33 No okej, rozumiem. A mnie sie nie marzy ciapowaty prawiczek, dlatego sie z takimi nie zadaje. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:38 Ale przywaliłaś. Za ciapowatego się nie uważam, jak na prawiczka wręcz męski jestem Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:36 A mi się marzy seksowny Japoniec i co? Dasz mi? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:39 seks jest u ciebie wyznacznikiem potencjalnego partnera? a to nie dziwne, że jesteś sama, zanim facet pozna twoje łóżkowe upodobania ty go rzucasz :> Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:47 Nie jedynym , ale przyznaje, ze waznym. Lubie seks, mam swoje upodobania, ktore nie wszystkim odpowiadaja (i albo ktos to lubi albo nie, bo nie da sie czasem kogos przekonac, zeby zmienil swoja nature) i wysokie libido i nie chce byc w zwiazku sfrustrowana seksualnie. A kogoz to ja rzucialm? Wlasnie jutro lece do Dublina z ciekawym osobnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:52 albowiem napisano tak ja wy osądzacie innych tak i was potem osądzą, amen :] Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:10 Ale ja nikogo nie osadzam, a to ze mnie sie cos nie podoba albo mi nie odpowiada nie znaczy, ze komus innemu tez nie bedzie. To jest kwestia dopasowania sie a nie oceniania. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:57 Ja np. libido mam wysokie, masturbuję się z czasem i 3 razy dziennie, natomiast nie poszedłbym z kobietą od razu do łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:58 Się masz czym chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:05 Masturbacja to nie seks! 8-10 tygodni jeszcze idzie wytrzymac, ale potem robie sie nerwowa i nadpobudliwa i zaczyna mnie krecic kazdy facet w okolicy. Nie lubie tego, ale tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:09 a ja tak nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
asqe Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:15 No to jak to mawiaja tubylcy - good for you:) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:12 Mi jako prawiczkowi łatwo wytrzymać bez seksu, wcale aż tak nie ciągnie mnie do niego Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:29 Szkoda czasu. Czas to pieniądz. Facet to pieniądz. Seks to pieniądz. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:34 Nieee, bo zaraz kombi przyleci i zaczną obaj gadać, jak to kobity tylko na pieniąchy lecą, nie wspominaj o brzdęk-brzdęk! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:37 No to dołożę: O ja nieczysta! Jak sobie pomyślę, o czym teraz myślę, to tylko na myśl przychodzi mi "A FEE!" :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:39 Idź mi z tego foruma natychmiast do kąta, a nie deprawujesz takimi wzmiankami! Aaa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 23:22 >jak to kobity tylko na pien > iąchy lecą a w ktorym miejscu napisalem, ze kobiety leca tylko na pieniadze? wez mnie nawet nie denerwuj Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 16.10.10, 00:00 A jak Cię zdenerwuję to co, wygasisz mnie? :P Ciągle powtarzasz jaki to zarobki i dużooo pieniędzy jest ważne i żadna nie będzie chciała takiego bez pieniędzy. To jak olewa wszystkie zalety, a patrzy tylko na forsę, to na co leci? Na brzdęk-brzdęk! Odpowiedz Link Zgłoś
grynder Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 16.10.10, 00:23 www.youtube.com/watch?v=1rtyeIz2CU0#t=2m42s Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:34 Oby nie było.Ja myslę, że nawet na drugiej randce to już zbyt długie czekanie.Preferuje schemat: pierwsze spotkanie, kino, kolacja i seks. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:36 Z gnomami? Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:50 Gnomy z krótkimi wackami też mają swoje potrzeby.Ten krótki wacek to dlatego, żeby uprzedzić ostateczny argument w postaci małego siurka, pełniący funkcję broni masowego rażenia na męskie trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:52 A na trolle to przypadkiem nie dodawanie działało? Gnomy i ich potrzeby, fascynujące! Może ja jakie badania w tej materii zrobię, jak mi koledzy z drużyny wszystkich nie wybiją to doktorat jak znalazł! :D Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:54 Rób doktorat, rób. To dobre antidotum na brak seksu.A i szanse na rynku pracy wzrastają, w końcu każda korporacją bije sie o sprzataczkę z doktoratem. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:57 Nie no, antidotum na brak seksu to seks, a nie takie tam! OOO, wypraszam sobie! Konserwator powierzchni płaskich, a nie jakaś tam sprzątaczka. Po godzinach rzeźnik i komentator sportowy turlania kiszki. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:23 Niech Ci będzie ten konserwator.Tylko po co do tego doktorat?A co do seksu i antidotum to sie zgadzam.Kiedy wpadniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:27 Doktorat jest po to, żeby mieć ozdobny papier toaletny! Ale ja z gnomami nie tego, opiekunka Rodu by mnie zamordowała! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:52 po co czekać? pomiń kino i kolację i od razu zbadaj teren :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:24 Szybka z Ciebie kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:37 no wiesz jak facet ma pieprzyc o kwiatkach i gwiazdach to lepiej żeby się zamknął i od razu zabrał do roboty ;p Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:46 A o czymś innym nie można rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:24 No co Ty.Tak źle kobiet nie traktuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:36 a kto mówi, że t złe traktowanie? niektóre tego właśnie oczekują ;p Odpowiedz Link Zgłoś
puma_z_gminy_biala Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 23:17 olcia-olcia napisała: > a kto mówi, że t złe traktowanie? niektóre tego właśnie oczekują ;p Acha, to już wiadomo czego oczekuje lolcia olcia. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:49 Japoniec miał być i seksi :P Odpowiedz Link Zgłoś
magda.gryniewicz Re: a ja się pytam 15.10.10, 21:50 tak, tak - od razu wina kobiety, bo pewnie się skąpo ubrała - typowe myślenie katola, co szuka winnych. A co wtedy - jak się ubierze zwyczajnie, a rozmowa sprawia, że facet znajdujący nić porozumienia od razu się rozpala? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 21:56 Nie, ten nieładny, jakiś kaflasty! I za grzeczny taki, buu! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:02 Bo ma upatrzony typ :P Brat zrozumie, nie można brać jak leci! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:07 Nie, ma być śliczny, a resztą już ja się zajmę :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:17 Na jaką złą drogę? Na moją drogę, a to nie jest jednoznaczne ;) To się jeszcze brat nie raz i nie dwa zdziwi :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:23 Oj tam, oj tam... Takiemu nic nie będzie, co się tak brat o obcych chłopów martwi? :P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:27 josef_to_ja napisał: > Są jeszcze kobiety czekające z seksem parę miesięcy? Czy zostały już same dziew > uchy mające za sobą szybkie akcje? Och, ja to czasami nawet przywitać się nie zdążę i już jest po. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:33 Złem, przed dobrem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 15.10.10, 22:41 Muehehehe, to jeden z moich sługusów :D Odpowiedz Link Zgłoś
anneliese12 Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 16.10.10, 16:07 Józefie, założeniem tego wątku straciłeś w moich oczach bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 16.10.10, 20:31 Ale co straciłem? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: a ja się pytam 17.10.10, 13:58 Oby tylko na wyobraźni się nie kończyło :P Praktyka ważniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 14:17 Są,kumpel na taka trafił cztery miechy razem chodzili i nic. Jako dobry kolega dałem mu rade żeby ja zostawił,co tez uczynił:) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 14:21 To już tylko seks się liczy? A może była inteligentna, mądra, wartościowa, ładna, urocza? Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 14:27 Może i była osobiście jej nie znałem. A co do pierwszego pytania to dam Ci rade obudź się... ps. sam tez bym nie czekał tyle czasu,choćby była królewna. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 15:03 A ja bym był w stanie tyle poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 03.11.10, 12:07 Cztery miechy? Uu, no to nieźle, bo ja aqurat potrzebowałabym więcej 'chodzenia'. Chyba niedzisiejsza jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 03.11.10, 17:59 No ale pytanie ile miałaś lat. Bo w młodym wieku to się nawet dłużej czeka Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 04.11.10, 21:07 w młodym wieku........... mam 24 więc chyba to już nie taki 'młody' ten wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 04.11.10, 21:08 a 'dłużej niż 4 miechy' jest dalej aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 04.11.10, 23:23 To gratuluję :) Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 12.11.10, 13:04 Z tego, co tutaj czytam, gratulujesz mi chyba widma rozpadających się relacji, gdyż facet na pewno nie będzie chciał aż tyle czekać ;/. A trudno, bym 'wyznaczyła' krótszy termin jak w zasadzie nigdy nie byłam w żadnym związku. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 13.11.10, 02:06 Jak będzie kochał to poczeka, a jak może będziesz w związku to sama stwierdzisz, że tyle czekać nie możesz. Nie masz czym się martwić, jesteś normalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:05 Są. Pytanie tylko, czy są mężczyźni, którzy zgodzą się AŻ tyle czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:48 Ja bym był w stanie poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:51 Ale po co? Chyba teraz też nic innego nie robisz, tylko czekasz, nie wiadomo na co. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:54 Seks to dla mnie nie wszystko, nie jest mi na razie do szczęścia potrzebny. Bardziej by mi się podobało czuć, że podobam się kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:56 To po kija o nim zakładasz kolejne wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 17:03 No bo chciałbym już jednak poznać jakąś dziewczynę, czuję się samotny Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 03.11.10, 12:06 A co robisz, aby jakąś poznać? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 03.11.10, 18:01 Na razie nic nie robię. Nie mam na to czasu Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 17:13 Zresztą ja taki brzydki jestem, że każdy by chyba z 2 lata musiała czekać, żeby przestać się brzydzić moim wyglądem i być w stanie iść ze mną do łóżka :D Odpowiedz Link Zgłoś
tibarngirl Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 03.11.10, 12:04 No proszę :D Już myślałam, że nikt mi nie odpowie a tutaj aż tyle mógłby czekać, normalnie rzadkość w dzisiejszych czasach. Tyle, że szkoda, że bierze się to tylko z niskiego poczucia wartości? Josef, CO konkretnie jest w Tobie TAKIEGO BRZYDKIEGO? Przeczytałam parę Twoich wątków i wypowiedzi i moim zdaniem to wcale nie twój wygląd może odstraszać kobiety... tylko nastawienie do samego siebie oraz desperacja (mimo iż możesz czekać tyle to jednak śpieszy ci się, by w końcu kogoś do tego czekania znaleźć!). Kobiety nie lubią także być traktowane stereotypami - nic tak nie wkurza i nie zniechęca zarazem jak facet, zaparty w zdaniu "one lecą tylko na kasę i mięśnie, może jeszcze na auta poza tym, i nieważne, ILE razy powiecie mi to [na forum], to ja I TAK nie uwierzę, że jest inaczej!". Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 03.11.10, 18:01 No u mnie nie tylko z niskiego poczucia wartości. Takie po prostu mam zasady Odpowiedz Link Zgłoś
anneliese12 Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:31 Po pierwsze uderza tu brak logiki – albo ktoś chce seksu, albo nie, jak można tygodniami i/ miesiącami / latami (?) rozkładać na czynniki pierwsze coś, czego się jeszcze nie zna (a chce się poznać). Po drugie – z całej reszty postu przebija wyższość względem tych, które nie czekają na seks (akurat tych wyznaczonych przez ciebie paru miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:49 I tu się mylisz jednak. Bo do seksu mi się nie spieszy, a i nikogo nie uważam za lepszego ani gorszego. Nie wartościuję przez to wartości kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
dorodny.online Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 05.11.10, 05:10 anneliese12 napisała: > Po pierwsze uderza tu brak logiki – albo ktoś chce seksu, albo nie, jak m > ożna tygodniami i/ miesiącami / latami (?) rozkładać na czynniki pierwsze coś, > czego się jeszcze nie zna (a chce się poznać). Sądzisz, że po seks można iść od tak jak po pieczywo na osiedlu? Dla nieatrakcyjnych pozostaje albo prostytutka albo gwałt. A jest wielu takich, którzy nie chcą zrobić tego z dziwką. Tyle się gada o tym, jak to niby seks jest powszechnie dostępny- jasne, na pewno dostępniejszy niż sto lat temu, ale nie jest też tak, że wystarczy chcieć. Seks ma tę wadę, że wymaga zaangażowania drugiej osoby, która musi mieć na to ochotę. Problemem Józka jest jednak on sam i jego ciągłe szukanie argumentów przeciwko sobie. Zmiana podejścia zwiększyłaby jego szanse na seks, ale pewności nie da. Choć na pewno byłoby mu łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 05.11.10, 09:04 Podejście z same siebie się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 16:45 Ba! znam takie co czekały dwadzieścia parę lat! Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 17.10.10, 20:59 Dla moderacji w prezencie. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 A ten swoje... 04.11.10, 23:52 Jakby mi chłop kazał czekać parę miesięcy, to bym miała tylko jedno skojarzenie: że mu się nie podobam i tak naprawdę szuka sposobu, jak się wyplątać :P Gdyby mi na kimś bardziej zależało, niż na jednorazowym numerku zaliczyć i zapomnieć (a co, kobiety nie mogą?) to bym mu kazała czekać. Ale na pewno nie parę miesięcy, bo by to mogło być odczytane zupełnie odwrotnie do intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 05.11.10, 09:02 Dla miesiąc to dość krótko. Zwłaszcza, że to może być parę randek. A kobiety, która ma za sobą jednorazowe numerki raczej chętnie nie chciałbym mieć Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: A ten swoje... 05.11.10, 11:57 A która Ci o tym powie? :))) Jeśli kobieta decyduje się na jednorazową rankę, to z góry zakłada, że nie chce tego faceta nigdy więcej zobaczyć. Only sex. Więc akurat Twoje zdanie czy Ty będziesz chciał z nią być, czy nie i czy przypniesz łątkę czy nie - nie będzie miało dla niej żadnego znaczenia. Przy czym jeśli na raz, to też nie bezkrytycznie, ale z jakimś apetycznym ciachem. Jeśli zaś byłbyś upatrzony, z terminem przydatności na dłużej, to z pewnością udawałaby większą niewydymkę. Paniał? :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 05.11.10, 22:04 Mam nadzieję, że na dłużej upatrzy mnie sobie taka co przygód nie miała Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: A ten swoje... 06.11.10, 19:56 Wobec tego życzę Ci takiej, co Ci nigdy nie da. :P Bo jak się z jakiegoś powodu rozejdziecie, to będzie miała przechlapane u nowego faceta który będzie roztrząsał jej przeszłość na ileś lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 06.11.10, 20:26 A dlaczego miałaby na takiego trafić? Przez tacy to znikomy procent Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 06.11.10, 21:56 Ja też przecież nie wymagam od kobiety żeby była dziewicą. A jak miała naprawdę wielu partnerów to tylko świadczy o tym, że jest z zupełnie innego świata niż ja i byśmy się nie dogadali Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 06.11.10, 22:31 Czemu się uśmiechasz? Tak naprawdę o tej przeszłości tak piszę na forum, a jakbym w realnym świecie poznał jakąś dziewczynę i zauroczył się ze wzajemnością to by nie była tak bardzo ważna i pewnie bym o niej nie myślał Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: A ten swoje... 06.11.10, 22:48 Wreszcie napisałeś coś mądrego ;) Tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 06.11.10, 22:54 Inna sprawa, że takiej co miała sporo partnerów prawiczek też się nie marzy Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: A ten swoje... 06.11.10, 22:59 Takiej co nie miała, to też się nie marzy. Ja przynajmniej nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 06.11.10, 23:09 Najwyżej będę prawiczkiem do śmierci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ten swoje... 06.11.10, 23:29 Ja chcę poczekać na jakieś głębsze uczucie, a niech ona będzie wartościową, porządną kobietą. Wszak to normalne, że kobieta prowadziła życie seksualne, przecież nic w tym złego nie ma. Nawet one night stand każdemu się przecież może kiedyś zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
sexuarium Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 05.11.10, 08:43 ale o co dokładnie chodzi, czy o seks z nowym partnerem? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Są jeszcze kobiety czekające z seks. parę mie 05.11.10, 09:03 Tak, dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś